15

Алекс

преди 1 година

Помолен да напусне= изгонен.

14

Анонимен

преди 1 година

Много е грозно да плюваш семейството си и то при положение, че благодарение на тях си живял в лукс и разкош без никакви грижи и без да се замисля колко хора по света не са имали на половината шансовете които е имал той. Жена му е е злобна манипулаторка жадна за пари и слава, а той се върза на плиткоумия и акъл.

13

Анонимен

преди 1 година

Хари цял живот беше третиран като син на коняра заради слуховете, които пускаше чрез връзките й с пресата Камила за да се добере до трона.Само че Хари си е направил ДНК тест и е потвърдено, че е син на Чарлс.Време е да си отмъсти.

12

Анонимен

преди 1 година

дарения ли да събираме за бездомниците и безделниците

11

ПроСоТо

преди 1 година

лелеее,още едни бездомници!...Бездомници,обаче кралски !..Тоя дето виси пред кварталния магазин може само да им завижда..

10

Анонимен

преди 1 година

Те не притежават къщата - тя е на данъкоплатците. Именно затова данъкоплатците платиха 2 000 000 паунда за ремонт, отговарящ на "високите изисквания" на селя_ндурката, която ХаритУ домъкна. Имайте предвид, че преди там живееше престолонаследникът Уилям със семейството си и ремонти за милиони не са правени. След като по собствено желание напуснаха ролята си на работещи рояли, Хари и жена му трябваше да възстановят сумата и да плащат наем.Само че сумата е възстановена от Чарлз и той е плащал наема

9

Анонимен

преди 1 година

Бездомниците на света, да ги ожалиш! Да отворим сметка за помощи!

8

Нане и Вуте

преди 1 година

На кой в БГ му дреме за gb и тая фамилия

7

Майна

преди 1 година

Еее, ясно, предпочитат чичото педофил пред Истината на Хари. Можеха да открият и паръчителят на убийството на Даяна, ама замазаха добре нещата.

6

Анонимен

преди 1 година

А с чичото п..офил какво стана . Май със Хари замазват нещата

5

Анонимен

преди 1 година

Оплю семейството си и кралската корона, а сега обикаля студията, правейки се на шут, за печелене на пари. Би трябвало да бъдат лишепни и от титлите, които не заслужават.

4

Разумен

преди 1 година

Този слабохарактерен рижав пухльо да си намери смислена работа, а не да прави мръсни пари от гнусни клюки на гърба на семейството си. Подъл интригант!

3

Мдааа

преди 1 година

Принц Хари се изложи много с тъпата си книга. Завистлив и злобен клюкар се оказа той.

2

Всъщност

преди 1 година

Аз не мога да разбера как като оплюе и злепостави собственото си семейство пред целия свят под влиянието на жена си интригантката, Хари има очи да ходи пак при тях?!

1

Анонимен

преди 1 година

А ко стана с книжката на рижко? Май не се превърна в бестселър. На никого не е интересна участта на този кралски страдалец.