27

село

преди 1 година

За не знаещите,цитата,е на Лютви Мехмедов-бивш борец.

26

фен(бивш)

преди 1 година

,,ХРАНАТА,ПРАИ,БОРБАТА''!!!

25

Малко за политика

преди 1 година

Трябваше да минат 33 години след 1989г. за да разберат политиците три прости истини: 1) Големите търговски вериги изкривяват пазара. 2) По-вреден от държавният монополист е само частният монополист. 3) Дребните производители трябва да се обединяват и да се организират (а за това трябва да помага държавата) за да могат да се договарят за по-изгодни условия с големите търговски вериги. ............ Прости истини наистина. Не може да има напредък в държава, в която производителят печели най-малко.

24

баба мара

преди 1 година

затова няма да гласуваме ниска изб активност хаиде да видим кои кого е победилизбори до дупка докато ги изчистим нито една групировка не си е подменилалистите в нови лица навързали се като черва и чакат траншовете от ес

23

Само?

преди 1 година

А от липсата на справедливо правосъдие? От корупция? От липса на свобода на словото не се ли вълнува? Боже, пази България!

22

Анонимен до 18

преди 1 година

Нема да хвърляме яйца и домати,този път,друго,ще има.По интересно,ще е,че гледаш,трай си,само гледай,народа,не издържа вече.

21

Анонимен

преди 1 година

Мирише на нови избори,на месец 10.2023,но мирише на повторение на 1997 година! Тия,с кредитите,не ги виждам!? Просто,жалко за тях,а кредитите са рекорд,30 милиарда лева!!!

20

Някой

преди 1 година

Че то от какво да се интересуваме-от парапета на кирил петков или от машината за евро на борисов?!

19

Анонимен

преди 1 година

До въпрос Де да е само вода...Купуваш на безобразно високи цени и пак не знаеш какво ядеш!

18

Анонимен

преди 1 година

Това е истинския българин! Преди изборите не се интересува от политика, коя партия каква политика ще прави, а колко струват яйцата? Браво! Никога няма да напуснем омагьосания кръг! И понеже няма да ме разберат желая на всички ИЗБИРАТЕЛИ цени, ама по високи! Мен не ми пречат високите цени, а апатията на българина да напусне блатото в което вегетира!

17

Айде пак ФЪРЛЯЙТЕ...

преди 1 година

...яйца по площадите---АМА ТОЯ ПЪТ ВАШИТЕ...хахахааа.....ЗА АКЪЛ!

16

Айде пак ..

преди 1 година

ФЪРЛЯЙТЕ ЯЙЦА ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА......И ЧЕКАЙТЕ НЕКОЙ ДА ВИ НАХРАНИ!РОТ ФРОНТ....!

15

Хахахааа...

преди 1 година

Ами ранътъ прайБорбътъ...и башПУЛИТИЧЕСКЪТЪ.... У НАС, БЕ...!

14

Анонимен

преди 1 година

Е добре де, сега като ги нема Кирчо и Кокорчо, кой вдига кашкавала и яйцата?

13

Анонимен

преди 1 година

Нито у кашкавала нито у сиренето има млеко.Имам крава от нея доя мляко сравнявам моя кашкавал и сир ене с тия у магазина и направо се чудя какво има в тях.

12

Цинизъм

преди 1 година

Хората се интересуват най- напред къде отиват данъците им. Не си въобразявайте, че са маллоумни, не им внушавайте , че само ам-ам ги интересува. Скъпото ам-ам е последица от по- съществени, умишлено некоментирани причини.

11

На МайЮ

преди 1 година

МаноловЪ глупостите за кашкавал и сиренето едвам я търпях с гадния говор със запушен нос и драматични паузи с подчертаване на думите в края на изречението... Чист популизъм,щяла да наложи със закон 5% надценка на 10 основни продукта "за благото на народа",когато Левицата влезе в парламента! Боже,прибери си версиите...

10

Гражданин

преди 1 година

Да, и правилно това ги вълнува. А не дали Гешев е главен прокурор.

9

Анонимен

преди 1 година

И парапетчето...

8

ПроСоТо

преди 1 година

"ИЗБИРАТЕЛИТЕ се вълнуват.."...?!?!?!?!.."ИЗБИРАТЕЛИТЕ" ?!...Вижте до какво ниво ни докараха политподметките:-Вече не сме ХОРА с човешките си нужди,а.."избиратели". !!!...Харесва ви това отношение,нали?...Я си признайте:-Кое ви по-харесва:..-"Електорална единица",или "Избирател" ?