147

Анонимен

преди 1 година

162 -Това не е снимка, а видео.

146

Анонимен

преди 1 година

ВЕСТНИК НЮ ЙОРК ТАЙМС ПУБЛИКУВАТ СТАТИЯ ОТ ТЕХНИ ЖУРНАЛИСТИ ВЪВ УКРАЙНА. КАЗВАТ ЧЕ НЯМАЛО ВЕЧЕ МЕСТА ВЪВ ГРОБИЩАТА ДА ПОГРЕБВАТ "ДОСТАВЯНИ ТЕ" ПРАТКИ ОТ ФРОНТА. ДАВАТ ГРАДЧЕ КИРОВ ГРАД КЪДЕТО ХОРАТА КАЗВАТ ЧЕ ВСЕКИ ДЕН СЕ ТЪРСЯТ МЕСТА ЗА ГРОБОВЕ. ДЕСЕТКИ ГРОБОВЕ ВСЕКИ ДЕН.

145

До 160

преди 1 година

руската медия пусна снимки на унищожен Леопард край Бахмут. Само че леопардите още не бяха пристигнали там. А и снимката е на Леопард унищожен в Сирия преди години. Ама тфа са незначителни подробности, важно е да има обем на пропагандата и да се вика ГОЙДА :)

144

Мужик

преди 1 година

Ха ха ха, поредната "специална военна излагация"!

143

Венко Барутов

преди 1 година

Достатъчно е да си оперират промитите мозъци и да влязат в ЕС!!! Възможностите за производство на Европа с руските суровини ще направи най-силният икономически съюз. Няма САЩ, няма КИТАй

142

Анонимен

преди 1 година

до 147 Путин каза-ама Путин каза че България чества своя национален празник 3 март. Никой ама абсолютно никой от новите ни "приятели" есесовците и КРАВАРИ не е обелил и дума че имаме празник.

141

Анонимен

преди 1 година

А РУСИТЕ СА "ГУШНАЛИ" ПЛЕНИЛИ ПЪРВИЯ "ЛЕОПАРД" СЪС ПОЛСКИ НАЕМНИЦИ ПОЯВИЛ СЕ ТАМ. ХА ХА ХА. А ВЪВ БАХМУТ НАЦИТАТА *** КАТО МУХИ. ХА ХА ХА. КЕФ МИ ЕЕЕЕЕЕЕ.

140

Анонимен

преди 1 година

Последните 20 години какво прави Путин? Сега се сети, че трябвало да "разработва". Време му е за пенсийка вече на тоя стар КГБ агент.

139

однако

преди 1 година

"Поредния луд путинист. Кой да ви напада беее?!?!" -=- Американското командване в Европа съобщи за прехвърлянето в Исландия на самолет E-6B Mercury, който е предназначен за връзка и координация с ядрени подводници. Наричат го "самолетът на Страшния съд". E-6B Mercury долетя в Исландия като част от "операция в зоната на отговорност на командването на въоръжените сили на САЩ в Европа". E-6B Mercury е въздушен команден пункт, чиято задача е да контролира въоръжените сили в условията наядрена война.

138

Анонимен

преди 1 година

А другите не разработват да разбираме ? Всички кротко си сЕдят, а Русия разработва.

137

Анонимен

преди 1 година

Поредния луд путинист в действие.Кой да ви напада беее?!?! На кого му е нужна тая кУчина?!?!И Украйна ли ви нападна?!Всички са луди в тая задунайска територия.Стойте си в Азия с козите!! Никой не иска и да чува за такива първосигнали!!

136

zxc11

преди 1 година

не се майтапя, помолете някой от украинските бежаци покрай вас да ви даде за малко учебник по история от техните училища и прочетете. Може малко да се изненадате.

135

zxc11

преди 1 година

в крайна сметка намери ли се някой да даде на македонците украински учебник по история да синхронизират позициите, поне първите 10000 години (по украинския учебник все пак те са държава 15000 години преди Христа)

134

Коментатор

преди 1 година

Те американците знаят ли че ще нападат Русия?

133

Сам на брега

преди 1 година

Инвестирайте в парцел в гробищния парк и час за крематориум.

132

Антипутиноид

преди 1 година

След 20 години Рашистката Пендерация ще бъде технологично толкова назад, че всякакви мерки, които взимат днес, са безмислени. Няма да са първите, които ще достигнат 100% успеваемост на прихващане и неутрализиране на балистични ракети. Печелене на война с биомаса само не става, а то и тяхната биомаса е надолу от доста време насам.

131

от всичките сла-

преди 1 година

--вяни най-татарославянски опънати очички имат във Русия ! На нас македонците ни викат татари защото учат изопачена история за цар ЧАКА който е български цар (озурпатор ) и е от татарската орда но за нула време е изтрелян ! Но Русия е владяна 250 г от монголите и са си оставили дамазлъка !

130

Анонимен

преди 1 година

Ще ме прощавате редакторите но ме*ез не е обидна дума. "Същество, родено от кръстосването на различни раси или породи". Не разбрах кое е обидното и защо го цензурирате.

129

До 150

преди 1 година

Абе пъпеш, това за което блещиш го е писал 141. Ти сигурен ли си какъв си, днк тест прави ли си? Ако си от балканите си *** и ти като почти всеки друг. България специално е имала доста по различни граници в миналото и то за достатъчно време и ти да не си славянин.

128

питанка

преди 1 година

До до 138 *** ти за "славянин" ли се имаш бе бро ? АКО СИ БАШ БЪЛГАРИН - ЗНАЧИ ПРОИЗЛИЗАШ ОТ ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ И СИ С ТАТАРСКИ ПРОИЗХОД... КОЕТО НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО СЪС СЛАВЯНИТЕ !!! Славяни са "руси, белоруси, украинци, словаци, чехи, поляци, словенци, сърби, хървати, макетата... но не и ти ...? А ако не си българин - което и господ не знае, защото през тази географска ширина са минали десетки орди от почи цял свят.....не значи веднага, че си пак славянин..... ВИЕ СЛАВЯНИТЕ....ХАХАХАХАХ