74

Анонимен

преди 1 година

В немско е по евтина храната

73

има ли

преди 1 година

някой в българия да мисли за хората-НЯМА ТАКИВА-не чакайте да гласуваме-изберете се сами,то нашата е ясна-ЗАТРИВАНЕ

72

ГЛУПОСТИ

преди 1 година

КАКВА НАГЛОСТ!!!!В Полша вижте им брошурата на полския лидъл и кауфланд, пилешкото филе е 5-6 лева килото, моцарелата- 10 лева- колкото тук изварата!!!!, млякото е 1.60,тук в същите вериги гони 4 лв на промоция. БОЙКОТ,БОЙКОТ И ПАК БОЙКОТ, ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ИМА КАРТЕЛ

71

Expert satirik

преди 1 година

Заплатите в България все още най високи в ЕС. Да вервайте ми.

70

Анонимен

преди 1 година

КАТО ГЛЕДАМ ПРОСПЕКТА Kaufland.de 02.03.2023-08.03.2023 : ЧЕРВЕНО ГРОЗДЕ ПЕРУ0,5кгПАК АКЦИЯ-1,49 ЕВРО; СВ.ФИЛЕ кг-6,99ЕВРО; ОЛИО-лт-1,99ЕВРО; ЧЕРВЕНО ВИНО Contessa Carola-ИТАЛ-0,75лт-4,99ЕВРО;КАРТОФИкг-1,00ЕВРО; ЙОГУРТ0,5кг-0,79ЕВРО; ШПЕКкг-от29,9на14,9ЕВРО-50%;ИРЛАНДСКИ ЧЕДАРкг-9,94ЕВРО;ПИЛЕ ТАРЕЛКАкг-5,55ЕВРО;щвейцСИРЕНЕкг-17,9ЕВРО. ЗА ЛЕВА САМО УМНОЖЕТЕ ПО ДВЕ И ЗАПЛАТАТА СИ Я РАЗДЕЛЕТЕ НА 4.ЩО ИМ ТРЯБВАТ АТАШЕТА,КАТО СТИГА САМО КОМПЮТЪР ??!...

69

Михаил

преди 1 година

А заплатите все още 5-10 по-малки. Аре бегай! К'во ме интересуват цените там? Аз живея в България! Да не ме занимават с цените в Лихтенщайн, Мадрид и Ривиерата.

68

Анонимен

преди 1 година

Абе домати от 5.70 и краставици над 6 лева за килограм евтино ли е?

67

Гражданин

преди 1 година

Пълни глупости !!! Кого лъжите хората имат достъп до всякаква информация! В България са едни от най-високите цени!

66

Анонимен

преди 1 година

В Германия е дори по-евтино, какво остава да сравняваме покупателна способност.Последните 10 години България бе закопана от гроб, подмянаджии, дейб.българия и сие - всите по. длоги на американската мафия.

65

Бог да пази България

преди 1 година

Работя в светата на търговията и съм на ясно с политиката на веригите,дерат кожи за отъспки, маркетинг,входни такси и т.н.Плащат си сметки и заплати за сметка на производители и доставчици, пълнят си гушите и не им дреме!!!

64

Сосидж

преди 1 година

Няма значение колко струват, а как се усещат. Нещо може да струва 30 лева за килограм, но с нашия стандарт не се усеща, както стандарта в Германия например. Заради това ние (ще се нарека млад) не гледаме телевизия. Сякаш не сме стъпвали в магазин и не усещаме как се отразяват цените, но хубаво, че е този пореден експерт да ми обясни, че си въобразявам.

63

Анонимен

преди 1 година

Заради това сравнение ,трябва спешно Прокуратурата, да прибере тези престъпници Явно ,те претеглят ,от позицията на тяхните заплати .Това е геноцид ,за 80 % от българите ..

62

Анонимен

преди 1 година

На комунистите и Копейкините ,ще им бъде забранено ,да пазаруват в Моловете..

61

Ощетен

преди 1 година

А доходите какви са? Нямам предвид тези, които получават голяма част от заплатата си под масата. Пенсиите какви са?Да не говорим че и това за цените е нагла лъжа! Всеки може да си изтегли брошурите от полските, чешките и германските филиали на същите вериги, които ги има у нас и да сравни цените на един и същ продукт с един и същ грамаж. Не е нужно да се ходи в чужнина, за да се види това! За какви ни взимат?

60

D

преди 1 година

как не ви е срам, няма цени по-високи от България. Мислите си, че хората не излизат от Бг ли?

59

Анонимен

преди 1 година

ВЪН КАУФЛАНД, БИЛА И ЛИДЪЛ! ЛЕСНО МОЖЕ ДА ИМ СПРЕ ЛИЦЕНЗА ФТМАКА!

58

Олимпий Панов

преди 1 година

Че ние ни ли сме в ЕС?

57

Анонимен

преди 1 година

Това заглавие горе от афиш на Сатиричния ли е или на Сълза и смях ?!

56

Анонимен

преди 1 година

ЕС искат да са зелени, цените са проблем на всяка държава в ЕС, всички тук знаят че цените в Бг са по високи и от Англия, може да се провери, затова в Бг има домати и краставици и др. внос от Турция, защото Бг нямат сметка да ги произвеждат заради газ, торове, ел енергия, купувани от борсите на ЕС, от които печелят ЕС. Вместо промишленост борси.

55

Хмм

преди 1 година

То и заплатите така