73

Анонимен

преди 1 година

Каква е целта на статията? Да ги съжалим и да обявим кампания за набиране на средства ли?

72

Финансист

преди 1 година

По-евтино е да се докарват със самолет до Европа, но трябва да се определи цена примерно 30 хиляди евро на човек. Дават му статут. Но за всеки човек -30 хиляди. После се отказват от мюсюлманството и задължително работят в църкви през уикенда ако имат друга работа или в чистотата. Нямат право да влизат в джамия и да се молят. Трябва да ядат свинско. Който нелегално преминава граници кара 15 години затвор в мините. Не съм го изчислявал, но звучи що-годе добре финансово.

71

Я

преди 1 година

До ИдеалистПак ли САЩ са виновни?

70

в реакция на

преди 1 година

До Анонимен""Връщайте ги в родните им държави да ги нахранят.""" Вие кога ще разберете че без съдействие на държавата по гражданство и без съдействие лично на мигранта , НИКОГА не е възможно да бъде репатриран обратно!!! Като за начало за да репатрираш някого трябва да докажеш със паспорта му какъв гражданин е. А той паспорта си го е изхвърлил. И така нататък.

69

gogo

преди 1 година

До Анонименкак да процедираме с онези от Украйна?Или те са богопомазани?Идват тук с организиран транспорт или лични автомобили,настанени в 5 звезди

68

Анонимен

преди 1 година

Минирайте границата. Мигрантите сами ще се откажат, след като гръмне първият. Естествено, трябва да има предупредителни табели "Внимание, минно поле"!

67

Идеалист

преди 1 година

До 69"Изнемощели, кални, гладни, в окаяно състояние, мигранти сами се предават"-------------Връщайте ги в родните им държави да ги нахранят.Тези младежи не са виновни, че бяха приластени и изоставени от САЩ. Товарете ги на кораби и ги оставете пред Статуята на Свободата в Ню Йорк!

66

GHOISA

преди 1 година

Мадж Алгафари обясни каква е схемата. Пропуск в законодателството, който те използват. Ако се регистрира в ЕС като непълнолетен бежанец, след регистрацията му , цялото му семейство има право да влезе съвсем легално в ЕС. А родата е голяма! Затова си изхвърлят паспортите. Важно е просто да се доберат до третория от ЕС.

65

Анонимен

преди 1 година

Изнемощяли, прегладнели, обезсексени, и с напълно изгладени от гънки мозъци, но пък с добри прически.

64

Анонимен

преди 1 година

На цоциала директно - 1000 лева за медицински преглед за начало. Вместо да ги пращаме в инсинератора за роми! Това е краят на арийската ни раса.

63

Анонимен

преди 1 година

Ми що пък да не се предадат, когато веднъж са достигнали до тъпия РОМСКИ РАЙ?

62

:–о

преди 1 година

......опожарена къща заради запален огън вътре.........Ами те откъде да знаят? - Мислили са си, че е като у тях - огън на пода на пещерата, а тук такива изненади, като дърен под, моля ти се! Травмираме гостите, не бива така.

61

Pro- staka

преди 1 година

Виновна е комсомолката Ангела Меркел преди години като канцлерги покани да идват в Германия.... добре са дошли... ама дойдат друг път ....трябва да седят в страната през която първи са минали границата от останалия лош свят към западния европейски рай . Който е обещавал да си изпълнява обещанията , България не сме обещавали на никой нищо !

60

Анонимен

преди 1 година

"Изнемощели, кални, гладни, в окаяно състояние, мигранти сами се предават"-------------Връщайте ги в родните им държави да ги нахранят.

59

Краси

преди 1 година

Някой да им е пращал телеграма?

58

.....

преди 1 година

Тия афгански ч.....авета са новото бъдеще на Европа, новите европейци на Меркел и ***-доктори,ИТ специалисти,инженери,космонавти.Всичко ще осе......... Рат за нула време,не бойте се

57

Анонимен

преди 1 година

Ми Радев да представи сметката на Германия! Още Божидар Димитров предложи на Меркел направо да ги качват от Азия на самолет на Луфтханза и да ги транспортират - поне ще си подпомага роднияте авиолинии, а не каналджиите!

56

Анонимен

преди 1 година

Емигрантите през българската граница минават.Но през България да минат без да си платят не могат.

55

Контра МЕРКИ борба

преди 1 година

За нашествениците и тези терористи ТРЯБВА да им режат топките. Това ще е сериозен удар и ще е страх и ужас за тези насилници да си помислят дали ще искат да рискуват.

54

мак

преди 1 година

Какво пречи да бъдат отпратени? Лекуват ги и довиждане, нелегален си е нелегален и трябва да бъде третиран като такъв. Но са научени, че ги приемат все едно нищо не са направили, та следващите набези не закъсняват. ес не помага, разходите са за сметка на България, щото е богата, нали.