9

Колю

преди 1 година

В двора на Александровска болница ще освободите място. Пълно е с колиби които не се ползват. Във ВМА София би трябвало да има , защо се правите на луди и пак ще правите поръчки безсмислени, да точите пари.

8

О, хайде

преди 1 година

Хирургичният блок в Русе (започнат през соца и след дълго чакане завършен през 90-те) има хеликоптерна площадка на покрива. Това е далеч от София. Сигурно и други болници имат. Новата сграда на Пещерско в Пловдив сэщо е с предвидена площадка за кацане. Не се правете на ощипани, давайте машините, площадките да са кусура.

7

Анонимен

преди 1 година

Могат да кацат в Банкя в двора на Тиквoчa

6

Анонимен

преди 1 година

Добре е да имаме спасителни вертолети, но да няма само медицински. Трябват и други против пожари и за евакуация, може би само за полицейски не сме в нужда за сега.

5

Дядо Соци

преди 1 година

До Сата НАТО 2 Първо петте моста над Дунав и тунела под Шипка. Не може всичко на веднъж.Приоритети трябват.

4

Давам идеи

преди 1 година

Има една подпорна стена, един "златен век" водната кула в перник с графитите на американската фондация, пресушения басейн на Прокопиев в Созопол,на покрива на някой от шестте апартамента на цвъцко,на Nexo къде си купи офис сграда в строеж от компания на Заки Маджид...и да не забравим данъчната декларация на депутата Христо, там също вероятно се крие терен, както и при членовете на СЕМ с феминистките срещички под егидата на vmware видиш ли

3

Ти да видиш..

преди 1 година

Балтона още не е купен , те търсят къде да зашият копчетата.Болница Лозенец си има хеликоптерна площадка. За другите на покривите.

2

Сата НАТО

преди 1 година

Пълни глупости са това, поредното крадене без никакъв ефект. Като линията до Скопие и летището в Русе. Ще умрат десет пъти повече хора, отколкото ще се спасят.

1

ИВАН

преди 1 година

В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ТОВА ГО ИМА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ, В БУГАРИСТАН ОЩЕ ГО МИСЛЯТ!