12

Анонимен

преди 1 година

Още малко и ще поискате да живеете като бели хора. Я си мълчете и купувайте стоките на белите хора. Те трябва стандарт да поддържат. А вие искате дотации? Още малко и комунизъм ще поискате! Казаха ви още 90-та -- дотациите са комунистическо зло! Невидимата ръка на пазара ще отрегулира всичко! Говориха ли ви го? Говориха! Съгласихте ли се? Съгласихте се! Що ревете сега?

11

Сосидж

преди 1 година

Когато покажат качество?

10

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Докато сме част или по точно третата скорост на "Американо - Германската колониална империя". За какво мислите ни анексираха? Да се разхождаме сред природата им? Никой не прави нещо, без конкретна цел и дългосрочен план за лична изгода.

9

Анонимен

преди 1 година

РОДНОТО ПРОИЗВОДСТВО Е ВСЯЧЕСКИ ТОЛЕРИРАНО, НО РОДНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ИЗПОЛЗВАТ ПАРИТЕ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА СКЪПИ ГЕРМАНСКИ АВТОМОБИЛИ И ЛУКСОЗНИ ИМОТИ.

8

Отговор:

преди 1 година

Докато го унищожите напълно,следвайки свещените евроатлантически ценности,спуснати от Урсулю!

7

Алекс

преди 1 година

Всеки производител иска субсидии от Държавата.Да не би плановата социалистическа икономика да се е върнала без да съм разбрал?

6

радомир

преди 1 година

Да се увеличат дотациите за фирмите у нас, да има повече дотации, за да може да се стимулира производството и да се развива икономиката. Навремето при плановата икономика много се плюеше че започнаха тук-там да дават дотации, но ето че дотациите са нещо необходимо и при пазарната икономика.

5

До кога

преди 1 година

родното производство ще бъде неглижирано- докато има хайдути и предатели във властта.

4

Кармен Златарева

преди 1 година

Докато имаме една сюрия партии,неглижирано ще е не само родното производство....

3

ако

преди 1 година

Ако си оправят цените, а не спекулират, ще имат и клиенти. Ако трябва да избирам между БГ краставици за 7лв кг и вносни за 3-4 лева, кои мислите, че ще избера??

2

Анонимен

преди 1 година

видяхме родните търгаши - 8 лв олио, 8 лв краставици, 40 лв кашкавал

1

Анонимен

преди 1 година

Това им беше цел на ЕС да ни сложат квоти на всичко,за да им внасяме техни продукти.