25

Така е!

преди 1 година

До Анонимен: С Израел шега не бива. Най-обучените терористи в света. Но и те питат руснацие или веднага се отчитат пред тях като искат да направят нещо!

24

ХА ХА Призна?!

преди 1 година

Ако си следите 'новините' които сами пишете - Иран зави че се оттегля от ядрената сделка след допълните санкции от страна на запада. Сега просто декларира резултат! Със малко помощ от страна на избягакие украински учени и руснаците скоро ще я приветстваме в ядрения клуб!

23

Анонимен

преди 1 година

Израел е технологично около 3 века пред Иран. На парад прелетяха F-35 над Иран като POC от производителя, че наистина стелт технологията работи. Даже и лайв видео пуснаха да се посмеем как Иран не може да ги види. Забава беше. Убиха с невидим дрон топ генерали на Иран без никой да разбере. С Израел шега не бива. Най-обучената армия в света.

22

до 23

преди 1 година

За домашно си провери Израел колко ядрени бойни глави има в готовност и пак говори. А за второ домашно си прочети за Железния Купол и как безотказно се справя и с хиперзвукови ракети. Камо ли с разни смешки от Иран. Ако са като дроновете им (с двигател от косачка за 8$), ясна работата. А то няма и какво друго да произведе Иран, освен ракета от праисторията.

21

Анонимен

преди 1 година

Евреите го закъсаха. Първата ядрена бомба е за тях.

20

Анонимен

преди 1 година

Онзи ден не бяха обогатили. Днеска- са. Онзи ден не бяха изпращали на жалкарска фалирала Русия дронове. Днеска- са. Джамахириите бедняшки са така. КНДР, Иран, Русия, Пакистан и всякакви подобни бананови републики. Китай се показа една идея по-умен и скоро ще зашлеви шамар на Русия (защото просто Китай с бедняци като Русия няма бизнес. Китай иска близост с богатите САЩ и ЕС).

19

До 20

преди 1 година

Повтарям се, защото ти шикалкавиш и не отговаряш.

18

до 19

преди 1 година

еми т.ъп си спор няма, престани да дращиш че се излагаш яко

17

До 18

преди 1 година

Тоест ще живееш до уранова мина, ще дишаш уранов прах, ще пиеш уранова вода, ще ядеш плодове и зеленчуци с уран в тях? Няма да живееш в херметически затворени модули като космонавт и с вносна храна и вода?

16

до 17

преди 1 година

Ами бих живял да, дори бих правил бизнес с уран защото съм достатъчно умен да знам как да се предпазя за разлика от теб, дето се тровят само с новините за радиация.

15

До 15

преди 1 година

Ще живееш ли до уранова мина? Изотопът на повечето от урановата руда е т.нар. обеднен уран.

14

Непромит мозък до 15

преди 1 година

А ти прочете ли за обеднения уран та се вкл'чваш с мнение по въпроса? Правиш ли разлика между токсичен (отровен) и радиоактивен? Човек може да живее дълги години в радиоактивна среда, но когато погълне радиоактивна частица тогава се разболява. Оловото е по-токсично от обеднения уран ама дълги години хората го дишат с изгорелите газове на оловния бензин и все още се правят акумулатори от олово.

13

Британски учЕн

преди 1 година

До тия, които са ми наплякали минуси (12 - до 9) - мога да изброя поне 10 предмета от бита, които хората дори пипат с ръце, които са по-радиоактивни от обеднения уран използван в промишленосста, но няма да го направя за да не се помислите за много умни (ефекта на Дънинг - Крюгер) с придобиването на тези знания.

12

Въпрос

преди 1 година

А българският народ кой ще го обогати до 84 % ???

11

До 13

преди 1 година

При това положение ще живееш ли до уранова мина? Мнозинството от урана е от този изотоп, който наричаме обеднен уран.

10

Аха

преди 1 година

Иран се защитава от американската и израелска агресия!

9

G.I. Joe

преди 1 година

У Столипиново и те ядрена бомба искат да имат :)

8

Голям праз...

преди 1 година

САЩ обогатяват уран до 90% от десетилетия ... и какво ? НАТО използва боеприпаси с обеднен уран въпреки че са абсолютно забранени от ООН .... Няканви наказания ? Санкции ? Пентагона финансира десетки био лаборатории в цял свят работещи с потенциално опасни вируси за военна употреба ... Само в Украйна преди войната е имало 13 от тях с бюджет от 3 милиона долара годишно ? Някакви обществени реакции? СТО заболели от Холера имаше преди няколко години в Харков край една от лабораториите.. и НИЩО. Е?

7

бай Тодор

преди 1 година

Страхотни коментари прочатох по-надолу, все едно всички вие живеете на друга планета и един ядрен конфликт няма да ви засегне.

6

Анонимен

преди 1 година

Де да беше истина, а всъщтност си е чист фейк.