85

Антипутиноид

преди 1 година

С една дума - махнете санкцийте от Русия, които не действат, ама трябва да се махнат.

84

до anonimen

преди 1 година

Може да ни сдобряват китайци и турци, защото преди това са ни скарали американци и британци. Всичко по реда си.

83

Всъщност, докумнета

преди 1 година

си е доста критичен към запада и най-вече САЩ. Зеленски не знам на каква подкрепа се надява.

82

anonimen

преди 1 година

Докъде я докарахме...китайци и турци да ни сдобряват, а христояните да се бием и да сме агресори срещу други християни! Ми честито на Първата Световна поднебесна империя!

81

Зает

преди 1 година

До Ти да видиш..: нормално, тия "мирните" войната ги удря в бизнеса и търговията :)

80

Ти да видиш..

преди 1 година

Уж Китай и Русия са комунисти , а разликата е огромна.Едните са за мир , а другите за война.

79

Анонимен

преди 1 година

До 86 - От друга страна нямат удобството на сухопътна граница откъдето да вкарват колкото си искат оръжие и войски . Каквото и да си говорим в пъто по неефективна руската виойска с тактики от ВСВ в 21 век . Тежко оръжие НАТО взе да праща чак като видяха че Украйна дава отпор и руската войска цикли

78

До 85

преди 1 година

Ти колко си мързелив и нахален - не е истина. Порови си в нета има всичко , човека линк ти намери , сега и да ти сумаризира нещата ; а да ти сдъвква храната не искаш ли ?

77

Анонимен

преди 1 година

До До 80 - за 40 дни, защото воюваха само със Саддам, който беше изоставен от всички, докато в момента в Украйна се изсипват несметни оръжия и кинти... не ти е адекватно сравнението, ама никак...

76

до Зает 85

преди 1 година

Наистина имах голямо желание да видя документа, но Виваком са решили, че нямам достъп до там, ако може да резюмираш 12-те точки и тогава можем да продължим дискусията.

75

Анонимен

преди 1 година

Ако някой измисли документ който Русия де факто да спазва да му дадат Нобелова нграда за мир введнага . Украинците дори от ядрено оръжие се отказаха в замяна на гаранции за сигурност (вкл от Русия ) и виждаме в какво положение са

74

до Зает

преди 1 година

Щом е публикуван, дай линк.

73

Зает

преди 1 година

До Па, дайте да го - "....Документът беше публикуван тази сутрин от китайското външно министерство...." Няма скрито-покрито, сваляш, четеш и продължаваш да тролиш.

72

Па, дайте да го

преди 1 година

видим тоя документ, и да преценим. Единия нарекъл, другия нарекъл, стига са наричали, а да вземат да го представят най-сетне тоя документ. Какъв е смисъла да се обсъжда документ, чието съдържание е скрито от обществото? А изглежда и нищо не са разбрали от изказването на китайците, понеже, само едната страна сме чули да коментира.

71

До 81

преди 1 година

Там е работата, че залога е Китай и Русия чрез Съвета за сигурност на ООН да не допуснат в бъдеще САЩ да провеждат такива войни като в Ирак. Да засилят позицията на ООН за решаване на конфликти чрез преговори, санкции или военни средства. САЩ няма да харесат това. Те ще си направят собствено ООН.

70

Мечо Пух

преди 1 година

Тоя хобит от бункера дано поне мен да послуша, че вече се оля.

69

До 80

преди 1 година

Не знам откъде е толкова ясно , руснаците не дават признаци да искат да отстъпят , а и не знам Путин дали ще остане на власт ако върне Крим. И как точно САЩ жертва Украйна , ако украинците не искат да се защитават , колкото и оръжия да им дават няма да има значение . Иначе едва ли им пука на САЩ за НАТО и ООН - за справка войната в Ирак бе проведена без резолюция на НАТО или ООН - там Садам бе свален за 40 дена , руснаците май пробваха нещо подобно , но нямат капацитета да го направят

68

До 77

преди 1 година

Много ясно, че Русия ще се изнесе от Украйна включително Крим. Както американците жертват украинскя народ, който не е техния народ, така и руснаците ще жертват украинската територия, която не е тяхната територия. Залога е много по- голям. Да бъде опитомено НАТО и да бъде извадено от опеката на американците, да се постави под командването на Съвета за сигурност на ООН и да се превърне в нещо като сините каски. САЩ няма да харесат това.

67

Анонимен

преди 1 година

"Китайците доста явно посочват САЩ като виновник за случващото се"Да, 1 година все ги "осъждат" все "помагат" на Русия докато бизнеса Китай - САЩ, Китай - ЕС е в рекордни рамки.

66

Анонимен

преди 1 година

Китайците доста явно посочват САЩ като виновник за случващото се.