14

ха-ха-хаааа

преди 1 година

до аноним 11 И мислиш, че ганчев е изкупил дълговете на цска?! И че истинското ЦСКА съществува, че са си платили дълговете?!

13

Превод

преди 1 година

Уважаеми рицоци! Понеже се изчерпаха методите преминаваме към следващата измама. Моля сега да си купите акции и ще ви пишем подробности от лагера в Дубай. Междувременно ще измислим още един два варианта да Ви вземем парите и мак тогава ще занулиме клуба. Молим Ви вЕрвайте ми. Къщата ми в Дубай седи незавършена. Помагайте.

12

Анонимен

преди 1 година

Още сме февруари, а НАП "до края на годината ще направят ревизия на дълга на клуба към тях" ?!!!!!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Специални правила, за специиални хора! А мен НАП ми бръкна толкова дълбоко, че усетих гъдел по сливиците, защото направих плащане от 11000 лева на лична сметка, вместо 1100 за фактура, а след 3 секунди върнах парите и 4 седмци бях под запор, даже полиция идва, прокуратура ... А преди това бяхме писали псима и прочие. И кво?

10

Анонимен

преди 1 година

На 5г станах привърженик на Левски 1914г,когато случайно взех плочата с сръбската песен за смъртта на Гунди от дядо ми. И мисля че е редно Левски, както цска да фалира и който реши да изкупи дълговете му да стане собственик на отбора, както Ганчев изкупи дълговете на цска и сега е негов отбора. Всичко друго е мафия и измама към симпатизантите. Аз съм ходил на мачове когато Националния стадион беше претъпкан и след победа на Левски всички палехме вестници като факли.А сега е просто Голяма мъка

9

Гогич

преди 1 година

Докога само за Уефскито ще може безкрайни отсрочки и разсрочки, а за останалите клубове само глоби и наказания за неплащане дори и на малки суми към НАП...И пак нищо конкретно - от десетилетие имат непогасени задължения към НАП, но НАП не знаели колко се и ще правят ревизия???? И 30% към НАП от постъпления, които понякога са нула лева - това значи връщане на задълженията безкрайно много години, което е лееееко незаконно даже.....

8

dmx

преди 1 година

Това надминава и най-абсурдните ми представи, а те са доста абсурдни. Или прилагане на тази мярка спрямо всички длъжници, или разпускане на НАП. Тези нормални ли са? Закони в тази държава има ли?

7

Анонимен

преди 1 година

Нап фалира цска а Ганчев плати всички дългове и сега е негов ,така ще стане и с левски само отлагат агонията, Нап няма право да играе различно за едни мащеха за други майка

6

Има си публика.

преди 1 година

На Левски не му трябва нов собсвеник, а добри игри и силно представяне. Левски е клуб, на койти останалите клубове завиждат. Може да се издържа дори само от публика даже и при лоши игри. Представете си при добри игри? При нялолко поредни добри евро-кампании Левски спокойно може да се превърне в най-богатия клуб в България.

5

Анонимен

преди 1 година

Най-много ще влязат като се класират в групите на някой евро-турнир. И от награден фонд, и от публика и от маркетинг артикули. И играчите няма да се продават за по 100 000 а за по 5 000 000.

4

Анонимен

преди 1 година

Мъка Мъка таско все повече затъва в тинята на собсвените си амбиции

3

Анонимен

преди 1 година

Комарджия и лъжец. Левски отдавна е фалирал, тоя от няколко години живее на гърба на феновете.

2

Анонимен

преди 1 година

Левски все повече се превръща във финансова пирамида подобна на тези преди 20-30г, когато продаваха някакви хартийки с обещание срещу тях да получиш нещо. След това те ставаха само за тоалетната. И сега ще е така. На балъците се обещава да придобият част от нищото.. Да видим докога привържениците ще търпят да ги лъжат

1

Зозо

преди 1 година

Закривай!!! Пращане в Щ- група :))))))))))))))))))))))))))))))