44

баба мара

преди 1 година

в тмаркет продават яица 10 бр 3.99 лв от латвия отвратителн вкус

43

МЛЕЧНИТЕ

преди 1 година

ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СА КАЧЕСТВЕНИ

42

Анонимен

преди 1 година

АБСОЛЮТНА ЛЪЖА,в килограм роден кашкавал се влагат не повече от осем литра мляко или стойността на вложеното мляко като цена е в границите 9.5-10 лева,пита се къде отиват останалите СЕДЕМ лева за да формирате цената на вашият краен продукт-17 лева,в преработка,в закваска или в разходи за труд?

41

ха

преди 1 година

със сигурност процентите са повече а и колко мляко има в сиренето , кашкавала и нареченото мляко не ми се мисли .

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 - "В България няма кравари вече... от къде чакате това 'българско мляко'??" Верно свършиха истинските кравари, иначе е пълно с други, ама файда от тях йок. Когато баба и дядо гледаха две биволици и камара овце, тогава съм ял истинско сирене, масло и мляко. И не на село, в окръжния град Ловеч. Имаха хората и гледаха, сега в магазина за бутилка от 3-4 лева, а какво има в нея, един господ знае.

39

12345

преди 1 година

Млякото идва от малки американски крави.

38

Popa ot razgrad

преди 1 година

Млечните продукти не само че не са от българско мляко, а изобщо не съдържат мляко...

37

Анонимен

преди 1 година

В тоя бранш има най много гръцки фирми в България . Защото са в Шенген. Защото са добре финансирани от еврофондове . Защото се купува от българите стоката. Защото им отговаря на ЕС стандарта.

36

Румен

преди 1 година

Годината е 1984г. Присъствам като слушател с група студенти / по собствено желание в Съдебната Палата на 2 ет/ в съдебен процес на ДСО Сердика- ищец за няколко милиона лв не платени от СССР държавен търговец. Доставил ж. п.композиция с кашкавал балкан, овче сирене в тенекии и други млечни продукти. Съветския търговец след процес от две години казва , че цялата композиция е брак с мухлясъл продукт и не може да се плати

35

Анонимен

преди 1 година

В България няма кравари вече... от къде чакате това 'българско мляко'??

34

Анонимен

преди 1 година

До 32. Иван . Ще изнасят печалбата, както всички чужди фирми. Това е напълно законно , защото са в Шенгенско споразумение . Така е и с Метро, Билла, нидерландски , френски фирми ,гръцки банки, брокери, бензиностанции и всички фирми от ЕС. страни. За българите и фирмите им в ЕС е Забранено до влизането им в Шенген и еврозоната

33

Бонго Бонго

преди 1 година

Опппааа ха ха ха ...нямаме крави май а??ОУ ...хо хо хо инак се Бийн в гърдите ой българско сирене ей....ха ха ха Чие е????

32

ИВАН

преди 1 година

НАЛИ ЛИДЛ И КУФЛАНД ТРЯБВА ДА ИЗНАСЯТ ПЕЧАЛБИТЕ В ГЕРМАНИЯ?? А БЪЛГАРИНА ПЛЮЕ ПРОТИВ РУСИЯ! ЗАТОВА Е НАЙ БЕДЕН В ЕВРОПА!

31

Абе ще го

преди 1 година

държиме по складовете докато мухляса ама на по-малко от трийсе лева няма да продаваме.

30

фермер

преди 1 година

Сто процента истински млечен продукт с български произход се намира в скъпи магазини в ЕС. / Кашкавал, сирене овче/.

29

Анонимен

преди 1 година

Много точно е казано. На този етап България няма как да промени условията. Това върви от времето на Т. Живков. Най доброто в продуктите се даваше към номенклатурата в Москва и по малък процент за Запада /" да не се изложим"/ . Необходим за валута покриваш дълговете. Останалото ниско качество оставаше за целокупния народ. Които не вярва да отвори архивите на ДСО Сердика и в гр. Видин

28

Анонимен

преди 1 година

До до 18, няма жълто сирене за което да трябват 25 л. мляко, това е, максимум 12 л. конкретно за кашкавала трябват 7-8 литра

27

Анонимен

преди 1 година

Не знам от какво млеко са произведени, но киселите млека са такива смърдешки, че е трудно да се преглътнат. Застроена супа с кисело мляко смърди яко на не знам какво от 3-4 лъжици само. В тесто се усеща, ще видим днес уличните приятелчета дали ще изядат попарата или ще се назлъндисат. И сирена има със същия "аромат", на кашкавал по тоя начин ароматизиран все още не сме попадали.

26

Имитиращ продукт

преди 1 година

А 60% от млечните продукти, въобще не са от мляко.

25

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРСКОТО МЛЯКО БЕШЕ ДО 9.9. 1944 ОТ 10.9. 1944 НЕ ТЪРСЕТЕ ВЕЧЕ. МЕНДЕЛЕЕВ НЕ ДАВА.