118

Анонимен

преди 1 година

Този си повярва...а е НУЛА!

117

ББ

преди 1 година

Подкрепа г-н Грозав,руската пропаганда е превзела всичко в България,управляват ни марионетки на путин като решетников,Народа ни...Света ни оценява направеното от Вас и никога няма да го забрави,САЩ и съюзници ще ви защитят каквото и да им струва,никога не са изоставяли приятели и почтени,Свободата и Справедливоста...Света ни има нужда от хора като Вас!!!бъдете здрав...респект и Свободният Свят няма да ви изостави!!!

116

Анонимен

преди 1 година

Аз не виждам вариант за победа на киев, цялата папплач обслужвала американската война в украйна -- на народен съд.

115

Анонимен

преди 1 година

По-бърз разстрел за измами.

114

Велес

преди 1 година

Акото си е ако...

113

тя

преди 1 година

Тоя още ли е жив ?!

112

БДЖ

преди 1 година

Страхувай се, Гроздьо, силно се страхувай от Работодателите си, че вече си отработен "матрял" и могат да те пречукат по всяко време, а след това да обвинят руските спец служби! Както се казва "с един куршум, два заека".

111

Император Бойко I

преди 1 година

Защо някой ще се занимава с тебе. Ти си просто щурче от новия хранителен микс. Такива като тебе стават само за медийна плънка!

110

Бунга Бунга

преди 1 година

Има една българска поговорка. "Окъкан не чуроликай"! Ама тези джендърофилни момчета, които не знаят какво е казармата / възпитател на мъжете/ очевидно са във вакуум зоната.

109

Възмутен

преди 1 година

Господин Грозев, защо не разкажете, как Нацурите режат главите на Полските наемници, убити в сраженията, за да ги не разпознаят .

108

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама то стига Китай само електрониката да даде... А ракетите ще дойдат от другаде...

107

Анонимен

преди 1 година

Уфф, аман от тоя.

106

Курти

преди 1 година

Този е полулегален...той се крие а никой не го търси!

105

АЗ

преди 1 година

Поредния повярвал си перко.

104

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Я вижте кого слушате за пътната безопастност в БГ - бакалавър по педагокика, или пък бивш началник на отрезвител, защо този да не е разследващ журналист? Гласувахте ли за разни шмекери, бракувани в други страни - гласувахтееее, значи може и този да го слушате. Докато има балъци, ще има и шмекери!!

103

Анонимен

преди 1 година

Този индивид много надценява собствената си значимост. ПП: От нас 30 години е на хранилка при Шорош'. Принципа на такива индивиди е слушам и изпълнявам за да папкам обилно. : )

102

kolio

преди 1 година

никой не знае кой е този

101

Анонимен

преди 1 година

Този журналист, охотно тиражиран по всички слугински телевизии, изрече толкова налудничави тъпотии и глупости, минаващи за разследваща журналистика, че да те е срам да се наречеш тук вече разследващ журналист. ***, евроатлантици и вся остальная пищят и продуктово позиционират тоя тип като флагман на журналистиката. Ай сиктир, бе! В същото време години наред, докато малцина бг журналисти бяха мачкани от хунти, кохорти и вся остальная в България, и продължават да бъдат мачкани, за тях същите тия *** и т.нар. слугински медии мълчат като ***.

100

Анонимен

преди 1 година

Държава, която прие Кирил Петков и Асен Василев за премиер и министър, завършили Харвард, ще приеме и Христо Грозев за журналист.Общото между тримата е, че им се губят по 20 години от биографиите и че са ограбили преди не много време съдружниците си. А все пак Грозев ограби Любо Пъпката и Огнян Донев от Софарма, което не е шега работа.Не е лошо мисирките да понапънат малкото си мозни клетчици в тв курника.Циркът продължава, а аз не изключвам фантасмагориите в нещастна България да са подигравка на Кремъл с нас за нещо си.

99

Николай Стоименов

преди 1 година

Тоя пръдльо не заслужава да го коментираме ,просто защото никой не го търси а той се опитва да се изкара жертва