7

Анонимен

преди 1 година

Защо се качили толкоз много хора примерно един пътнически автобус за 60 човека в някакво тясно превозно средство превозно средство бус за превоз на багаж,като нали писаха,че в странство където се наемали превозните средства за прехвърляне през граница по каналите на каналджиите самите босове каналджии имали представителства за контакти с брокери на местни борси там за извършване транспортиране на групи с техните водачи с оглед на предоставеното,представеното им превозно средство част от услугата

6

от северозападО

преди 1 година

Ще изгърмят "бушоните" - задържаните са дребни , сравнително, риби: заварчика, шофьора, некакъв с малка фирма....Отзад са скрити и внимателно наблюдават развитието акулите: Митьо Очите, със сигурност голям МВР шеф, и други подобни!!Те са истинските тартори!!

5

Анонимен

преди 1 година

15 до 20 години за убийство на повече лица.

4

Анонимен

преди 1 година

Държавата спира нелегалните мигранти в концлагери и те са искали да избягат от българските власти и са се скрили в камиона на техните помощници в престъплението. Виновна е българската държава, която спира пътешествието на нелегалните мигранти до западните страни. Държавата трябва да осигури безплатен и сигурен превоз на мигрантите до сръбската граница, за да не умират от задушаване заради държавата.

3

Анонимен

преди 1 година

Те са жертви на нелегалните мигранти, които искат и плащат да бъдат транспортирани до сръбската граница. От добро сърце са качили повече желаещи нелегални мигранти в таксито за превоз. Вътре в таксито нелегалните мигранти са смачкали по-слабите, за да успеят да стигнат сръбската граница живи и здрави.

2

Анонимен

преди 1 година

Задължително трябва да бъдат осъдено и то с максимални присъди. Не само защото това което са направили е гнусно, но и за да се даде знак както на каналджийте,така и на тарикатите. Защото да прекарваш хора е престъпление, но да ги прекарваш по тоя начин като чувал с картофи и да жертваш живота на хора е чудовищно.

1

И що

преди 1 година

Не постигнаха ли споразумение с прокуратурата??? У нас ги осъждат на месеци и глоба 2500лв. В нормалните страни - на 25 год затвор при смъртни случаи като този. Някой забелязва ли разликата??.