16

Анонимен

преди 1 година

Не са трафиканти, таксиджии са, мигрантите са платили превоза си. Нелегалните мигранти са поръчителите и организаторите на трафика си. Те ИСКАТ и ПЛАЩАТ за нелегалното влизане и превоз до сръбската граница. Всеки нелегален трябва да се съди по българския наказателен кодекс. Само така ще спрем престъпността на нелегално влизащите мигранти.

15

аз да ви

преди 1 година

Да си бяха стояли в къщи......

14

Алекс

преди 1 година

Граничните полицаи са оборудвани с термокамери и веднага се вижда, че в камиона има хора.Има замесени гранични полицаи.Камионът е преминавал границата 2 пъти месечно в продължение на година.

13

Анонимен

преди 1 година

тия да си го на--кат нямат рябатя у няс

12

ОФчу

преди 1 година

Упс!!!! Ами, ся???? Малиии......, кво прайм!?!?!? Путин е виновен!!!! Ний не сме!!!! -))))))))

11

Анонимен

преди 1 година

ЕвроПОЛ = третиПОЛ хахахахахахахахаха

10

Анонимен

преди 1 година

...ната и на логиката важното е да се лъже непрекъснато и за нсичко - последно на проверка ли идват или да помагат ? И кой лъже, че веднага били им се обадили за помощ ?

9

Анонимен

преди 1 година

Европол да си гледат третия ПОЛ и да чакат гости манаффи от Близкия Изток!Хан Тервел спря арабите един път и спаси Европа,после ние,а и всички балкански страни платихме със вековно робство, за да може през това време "развитите европейски страни" да крадат злато,роби и ресурси от целия свят, без да помислят за помощ на заробените Балкани,а за капак "Цивилизована западна Европа" в лицето на баба Меркелица покани арабите в ЕС.Сърбайте си попарата!Слава богу *** не искат в БГ.Искат Дойчланд ;)

8

Анонимен

преди 1 година

Много са,вЖнития за ЕС ,всички държави са пълни с подобни от кол и въже ,че кой ги е викал тук тия и не законно границата минават без никакви документи ,едно време се стреля по такива нарушители

7

Анонимен

преди 1 година

До 6. Никои не минава през дупки в ограда. Много целта преса четеш.

6

Анонимен

преди 1 година

До1. Много добре знае ЕС , ЕК ,Европол какво е в България. След 1989 имената и адресите на всички от ДС отидоха в Германия , а и тия от ЩАЗИ и всичкия САЩ. Въпрос на време е. Водача на камиона е в Гръцки затвор за черти месеца. Гърците са в еврозоната и Шенген. Те се чувстват в България като у дома си

5

Анонимен

преди 1 година

ужас, сега като дойдат в мутрлоандив и дивия запад ще се хванат за главата. Закарайте ги на границата да видят дупките в оградата и даже липсващата такава.

4

Сандо

преди 1 година

Европол да си гледат работата!

3

Това е смешно

преди 1 година

Този новия стар МВР шеф е по зле и от Рашков. Макар, че едва ли има накъде. Какво не им е ясно? Защо си викат началници от вън? Радев, да си беше поканил и депутати и редовно правителство да ни направят. Е и това ако не е признание, че държава вече няма, че до сега държавата е била на мутрите, на комунистите и русолюбците. Всеки дръпна чергата към себе си и тя се събра. 150 след Левски!

2

Анонимен

преди 1 година

'предизвикателствата на миграцията са общи за целия Европейски съюз' --- затова ли отказаха да ни построят стена?

1

Анонимен

преди 1 година

Вай, вай, вай, вай, европейските полицаи като видят за какво става въпрос и ще се видят в чудо. Те едва ли предполагат че накъъ съществува такова стохилядно шуробадженакорушветчийско котило потомствени младопенсиониращи се копои . Отделно парата ще секне,а милю много мрази да му разбутат далаверата.