39

Младата булка

преди 1 година

пристана и тя се набута под юргана...,Бай ***:"Келепир да пада...,келепир да пада...",няма значение с кого съм под юргана!?!Следва първа брачна нощ-онождане или оплождане,като пчеличка от цвят на цвят,нищо,че младежът не е класово осъзнат!?!

38

Нено

преди 1 година

Тия нямат капацитета една крушка да сменят, модела на управление щели да сменят

37

Симо

преди 1 година

Много хубаво искат, ама защо се заближдават, че точно те са хората, които ще го променят?

36

опетков

преди 1 година

Припомняме, че Явор Божанков влезе за първи път в парламента като поставен под 9 в листата на Весела Лечева във Велико Търново. Тогава той стана втори с огромен брой преференции. Оттогава досега винаги печели огромен брой гласове, като мнозина си обясняват това със заложната къща на баща му. Приемането на Божанков в челните редици на ПП вероятно е подплатено със солидно количество финикийски знаци.

35

teo

преди 1 година

ЗЪН, ЗЪН, ЗЪН, Аз пЧЕЛИЧКА съм чЕРВЕНА бОЖАНКОВА и разбрах, че има и други цветове, освен ЧЕРВЕНИЯ ! ЕВРИКААА!!!

34

ПО ПАРАПЕТА

преди 1 година

МАЛКИЯ КЛАРНЕТИСТ БОЖАНКОВ КАРАЛ НАРЕД?

33

Мира

преди 1 година

Ха,ха,ха и с лидера на ГЕРБ - Бойко Борисов ли говори?! Та ти нали от омраза към Борисов,че проверявали по време на неговото управление бизнеса на баща ти ,се набута в политиката да мъстиш да разчистваш сметки.Всичите променкаджии сте негодници,а тия дето гласуват за вас слепци или като вас

32

Анонимен

преди 1 година

Време е всички да се вдигнем и да отидем до урните, да гласуваме за ГЕРБ-СДС, ДПС, БВ, против ПП,ДБ! Да изхвърлим тази чуждопоклонническа и некадърна напаст от българската политика, шарлатаните от ПП.

31

Анонимен

преди 1 година

Кой е Киро просто, че да споменава Левски употребявайки го за политическа агитация? Долу мръсните пръсти, от български герой!

30

1234

преди 1 година

Явно ПП стана приют на предателите. Първо онзи с гелосания от партията на Слави...сега този мушморок неориентиран. За тези ли ще гласуваш народе? "За предателите Сатър'

29

Анонимен

преди 1 година

Но, моля Ви, кой се интересува от Божанков? Кой е той? Един дребен политически номад.

28

Анонимен

преди 1 година

Китай не е спрял да търгува с Русия. Достатъчно е да ги снабдяват с микрочипове за високоточните оръжейни системи. Важното е да продължава войната и да намалява населението и всичко да се разрушава. Пенсионните фондове са обрани.

27

Избирател

преди 1 година

Драги българе, срамно и гнусно е да наричаме подобни сеслскоподобни екземпляри , с дълбоко провинциални изяви , политици !

26

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

И с Доган ли разговаря бе, моето момче? Как е той. Уми ли му ***?

25

Анонимен

преди 1 година

Член съм на ДСБ и вече си пуснах молбата за напускане на партията. Човек с дясно консервативни възгледи съм. Няма как да приема съюз с най-ляво популистката партия, някога управлявала държавата. Не, че в НГ има много избор за десни партии, но моята вече бивша партия удари дъното.

24

Анонимен

преди 1 година

Вижте снимката на този противен плъх. Гнусен гей. Противен психопат. Чудя се какво хора ще гласуват за това нещо. Гнусно и противно нещо.

23

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Божанков е какво полезно направи за държавата си самозабравил се алчник да се смееш ли да плачеш ли ТОЗИ господин щял бил незнам какво си някога Единственото което те интересува е да се добереш до парламента нищо не правиш и получаваш много добри пари за да натискаш едно копче покоманда

22

Анонимен

преди 1 година

Сички са го напцували че е яничер.

21

Анонимен

преди 1 година

до 26 Бат Киро Брейка е голям! Онзи ден каза горчивата истина за младите. Тоест че нищо не могат да правят. Осрааа ги и ги опикааа...

20

анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера само едно, как ПП се превърна в прибежище на всякакъв вид отцепници. Не стига, че първоначално в редиците им се появили такива недоразумения като Настимир Ананиев, но и след това от кол и въже събират кандидати за мързелуване в парламента.