168

Пена

преди 1 година

Русия иска България никога да не види Еврозона и да си останем в каменната ера заедно с Русия. Само че Русия има минало, а България има бъдеще. Така че сбогом Русия! На добър час към ада!

167

Анонимен

преди 1 година

Тая къде я сложиха там, прилича на една ниско платена канцеларска ***!

166

Анонимен

преди 1 година

Глyпeндeрите като искат да излизат от еврозоната с референдум. Аз ще си обърна парите в евро и ще си имам пари, когато левчето пак стане хиляди лева за долар/евро благодарение на тях. Явно не си спомнят изобщо защо се вързахме на това хоро с еврото - за да е стабилен ЛЕВА. Сега пак си искаме лева, защото картинките са му наши и си ни харесват повече отколкото на еврото.Ако ви сложат картинка с лъвче на българското евро - ще сте доволни, защото грам не разбирате смисъла, а гледате само картинкит

165

Провинцията

преди 1 година

Вдигни заплатите на хората, защото мизерстват. Не се занимавай с Еврото.

164

Четейки

преди 1 година

коментарите ,стигам до извода ,че на нашето племе никога няма да му уври главата! Няма такъв бетон! Малко ли ви беше 96-97ма с инфлационния "ЛЕВ" , за който някои толкова си мечтаят или ,тогава не са били родени и не знаят!? Помнете , "сам каквото си направиш ,никой не може да ти го направи". Пак ли искате да ставате "милионери", само за няма и няколко дни , 3000лв. за долар ,помните ли?

163

Анонимен

преди 1 година

Айде стига с тези евроглупости

162

Анонимен

преди 1 година

Ние докато влезнем, тя ще се разпадне. По- добре да не влизаме.

161

до 215

преди 1 година

Ти няма да влезеш, щот не ти става.

160

Анонимен

преди 1 година

ДАНО НИКОГА ДА НЕ ВЛИЗАМЕ !!!

159

Анонимен

преди 1 година

До АТИЛА Цункай се по задната опашка недомислек човешки и се заври в 19ти век, където ти е мястото. Светът няма нужда от такива, като тебе, репей.

158

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-бързо, толкова по-добре за всички. За хората и за държавата. Референдумът само пречи и забавя. Един ден тези хора ще се събудят с неприятната констатация, че са изгубили част от живота си и на децата си от глупост.

157

Анонимен

преди 1 година

Тази може и да се разхубави, но надали.

156

Анонимен

преди 1 година

Росице, твоята цел не ме интересува. Моята цел е да не съм в еврозоната. Та, как ще решим разногласията? Предлагам с референдум.

155

подписан за РЕфернду

преди 1 година

Днес се подписах на Плиска . Много хора се подписваха .Имаше и един *** на колело който спореше с хората. Всички изпиваха пълно презрение към него

154

Анонимен

преди 1 година

И как ще стане това??? Изборите са април месец. Май ще се сформира парламент. Кога ще приемат закони, как ще се промени положението? Луда ли е тази?

153

Анонимен

преди 1 година

Народът ли решава, народът ли избира, ами абсурд е, той е некомпетентен и експерти трябва да го водят, къде, където решат. Хайде честито.

152

Анонимен

преди 1 година

От еврото има смисъл само ако имаме висок стандарт на живот или поне се доближаваме до западният такъв, а ние в момента сме пълна нула. За какво евро говорим и защо ни е да се бутаме в еврозоната ?

151

Име

преди 1 година

Но това не ни превръща в друга класа - най-бедните сме в Европа, просто е очевидно. Няма какво да се лъжем, трябва нещо по-различно като събития, освен някакви си такива.Пълни бъркотии.

150

ТЪЖНА ВЕСТ

преди 1 година

ДРУГАРЕ, ВАШИЯТ БОКО ГО ХВАНАХА ЗА ТТООПКИТЕ С НАМАГНЕТИЗИРАНИЯ ГОРАНОВ И СЕГА ЩЕ НЕ ЩЕ ЩЕ ВИ ПОДГОНИ ЧРЕЗ ПАЛАША СИ ГЕШЕВ! ЗОР ГОЛЯМ ЩЕ ВИДИТЕ! БЕГАЙТЕ У ПРОZИЯ ДОКТАО Е ВРЕМЕ.

149

Референдум

преди 1 година

Табуретке първо ще минем през референдум народа да си каже думата и после излизай и дрънкай глупости ! Те попа не го искат в селото а той пита за църквата