39

Гюро Миайлооф

преди 1 година

Върви се скрий бе мека кит..ко.

38

Анонимен

преди 1 година

Разкарай се бе лъжец долен.

37

Анонимен

преди 1 година

Абе тия са големи ***, ние не щем бе момче, не щем нито във еврозоната, вече и в ЕС и НАТО не щем да сме!

36

Продали се Педали

преди 1 година

есср с шареното на дъга знаме, миризма на аналсос и рубла скрита с друго име.

35

Цв.

преди 1 година

Зад Еврозоната, вижте си инфлацията!

34

Майора

преди 1 година

Гюров що не си гледаш СПА центъра ами се занимаваш с неща , които вие тотално провалихте за 7 месецс , направихте инфлацията 20% , тройно по високи цени на газ и всичко останало , неизгодни сделки , афери , увеличение вноската по дълга с 1,5 млд лв , 300 млн лв повече за газ и горива , намаление приходи от митницата с 20% , NEXO , прикриване на истинските лица и доноси за други по "Магнитски"!Срамота шарлатани и мошеници не по мое мнение , за нищо не ставате!

33

Анонимен

преди 1 година

Комунистко отроче! Получавам ортикария от такива като почнат да говорят, а като почнат дават и съвети ми трябва от белия прах на Зеленскийййй!

32

Lina

преди 1 година

Вие първо трябваше да си влезете в чорапогащниците си, според а.В. ;)

31

Анонимен

преди 1 година

Еврото е една от трите най силни валути в света Платежно средство в икономически гиганти като франция германия италия .Еврото носи престиж,уважение ,висок рейтинг.Ако гърците не бяха в еврозоната щяха да са банкрутирали отдавна. Лева е вързан за еврото вече 20 годинии и е за това стабилен . Русофила копейкин мъти главите на необразовани и нереформирани Брани руския интерес,който е да не сме в Еврозоната. Тези дето му вярват Да го питат в каква валута си държи спестяванията този тарикат

30

Анонимен

преди 1 година

Експерт е народът. Той избира, той решава, ЕС или бг експерти и др, не бива да налагат мнението си на хората, това касае техния живот и пари. Волята и решенията по съществени и важни въпроси, са право на хората, избрали правителство и парламент, които да служат на народа си, е можем да станем втората Швейцария, най демократичната страна в света!

29

Анонимен

преди 1 година

Вгъзрожденците, по-полека.... знаем ви номерата!! Кафява златка няма да има!

28

Анонимен

преди 1 година

Гюров, ти си влизай ако щеш и на 30 февруари. Мен не ме брой!

27

Анонимен

преди 1 година

Гюров: Все още може да влезем в еврозоната на 1 януари 2024 г. _________________________ А може и да не влезете в парламента! Пълен игнорант! Има дописка за референдум, за която не знаем как ще свърши, а тоя слага нова дата!

26

Валя

преди 1 година

Кристалите са голема работа,всичко ти е оцветено в розово.Народе спи спокойно Копейкин се задава,он че ни оправи ,България ще стане рай,живота ще е песен.,,Великия "Копейкин ще ни спаси от лошата Европа.Вервайте му! Ха,ха,ха Народе,народе каква неосъзната трагедия си

25

Анонимен

преди 1 година

Гюро колко еврака си скътал, щот аз нито един

24

перко

преди 1 година

Тези откакто се обединиха освен Шарлатани станаха и Шмекери!

23

Анонимен

преди 1 година

Айде стига евроглупости

22

Баш майстора

преди 1 година

Айде нема нужда.....

21

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ГЮРОВ КАКВИ СА ТЕЗИ НЕВЕРОЯТНИ ЛЪЖИ ЧОВЕК АЗ НА СЕБЕ СИ ЛИ ДА ВЯРВАМ ИЛИ НА ТВОИТЕ БЕЗПАМЕТНИ ЛЪЖИ ДЪРЖАВАТА НИ Е СРУТЕНА СЛЕД ВАШЕТО ОВЛАДЯВАНЕ ГЮРОВ АМЕРИКАНСКИ ЧИНОВНИЦИ ВЕЧЕ НИ КОМАНДВАТ В ЕВРОПА ВЕЧЕ НЕ НИ БРОЯТ ИНФРАЦИЯ НЕВИЖДАНА ДОХОДИ НИКАКВИ ГЙРОВ КОГО ЛЪЖЕШ СПРИ ВЕЧЕ МОЖЕ БИ ШЕПА ОЛИГАРСИ СА СИ СПАСИЛИ БОГАТСТВАТА НЯКОИ СА СТАНАЛИ БОГАТИ НО ИЗЛЕЗ НАВЪН ГЮРОВ КОГО ЛЪЖЕШ

20

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Тамън се бях притеснил че това отлагане на еврозоната цели да демотивира хората да се подписват а ни трябват още поне 150к подписа. Хора не позволявайте да ви демотивират. Елате и се подпишете!!!