40

Анонимен

преди 1 година

Що никой не коментира че Биков е братовчед на небезизвестния рапър бичето? Един дол дренки е цялото им семе

39

Анонимен

преди 1 година

Ами май си прав Бивков... 1-ви мандат ПП (може да има правителство), 2-ри мандат - вие, а вие не искате да има правителство. 3-ти мандат отива 5-ти път при БСП, защото Фигурантът е скопен от към мозък.Така че.. прав си!

38

Биков

преди 1 година

много му трепери гласчето напоследък. Май ще бъде осъден заради лъжите, които разпространяваше с Атанасова за Nexo. А днес изтърси такава глупост, че само първия мандат бил легитимен. Това означава, че той се съмнява в легитимността на нашата Конституция. А това е предателство.

37

Анонимен

преди 1 година

Ако първи са ГЕРБ значи ПП-ДБ ще трябва да се съгласят да подкрепят тяхното правителство. В противен случай няма да изпълнят нареждането на посолството на САЩ. Менторите им отново ще са недоволни. Ако ПП се окажат първи на изборите това ще е огромна манипулация, но проверка няма да има.

36

Биков,

преди 1 година

Вие бяхте първи на миналите избори.Имахте първия мандат.Съставихте ли правителство?

35

Анонимен

преди 1 година

...откога офиса на божков се казва чакалня на еврозоната..

34

Стамат

преди 1 година

На неговата партия трябва да се даде шанс да управлява. Писна ми да ме управляват едни и същи през последните 15 години. Трябват нови лица. Ама как така? Ама той говори, все едно никога не е била партията му в управлението!Как така три мандата?

33

Боко

преди 1 година

До християнин. Глу.пак, а преди ГЕРБ и след тях по-добре ли е? Некадърните променливи съсипаха всичко в държавата само за 7 месеца. И стига с тези 12 години, кога най-после ще се научите, че ГЕРБ е управлявал 10 - защо забравяш година и три месеца управление на Орешарски и трите служебни кабинета.

32

Гербер

преди 1 година

До 45. Ами ПП що не направиха правителство? Много ти е елементарен въпросът? То и аз повръщам като видя просто Киро или Крипто Иванов. Е, и? Това с какво помага?

31

Анонимен

преди 1 година

Бегай бе актьор.. Отивай да си играеш пиесите, за което си и учил всъщност

30

Анонимен

преди 1 година

Бандити или шарлатани, изборът е ваш.

29

баба мара

преди 1 година

няма да гласуваме ниска изб активност така че забравете за първо правителствопак ли габровски ли ще сложите или някои като него руш-вет избори до дупка докатови разкараме сега като ви видим как сте се наредили в листите може да сте сигурнив псевдоуспеха си

28

Анонимен

преди 1 година

Гербавите престъпници рано или късно ще бъдат гонени, настигани по тавани и мазета и осакатявани от разгневения народ!

27

Анонимен

преди 1 година

да и той ще се осъществи, но няма да е ваш!

26

християнин

преди 1 година

Скрийте се,и повече не се показвайте!Всичко унас е последица от 12 г. грабеж на народна пара,безмозъчно е некомпетентно у-е на страната от вас-крадливите герберасти.И кучетата вече го знаят.Още много малко ще влияете на определн процент заблудени българи.След това идва възмездието на закона.Съсипахте ни,занулихте ни.А онзи банкянски шебек час по-скоро трябва да бъде арестуван,и до клрая на дните си да излиза от затвора.Да ,неуки сме,невежи,и затова ни лъгахте.но на всичко идва краят.В ЗАТВОРА!

25

Анонимен

преди 1 година

Биков, Манев, Маринов, теменужка, деса поетеса,Ангелов, Балтов всички ще бъдат арестувани от Гешев тази седмица защото Борисов се направи за пореден път на страхливото мишле Бойко

24

с.Краводер

преди 1 година

Уникален ''специалист'' е Бичето!

23

НЕКСО

преди 1 година

Защо Кирил Петков и ПП все още не са дали обяснения по аферата с криптоизмамниците от НЕКСО?

22

Анонимен

преди 1 година

Ествено последното НС не назначи никой даже маха от някъде

21

Анонимен

преди 1 година

Явно има някъде илюзорна въображаема партия за биков