81

Анонимен

преди 1 година

До Шерлок Холмс 86 - Ти си малко вероятен ...

80

Шерлок Холмс

преди 1 година

Някой поинтересува ли се чия собственост са подводните тръби? Малка изненада: не са руски! А пък този проект беше спрян два месеца преди началото на войната. И без никаква перспектива да се осъществи. Защо му е на Байдън да взривява тръби, които не са руски и по тях няма да потече газ? Не казвам, че Путин го е взривил, и това не е много вероятно. Нищо не се казва за обезщетенията по проекта, кой би загубил и кой ще спечели от такъв саботаж? А може би става дума за много, много пари?

79

Анонимен

преди 1 година

Русия ли иска или Путин? Защото Русия в момента е Путин. Държава, която сипе бомби по училища, болници и детски градини, в чужда държава, няма право да иска. Безсрамие и наглост от този лилипут. Не знам как спи този и неговата шайка.

78

Анонимен

преди 1 година

Бас държа,че ще забъркат и БългарияИли ще"докажат"че камиона който е закарал взрива го е шофирал българин или пък,че българин му е"драснал"кибритаНо в никакъв случай няма да е американец или германецВинаги когато някой свърши някоя голяма мръсотия на света,си бършат задниците с насЗатова не се учудвам,акоСАЩ илиГермания поискат да бъдат екстрадирани българи заради участието им във взривяването на газопроводитеИ бъдете сигурни,че ще има санкции и за България,щото сме деветата дупка на кавала.

77

О хо хо

преди 1 година

КОЙТО НАЛОЖИ ВЕТО НА ТОВА РАЗСЛЕДВАНЕ - ТОЙ Е!!!

76

Безмозъчни тъпаци

преди 1 година

са Германците!! САЩ им го наби без вазелин, те още искат!! Явно е в резултат на ваксините и затъпяването до което водят!!

75

Анонимен

преди 1 година

виновен е обикновено този който има интерес - разбира се конкурента от оттатък океана чича ви сам как иначе ще продава на надъханите еуропеиди 4 пъти по скъпа газ

74

Анонимен

преди 1 година

До възмутена - Твоя да не е кривнал с някой украинка че си толкова "възмутена". Бабулке гледай си старинките не се възмущавай .

73

ОФчу

преди 1 година

Ха, "Сетила съ Мара да съ п.обара на онуй място!" Ти де беше га гръмнаха двата Газопровода и Кримското мост, бе Пупкин!? Де беше га ти потопиха гордоста на Черноморското флот - старото корито "Москва" и га ти атакуваха стратегическите бомбардири на летището "Енгелс"! Де беше кога разстерваха и разстрелват плененото руско аскер, де беше га взривиха Дугина??? Пупкиин, Пупкин..., "м.ека китка стана", шъ я докараш до нова революция в Русията с "добрите си намерения"!

72

Анонимен

преди 1 година

Вчера май Байдън е обявил, че НЕ са намерени НИКАКВИ останки от гръмнатите летящи обекти над Аляска и в Канада. Никакви.Също, че предищните останки, т.е. от първия балон,били от балон на някакъв си любителски клуб.Но гръмнаха балона с ракета за 400 000 долара.Това на фона на въведенито от Китай санкции към нови два американски военни концерна.И пълното мълчание по повод отравянето на природата с бойно отровно и канцерогенно вещество, получено от умишлено запалените дерайлирали вагони с химикали.

71

Анонимен

преди 1 година

Има няколко държави, които има "кяр", да стане това. Русия и Германия не са от тях. Ама виж - САЩ, Норвегия, Полша, Украйна ...

70

Анонимен

преди 1 година

Руските енергийни доставки в Европа сега са чрез кораби и чрез непреки газопроводи.пак ги има, но е по-скъпо за получателя. Когато след няколко месеца хранилищата в Западна Европа се изпразнят, ясно ще се види, че обемите, от които се нуждае Европа, няма как да се доставят от САЩ .Есента ще лъсне истинската ситуация.

69

Анонимен

преди 1 година

Кисря даваше по 190 долара за газ ... Сега е 50 ... Що така бе Кире? Кажи на таткооо си ... Кажи му за "гaзa" ...

68

възмутена

преди 1 година

Питам - докога ще храним украинските "бежанци "? Временната закрила е 3 месеца , а те колко по три станаха ? Айде стига "гювеч " или работете да се издържате ими заминавайте !

67

тя

преди 1 година

САЩ постигнаха целите си ,изгониха руските енергийни доставки за ЕС и на тяхно място се настаниха те ! Колко сме "щастливи " ,вече сме независими от Русия и тясно зависими от САЩ !

66

тя

преди 1 година

Г -н Путин ,много добре знае кой го е сторил -САЩ , така че няма кой да ги разследва , те са хегемон !

65

Анонимен

преди 1 година

Русия иска гласност и преустройство. И ще има гласност и преустройство. Ето днес например вече има гласност по повод това, че санкциита за Русия са подготвяни два месеца ПРЕДИ началото на СВО. Казала го е фон дер Лайен.

64

Анонимен

преди 1 година

Германия така се заигра с Русия че се стигна до война, а тръбопровода ако е взривен от американците може би с основание , но това са само предположения на неинформирани хора като нас простосмъртните.

63

Анонимен

преди 1 година

Ми да разследват себе си.

62

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно правилно сте взели "саботажа" в кавички. Не е саботаж. Злонамерен терористичен акт е. Не е тайна кой го извърши.