14

Анонимен

преди 1 година

Не че не намериха време а не искаха едно и също да се само съдят

13

ЕЕЕ

преди 1 година

САМО ТОЛКОЗ ЛИ? НЯМА ЛИ НЯКОЯ НОВА СТРАТЕГИЙКА ДО 2060Г?

12

Анонимен 8

преди 1 година

Вие сте Служебни назначени какви закони какви работи искате да налагат служебните на Радев

11

Анонимен

преди 1 година

Брех,Брех др.Радеф от къде намери този гълъб,много послушен и изпълнителен!Не престана да хвали подчинените си,а и господаря му най-силната му черта,,самохвалството,,.

10

Диана

преди 1 година

До Мафията герп/дъпъсъ Не прехвърляй вината от своята болна глава на здравите глави, значи, БСП! Болшинството в Парламента е БСПарско, не на ГЕРБ и ДПС! Тези, които приеха това, за което говориш са БСП и СИЕ уважаеми манипулаторе...Не се научихте вие на нищо за последните 30г. - каквито мошеници си бяхте, такива и ще си ум.ре.те явно /мръсни, непречистени, издивели за власт и пари - директно пътници за Ада, значи/

9

Анонимен

преди 1 година

Кой ще ви пусне в Шенген с военен диктатор, и то путинист, като Лукашенко? Вие виждали ли сте такава европейска държава, с военна диктатура, африкански заплати и ориенталски оркестър Кукубенд парламент? Вето за вас! Отивайте в турския Шенген, при другата ориенталска президентска република. Не ставате за Европейския Шенген.

8

Мафията герп/дъпъсъ

преди 1 година

Вдигнаха си заплатите, върнаха хартиената бюлетина, блокираха съдебната реформа и тръгнаха по телевизора да агитират. Каква работа свърши 48-то НС, за да си изкарат трите средни заплати на месец плюс бонусите, и да имат наглостта да се кандидатират пак?

7

Анонимен

преди 1 година

Гълъб НДСВ провал и сега пак в политика ай .........всички

6

Диана

преди 1 година

Отново пропаганда и агитация...БСП се страхуват до мозъка на костите си от Истината! Не могат дори да си представят да я изкажат гласно някога!..Тези закони не трябва да се направят така спешно от служебно правителство ако това не беше НАЛОЖЕНО от НЯКОЙ, някой изисква това отвън а не защото обществото искало справедливост отвътре!...И забележете как го извърта сякаш обществото искало ТЕ да въдвопят справедливост у нас. точно ТЕЗИ, които донесоха всичките проблеми и несправедливости у нас...

5

Дедо Гочо

преди 1 година

До АнонименЗелените чорапи

4

Анонимен

преди 1 година

alo, sofia. pasi boiata. zemetras.

3

Анонимен

преди 1 година

МС отново приема законите, за които 48-ото НС не намери воля е заглавието, което принципно е противоконституционно, защото не са избирани а назначени. После пише, че ще се решават проекти на закони за 49-тото НС, което са две напълно различни неща! Вие от редакцията, какви сте! Частични или пълни де би ли? Знаете ли как съществува или по просто как работи една държава, та само представяте факти да заблуждавате хората?

2

хм..

преди 1 година

Премиера ни е Птицечовка !

1

Анонимен

преди 1 година

С това заявление Гълъб прави плож пред "Магницки". Все едно казва на Началника: Аз съм за еврото. От ваште съм, не ме бийте.