44

Анонимен

преди 1 година

И нашата държава пръста няма да си мръдне да изясни дали не е поредната краварскаизмислица. Ако беше руснак, ФСБ веднага щеше да хване някой американец за обмяна. С краварите трябва да се действа по краварски.

43

Е, как тъй

преди 1 година

Толкова важни чипове, пък да се купуват и продават. И кажете го кой е. Какви съображения за сигурност. От панделата по-сигурно място има ли.

42

Анонимен

преди 1 година

Пълен ***. Рашките са го използвали. В България има още такива заблудени баламурници.

41

Анонимен

преди 1 година

Да го екстрадират в Украйна!

40

Христо Христов

преди 1 година

Ако утре Турция влезе в гърция, ще поздравя всичките си гръцки приятели с деня на нормалността!

39

Анонимен

преди 1 година

Нарушил законите на САЩ български гражданин е арестуван в Гърция...що?!

38

Анонимен

преди 1 година

Янчо Янев е тарикат в енергетиката. Може и тако , може и овако . И с руснаци и с американци. Двоен играч

37

Румен

преди 1 година

Българския интерес е като сме лоялни съюзници с ЕС и НАТО. Не с Русия.

36

Анонимен

преди 1 година

Ние българите трябва да сме защитници на реда и правилата както е в ЕС. Не да сме защитници на руски интереси и то във време на агресия от страна Русия км Украйна.

35

Динев

преди 1 година

Ами той нашенец ще е какъв да е ние ъли дупе даваме на Московците,нищо че ни спират газта,хакват ни пощите,а онзи пригожин обеща България на Украйна,така да се разбере ли с Малорусите,украйнците като най близки и да забравят война,те открай време обичат да се разпореждат тук и кирилицата била мскедонска според путин браво неграмотнициЮ

34

Анонимен

преди 1 година

България е страна на корупцията. По времето на войната в Югославия. Нормалните държави наложиха ембаргото към режима на Милошевич. Но нашите социалисти БСП Соц Тарикати видяха леки пари. И като тръгна горивото карано цистерни от мутри, барони, коцемаца и др. Подобни. Също и с АЕЦ Козлодуй . Милиони ни дължи Сърбия за подадено Ел. Енергия. Самия Сендов ходи да преди парите и нищо

33

Анонимен

преди 1 година

Да въртиш търговия с американски части за руски самолети и да не можеш да проумееш какво правиш е само глупост. Така е от поне двадесет години тази забрана.

32

Анонимен

преди 1 година

До34. Как да не е имало . Не си ли спомня онзи от Добрич ли беше , някъде от този район. С име Желязков въртеше търговия с руски части за самолети забранени . Целия свят против войната в Сирия. Анашия Премиера го награди за конспирацията.

31

въх

преди 1 година

защо не се разкрива името ? защото ще лъснат и много други неща най-вероятно ?

30

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази простотия, бе? Преди 5 години имало ли е забрана за търговия с такива "високотехнологични чипове", че някой да се съобразява с нея?

29

Коко

преди 1 година

Американци и фирми от европа които продават на русия всичко което е забранено или по-точно казано санкционирано но понеже те са техни хора и на тях никой нищо не може да им направи друг няма право да продава това е жив икономически тероризъм от страна на съединените щати и европа

28

Анонимен

преди 1 година

На Жамбаски или на Копейкин май ще да е.Ще го спасят ли със самоуето?

27

Анонимен

преди 1 година

На Радев ли е близък? Питам за съседа. Интересува се човек.

26

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Евгени - нещо май си спал на открито! Америка е наложила санкции на високотехнологична продукция произведена от тях самите! Избора с кого да търгуват е техен. Това, че са спипали наша руска лимонка която работи по изпипаната от 90-те години на 20 век система, с която СИВ заобикаляше Американския КОКОМ, не е основание да дробиш несвързани братвежи. Правил го е с ясно съзнание какво нарушава - за пари. Следователно - да си понесе отговорността - помага на агресор.

25

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 - трябва да си абсолютен иMбецил за да твърдиш, че Белия дом се "дистанцирал" от хората, докато Путин какво? Гушнал се е с хората ли? Или се превърна в пожизнен тиранин - озурпатор на властта, заградил се с касапи и лична гвардия, който хвърля стотици хиляди млади руснаци в украинската месомелачка? С този ли сатрап ще се "сближаваме"? Като ти се "сближава" с него хуквай направо към Москва. Българите се отвращаваме от войната която той разпали.