292

Анонимен

преди 1 година

От 3 дни, стана година, от Киев стана на Бахмут. Не и се види края на тая война. Гледайки реално, затънаха в го мната.

291

Сата НАТО

преди 1 година

що не писахте и говорихте за цивил и жертви през последните 8 години в донбас ----///----- Къде в Донбас е имало цивилни жертви?

290

Анонимен

преди 1 година

Май ще ви отсвирвам вече. Какви са тия глупости - 65 000 случая на военни престъпления и 100 000 жертви - че то излиза почти всяка жертва е обект на военно престъпление?

289

Fuck you

преди 1 година

Бай Пъне, Бай Пъне, магаре през гащите да те опъне.

288

До затова съм за НАТ

преди 1 година

Има и други такива -китайската например, севернокорейската, и още някои други диктатури !

287

Захаркова

преди 1 година

Кааква война бе хора, нали ви се каза вече, че Русия няма да нападне Украйна !

286

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО НЕ НАПАДНАХТЕ НАТО И САЩ,МУШМОРОЦИ РУСКИ? АМИ СЕ НАХВЪРЛИХТЕ НА УКРАЙНА,КОЯТО НЕ Е В НАТО И НЯМАШЕ НИКАКВО НАТОВСКО ОРЪЖИЕ ДО МИНАЛАТА ГОДИНА?

285

Българка

преди 1 година

Господ сили да дава на братския украински народ в неравната борба с вероломния и жесток завоевател!

284

Анонимен

преди 1 година

КАКВОТО СА ПОСЕЛИ,ТОВА ЩЕ ЖЪНАТ...

283

за жертвите във ирак

преди 1 година

Не съм ги бройл НО майка си ли търсеше Садам във Ковейт ,че го превзе и ограби -- като не разбираш от политика какво пишеш тука бе путинофилчо !

282

затова съм за НАТО

преди 1 година

Няма армия във света за която живота на войника е равен на 0 като руската ! Може би и китайците да са така ! НО руснаците многократно са го доказвали ТЕ винаги са опитвали да уцдавят врага си във реки от собствената си кръв и до сега са успявали !Във последните две влойни жертвите им са милиони ! Надявах се запада да даде по-бързо качествени оръжия и тази първобитна армия да се измете от украйна защото винаги съм знаел тактиката им на реки от кръв -- дано нато помогне по-бързо !

281

Газпром

преди 1 година

"Икономика на колене"..... така ви искам еврогейци. Да ви изпратя ли наколенки на промоция?? бухахах

280

Факт

преди 1 година

Ръшистите ще бъдат изчегъртани от лицето на земята заедно с българските им пудлоги.

279

справедлив

преди 1 година

Когато наглите кравари избиха над 1 милион цивилни иракчани ,къде беше ООН ,НАТО и джендърския ЕС?За жертвите в Либия ,Сърбия ,Афганистан и т.н. въобще не питам.До кога тези световни жандарми ФАЩ ,ще бъдат възхвалявани от нашите платени медии и от продажните ни политици?

278

ха-ха

преди 1 година

Току-що прочетох във "Факти"БГ ,че според краварския Ню Йорк Таимс жертвите на Русия общо са около 200 000 убити и ранени.Като се има предвид че ранените са поне 3 пъти повече от убитите ,излиза че дори според краварите, тази статия е лъжлива проукрофилска пропаганда.Явно бандеровците са на привършване , и малкото останали имат нужда от промиване на пиянските им мозъчета.

277

Анонимен

преди 1 година

До ДРУГАТА СТРАНА Защото статията е за войната в Украйна бе промит мозък

276

Русия се СПРАВЯ

преди 1 година

Според ангажираните ресурси Русия се СПРАВЯ ДОБРЕ! Защото: Русия атакува на чужда територия; Украйна от осем години се готви за тази война (бункери по натовски стандарти, ешалонизирана отбрана, подготвени позиции за отстъпление), Украйна воюва у дома и има възможност за навременно и комплексно медицинско обслужване на ранените. Украйна имаше по-мотивирана армия. Много по-трудно е да нападаш, отколкото да се отбраняваш, а Украйна беше перфектно подготвена за отбрана!

275

Бай Дрън

преди 1 година

Добре. Аз искам да попитам западната пропаганда, защо като падне ракета в някой жилищен блок, се споменава за липса на жертви или най-много 1-2 убити? Как ги изчислихте 150000, като реално виждате двама? Другите изпаряват ли ги, какво? И да, цивилни жертви имаше много принопитите си за евакуация. Бандеровци просто ги разстрелваха в гръб!!! Ако тях смятате за цивилни жертви, да. Но ссеки с автомат, бил той и по пижама, вече е легитимна цел, а не цивилна жертва! Раздадохте им хиляди Калашници...

274

Хелоу

преди 1 година

До Дедо ГочоНе и когато единия има превъзходство 8 към 1 в артилерия. За това напредват бавно, защото си пазят войниците и унищожават поголовно Украинската армия барабар с наемници. Каквото и да лаят западните медии, вече много източници потвърджават че това се случва реално.

273

ДРУГАТА СТРАНА

преди 1 година

Що не напишете нещо за жертвите в Ирак (над 500000 цивилни), за жертвите в Югославия, в Либия... За виетнамската и корейските войни да не говорим... МОНЕТАТА ИМА ДВЕ СТРАНИ