9

Анонимен

преди 1 година

Когато мислите за някого с обич, вие сте неговият пазител.

8

Анонимен

преди 1 година

Що за простотия..

7

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

А на Чуминден(10 януари) е празникът на СДС-Чумата,знаете ли?

6

Православен

преди 1 година

Господ изпраща ангела-пазител на човека при Светото кръщение. Затова децата се кръщават малки, за да имат ангел, който да ги пази. Астролозите пращат паднали ангели, т.е. демони, бесове, пазете се от астролози и магьосници, не се осквернявайте, като ходите при тях, защото Господ е Свят и ще ви направи Негови наследници, ако сте достойни за Него!

5

ПроСоТо

преди 1 година

според поверието ,ВСЕКИ има своя "Ангел-пазител"..Работата е там,че човека,като себично и егоистично същество, разбира "Ангелопазителството" като ...нещо,осигуряващо му благополучие и безпроблемност..Това е ПРИМИТИВНА нагласа!...Ама само помислете:-Имал ли е Левски "ангел-пазител" ,който "е допуснал " той /Левски/ да бъде обесен ?..Ако повярваме на представите ви,-НЕ!..Но той /"Ангела"/ го направи Велик и уникален !..Та така:-Не слушайте апетита си,когато коментирате темата за ангела-хранител !

4

Анонимен

преди 1 година

Само на определени зодии ли ги раздават?

3

Анонимен

преди 1 година

Тамън пет ангела пазители.

2

Анонимен

преди 1 година

Ауууу, какви простотии, хахахахаха, така не съм се смял от години. Ангел пазител според зодията? Вас в тая "медия" нищо не може да ви опази от собствената ви глупост, ни ангели, ни Господ.

1

Асан

преди 1 година

Тиквата има дявол пазител от Ипон :)))