38

Анонимен

преди 1 година

Какво значи модерна лява партия! Да приеме истамбулската конвенция и еднополовите бракове между онези с цветовете на дъгата или смяна на пола в детска възраст и т.н и т.н . Те да са нормални и да гледат Бг да върви напред/икономика, селско стопанство, енергетика и т.н/. Това трябва да е модерно днес, защото е важно за хората

37

Unknown

преди 1 година

Един млад старец седеше на дървен камък и четеше изгорял вестник ... Вече на никой не вярвам ..

36

До 26

преди 1 година

Я пробвай да проучиш къде е най голямата джамия в европа или най много джамии в европа (ако не броим Турция ) да не се окаже християнската ти Русия случайно

35

vale_karo

преди 1 година

Всички плямпат каквото им падне ,ама никой не казва кой определя, пък и не казва точно какво е туй животно "модерна лява партия на 21 ви век".

34

Млада гвардия..

преди 1 година

Какво значи Младите хора?

33

"младите хора&q

преди 1 година

Аман от това клише "младите хора".

32

Анонимен

преди 1 година

БСП партията на милионерите. Нито е лява, нито е модерна.

31

Естествено

преди 1 година

Да не са слепи като са млади

30

до 26

преди 1 година

Русия е с най-висок % мюсюлманско население/граждани на РФ/ на континентална Европа, спокойно може да провериш официалната статистика, която е достъпна за абсолютно всички. Отделно, преди години в Москва бе построена най-голямата джамия в източна Европа. Ама как да ги знаеш тия работи, като си *** и не се интересуваш от официални данни?

29

Заговорът

преди 1 година

Там, където някога са измислили социализма, пак там сега правнуците на онези мислители спретнаха плана за ислямизиране на Европа. Те подкладоха и двете световни войни, сега умуват дали ще имат келепир и от трета такава или да измислят нещо друго.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 Не хитрувай, байно. Инициаторка и покровителка на ислямизацията на ЕС е бивша комсомолска активистка от някогашното ГДР, по произход полска еврейка.

27

Тълкувател

преди 1 година

"Младите и прагматични хора", създадени и отгледани от родители бивши комсомолци с големи привилегии, са "поколение, свързано с БСП по друг начин". За тях вместо някогашните привилегии на родителите им и вместо Лукановите куфарчета, се предвиждат благи длъжности в евентуален държавен апарат, ако червенушковците докопат властта, а също и силни позиции във фирми с много капитал, взел се незнайно откъде.

26

Анонимен

преди 1 година

Тази дъщеря ли е или е внучка на онзи, който се е боричкал с генерал Луков, докато еврейката Виолета Якова успее да застреля в гръб националния герой? Тази година самоковската картофчийка пак ли ще забрани Луковмарш и ще се направи, че не вижда организираното недалеч от синагогата шествие в памет на убийцата?

25

Анонимен

преди 1 година

Ако БСП е наистина социалистическа, то не е нормално там да се препитават прагматични лица, па били млади или стари! Особено за младите е нормално да са с чисти помисли и идеали, а на по стари години да се разочароват от света и себе си, като се превърнат в много дърти мошеници!

24

Анонимен

преди 1 година

Честита ни исламизация на цяла Европа , да ''благодарим'' на всичките евро-депутатиНИ от ЕС .Русия ще остане единствената християнска държава .

23

Чук и Гек

преди 1 година

А едно време по време на Антифашистката борба какви предани на идеите млади хора бяхме! Срязахме телефонната линия от Трън до селата 2 пъти - 1 път през 1943 и 1 път през 1944 година! Обрахме мандрата, запалихме общината и архивата на кмета и секретар - бирника! Не говорехме за единство на нацията и подобни нереални визии, а ликвидирахме генерал Луков, след което взехме властта и назначихме наследниците си за политолози, получили образование на Запад!

22

дЕДО-ВИЯ

преди 1 година

До баба... нАЛИ се вижда и тия обратните от герб , с какъв ''морал'' КРАДЯХА , изпревариха всички партии по крадене , не се ли вижда отделно от евро-парите които откраднаха , че и в хазната ДЪЛГЪТ ЗА 13г., СТАНА 38 МИ-ЛИ-АР-ДА !

21

kirilenko

преди 1 година

До АнонименБРАВО! СМЪРТ НА ПУТИНИСТИТЕ!

20

Анонимен

преди 1 година

Вече може да се изучава , и то задължително КОРАНА в ЕС , малко остана до пълното И ислямизиране , с любезното съдействие на примитивните лидери от ЕС и същите в Бг ...НЯКОЙ ---НЕЩО ???

19

баба

преди 1 година

До БЯГАТтия от БСП са новите'' капиталисти'' КОЖОДЕРИ цял живот са учени да крадат не да създават.Живял добре ,един наивник ....