32

Анонимен

преди 1 година

Явно нещо България е извън Ес, щото ние не забелязахме да сме получили помощи за домакинствата. Или помощите за нас са насочени към едни други полуславяни - полуахемирканци

31

Цун Кай Го

преди 1 година

И защо Европа обеднява,нали руснаците трябваше????

30

Анонимен

преди 1 година

И най голямата гавра,парите от тия субсидии идват в голямата си част от БЕХ Български Енергиен Холдинг собственик на АЕЦ Козлодуй и Държавните Марици и представляват отчисления на част от печалбата им,тоест нашите пари,огромната част от същите НАШИ пари обаче отиват в частни джобове а на нас българите биват подхвърляни трохи!

29

До28

преди 1 година

Компенсацията за домакинствата се състоеше от 150 милиона субсидия за горива,176 милиона лева помощи за енергийно бедни,20 милиона еднократна помощ за отопление или всичко 376 милиона лева за населението, останалите близо СЕДЕМ МИЛИАРДА И ПОЛОВИНА лева отидоха в джобовете на бизнеса,който в замяна на това ни стопи лагерите с цени на своите стоки и услуги!

28

Анонимен

преди 1 година

Словакия-9.2% от БВП,Германия-7.5% от БВП,Малта-7.1% от БВП,България-5.7% от БВП,това са първенците по субсидии в Европа,дотук добре,само че в трите изброените държави без България половината от тия помощи отидоха пряко при населението,единствено при нас хората получиха"огромната"помощ от 177 милиона Евро на база раздадени ЧЕТИРИ Милиарда Евро!За което предлагам,да"благодарим"на ушатият за "промяната"която сътвори!

27

Кои домакинства

преди 1 година

се компенсират, може ли да поясните? Моето домакинство една стотинка компенсация не е видяло през целия ми живот. Да не би да имате предвид онези "домакинства", дето се плодят на поразия и живеят благодарение на детските издръжки? Или тези, дето се водят "бежанци" и все още не са се интегрирали, защото не знаят езика на държавата, която ги храни?

26

Анонимен

преди 1 година

Ушатият фелдфебел и неговите лакеи от служебните кабинетчета наляха във вид на субсидии на хората които го издигнаха на власт -червените бичмета(червената олигархия)едни десетина милиарда лева,общо взето в това се състоеше прословута"промяна"на ушатият индивид!

25

Анонимен

преди 1 година

Имат -дават! Завиждайте!

24

ПроСоТо

преди 1 година

шокиращо!!!...Значи "Европата" е "изразходвала огромни средства за подкрепа на домакинствата" ?..А ОТ КЪДЕ ги е взела тия "средства" ?..-ОТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ?..-НЕ !..Взела ги е по един или друг начин ОТ СЪЩИТЕ "ДОМАКИНСТВА",на които се прави на "благодетел" !...И аз мога така!..-Вземам ти обувките от крокодилска кожа,после ти давам маратонки и викам:-"Айде целувай ръка!"...Отвратително!

23

Смех....

преди 1 година

Аууууу.....ГОРКАТА ЕВРОПА...ДА БЕГАМЕ ЛИ ВЕЧЕ У РУСИЯ ...А...???????!!!!!

22

Ти да видиш

преди 1 година

Според мен Европа се изхарчи яко за изгубената им битка с Русия.КОЛКО ПАРИ ВИ ДАДЕ ЕВРОПА БРЕ,ЩО АЗ НИЩО НЕ СЪМ РАЗБРАЛ??? ЕВРОПА ОСВЕН ДА ТЪПЧЕ МАФИЯТА ТУК НИЩО ДРУГО НЕ ПРАВИ!! ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА П.МИЯ ЗАЩО НЕ РАЗЛЕДВА НАЙ-ГОЛЕМИЯ РАЗБОЙНИК ТУК БОКО ТОЛУПА И ВСИЧКИ ДРУГИ ПОД НЕГО.КЬОВЕШИ,МЬОВЕШИ НАКРАЯ ЩЯХА ТЯХ ДА ОСЪДЯТ,ЧЕ СА МУ НАРУШИЛИ СПОКОЙСТВИЕТО.СМЕШНИ СТЕ! САЩ ЕС И УТАЙКИТЕ НИ ОТ ПАРЛАМЕНТА

21

Анонимен

преди 1 година

Елита на ЕС, само преразпределя пари. Следователно това са наши пари, които ще "спестим" разделяйки се с качество на живот.

20

Анонимен

преди 1 година

"Европа се опитва да компенсира спрените руски доставки " .Таман научих магарето да не яде и то взе че умря...

19

ивелин

преди 1 година

Това е само начало и краят на Европа . Вече никога няма да имат евтини енергийни ресурси ще загубят много от отраслите които имат големи енергийни затрати.

18

Анонимен

преди 1 година

Така е, авантюрите на Големия брат струват пари. Дотук около 1 трлн за година. Да видим нататък, както казал оня, докато падал от стотния етаж и минал покрай десетия.

17

Анонимен

преди 1 година

Разкарайте си радьо-*** трольовчета от сайта - всичките ви мутро-олигарси излизат на показ!

16

aZ-ът

преди 1 година

хахаха либерастко-уркската подкрепа струва пари? Що бе , либерастките ценности не топлят ли ? Нали в БГ нямаше либерастията да се къпе, за да накаже лошия Путин ?

15

Анонимен

преди 1 година

Дотации за фирми, под формата на помощи за хората, замазват очите им, така се прави.

14

До12

преди 1 година

Е та той тоя дълг отиде в същите червени джобове,които инсталираха фелдфебела на власт,а затова си прав,че ще го плащаме всички ние включително и внуците ни!

13

Ала Бала

преди 1 година

А, големи ... все едно политиците ще ги яръщат ! Ей сега ще вземат заеми, които ЕЦБ ще напечата и другата зима Европа 1:1 със зимбабвийския долар. :)