41

До 37

преди 1 година

Договор знаеш ли какво е? Ако работодателят ти каже април месец, че вече ще ти плаща в юани можеш да го осъдиш. Просто е

40

Анонимен

преди 1 година

те и финландците се опитафа да съдят газпром но накрая се ооаакахха

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 Двустранно съгласие ??? Ами как телекомите си вдигат едностранно цените. А в конкретния случай , как Русия да продава газ след като не и позволяват да ползва евро , долари ?

38

Анонимен

преди 1 година

До тези, които пишат, че продавача определял цената и като влезеш в магазина плащаш каквото ти поискат. Само, че примерите ви не са никак подходящи. С магазина вие нямате договор, а с Газпром имате. И договорът се променя само с обсъждане и двустранно съгласие. Едностранно променяне на договора е нарушение на същия.

37

Анонимен

преди 1 година

загубен народ загубено правителство са бг пишете не реални неща за да си проветрявате устата си продавача диктува ценета си на магазина като влезете вие ли диктувате цените като ви се каже приемаме само рубли през банката на русия парите автоматично се превеждат в рубли не му хареса на кирил петков и каза няма да пълня джобовете на путин с рубли. а сега плачете

36

Анонимен

преди 1 година

ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ ОТКЪДЕ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ РУСКИТЕ ***.ТУК НЕ ГОВОРИМ ЗА РУСОФИЛИ А ЗА ПЛАТЕНИ Т Р О Л О ВЕ.

35

Анонимен

преди 1 година

ТУК Е ПЪЛНО С РУСКИ ***.НЯКОЯ ИНСТИТУЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА.

34

Fena

преди 1 година

До 29. Слушах един бивш шеф на израелските служби. Умен човек, не като повечето зомбирани натовски ястреби без 1 грам мозък. Та този човек каза, че дори ***-мечкадар може да прави с една мечка всичко, стига да не я дразни. А тия смели, *** и неподготвени зомбирани евреи с трабанти решиха да наврат НАТО точно пред мечката. И си получиха това, което търсеха. От какво ме пази НАТО? От самото НАТО, дето създава проблеми с държави, с които 30 години сме търгували успешно?

33

Анонимен

преди 1 година

Откзвам да плащам в магазина , ама искам да ми продават стоки . После ще ги съдя , защо не са ми продавали . Как ги мислят подобни глупости нашите "специалисти"

32

Анонимен

преди 1 година

Спрете да лъжете! Цената на лъжата я плаща народът, а те си пълнят банковите сметки. Не сме заспали, умрели сме като народ!

31

Анонимен

преди 1 година

До Киро да плаща! Киро ще е новият министър председател, а ако някой трябва да плаща ще са русофилите, защото те провалиха България с предателствата си

30

Киро да плаща!

преди 1 година

Нали джавкаше и се пенеше като пинчер срещу мечката за да го погалят по коремчето и зад ушичките брюкСелските зелки?!?!? Да плаща!

29

Анонимен

преди 1 година

До Fena Алоо фена, ако Путин имаше 2 грама мозък нямаше да нападне Украйна. Сега заради любимия си вожд руснаците ще плащат не 300 милиарда а минимум 3 трилиона долара.

28

Fena

преди 1 година

До 20. Не е толкова просто. Бяха блокирани 300млрд долара руски активи. Продажбата на газ и плащане в евро означаваше ново блокиране на средства на Газпром. коя компания ще продава стока и ще очаква средствата за това да бъдат блокирани. Т.е. да продава без пари? Това е причината (формална) за въвеждане на ново разплащане. И си е основателна.

27

Анонимен

преди 1 година

Германия вече е внесла иск от 6 милиарда евро срещу Газпром, а управляващите ни русофили чакат Газпром да заведе незаконни искове срещу България които дори няма да бъдат оспорени от наша страна заради откат от няколко милиона евро на когото трябва за да изгубим делото.

26

aa1820

преди 1 година

Газа го спря Киро парапета, руснаците искаха просто парите да минат през още една тяхна банка, където да ги сменят в рубли. В другите държави това го правеха частни компании, ние отличниците обаче пак захапахме дървото.

25

Анонимен

преди 1 година

Радев и неговия гълъбарник с най-голяма охота ще платят няколко милиарда на началниците от Кремъл за да удължат с 2-3 дена агонията на Русия в Украйна.

24

aa1820

преди 1 година

На чия страна е правото и в чия полза ще отсъди съда много често нямат нищо общо. Киро и Асен американските ястреби къде са сега, Газпром е компания по-силна от цялата ни държава и с озъбването трябвя по-внимателно. Отделно и не сме в приятелския лагер на Русия.

23

Анонимен

преди 1 година

Не виждам,как правителство на назначен от Кремъл резидент ще заведе дело за неустойки към Газпром! По-скоро той ще плати неустойки на Газпром, за да финансира руската война!

22

Анонимен

преди 1 година

газпром и росатом са спокойни, нали си имат резидент у нас и той ще им защитава интересите