79

Анонимен

преди 1 година

Очевидно агресията е била взаимна, сигурен съм доста пъти им се е разминавало на косъм и майката на убития има и тя пръст, интересно ще бъде и да чуем и другата страна по въпроса.

78

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

За съжаление жената описва реалността. Не останаха хора в тази държава и това си е.

77

коментари

преди 1 година

Четейки коментарите по-долу, може да останеш с впечатлението, че да убиеш човек е ок, щом те е предизвикал. Как пък на никой не му минаа през ум, че убийството не е решение. Егаси племето, в което се превърнахме.

76

Анонимен

преди 1 година

До Теди - Коя е тази Мария Козарова?

75

Alex

преди 1 година

Не го познавах казах. Но хората в специализиран форум не пишат лоши неща за него, а обратното. *** - прочети.

74

Alex

преди 1 година

Незаконното оръжие е безмислица. Тука си пишат някакви интернет герои със спомени от 90-те. Трябва да си напълно сбъркан за да държиш нередовен автомат. Стрелбата е спорт, а не необходимост. Ако има такива военнолюбци - конфликта е го къде е.

73

Анонимен

преди 1 година

Институциите изобщо не работят, само идват по ефирите да се оправдават, и после си казват, добре че ние сме защитени вътре на топло в "институцията"...тотална нелигитимност

72

Анонимен

преди 1 година

Кого го интересува историята на такъв?

71

Анонимен

преди 1 година

А няма ли кой да разкаже историята от страната на възрастния убиец. Мисля, че е редно да се знаят и двете страни на монетата. Убийството винаги е решение на проблемите, но никога не е правилния подход според обществото (в момента). Хубаво е да прочетем и причината за това деяние от страната на убиеца

70

Анонимен

преди 1 година

Не ми се мисли какво ще преживеят съседите на този, след като го пуснат след лечение. Той е заплашвал и други хора. Законите ни се нуждаят от сериозно коригиране в някои отношения.

69

Замислих се

преди 1 година

Този ще го изкарат лyд, спор няма. Ще го лекуват и после ще го пуснат. И какво ще стане? Семейството на убития ще трябва да се изнесе оттам, защото според нашите закони, след като някой, виновен за нещо, си излежи присъдата или го пуснат като излекуван, никой не може да го принуди да си смени адреса. Медиите вече са ни информирали за такива случаи - убиец продължава да живее балкон срещу балкон с родителите на жертвата си, а педофил от Плевен си живее в съседство с детето, което е нападал.

68

Анонимен

преди 1 година

До Асоциален психолог - Аз, след като съм момиче, базука ли трябва да си купя, както се пееше в една стара песничка, мисля, че беше на група НЛО.

67

Анонимен

преди 1 година

Това, което тази жена описва, е поведение на психично болен човек. Защо за пореден път трябваше да се убедим, че институциите се намесват само тогава, когато се случи нещо фатално и непоправимо?

66

Анонимен

преди 1 година

Като няма държава, всеки се оправя както може. Колко ли върви АК на черния пазар

65

Анонимен

преди 1 година

Няма да ме сплашите

64

Анонимен

преди 1 година

Що скачате върху бжената,бе.Весел била,начервена била?!Ами може да е на хапчета ,някава дрога може да е .И то не от хубаво.

63

Alex

преди 1 година

Внимавайте когато, кого и как дразните пак повтарям. И най-кротките в един момент просто се взривяват. Особено дразнещи са тия дето са прекарали последните 15+ години в интернета и не знаят нищо за реалния живот. Иво е бил точно момче според фау ве форума, но аз лично не го познавам. Нав е определено дразнещ тип бил. Аз бягам далече от конфликти, но от мен хората по принцип си ги е страх.

62

Анонимен

преди 1 година

И как пък така за толкова години не е убил никой друг съсед, а точно нейния мъж. Мисля че го е провокирал.

61

Анонимен

преди 1 година

От подробностите, които научихме за ДВАМАТА УБИТИ, описани от техни познати, стигаме до извода, че има прилика в техните личности, а не в личностите на убийците им..Арогантни, конфликтни, предизвикателни, с маниер на безнаказани...С такъв характер човек понякога си намира майстора, не знаеш на кого ще попаднеш - дементен, травмиран или луд.Хората са с различна психика и определен праг на търпимост.На възразяващите - как става така , че за 30 години убиецът не е очистил никой друг, а точно определен дразнител?

60

Майна

преди 1 година

На мен един съсед ми драска стъклата на колата със макетен нож със месеци ,и аз мисля да го убия скоро време !