65

Дааам

преди 1 година

Сестра му, Ким Йо-чен, е много яка. Една такава скромна, обаче има много хейтърска физиономия. Според мен носи на доста извращения в леглото.

64

До Ким Чен Ир

преди 1 година

Ааааахахахахахахахаха..... !!!!!! Да живей простолюдието !!

63

Тия

преди 1 година

Вече се превърнаха в монархия с кралска фамилия начело ! А иначе били комунисти, народна власт, и т.н. !

62

Ким Чен Ир

преди 1 година

О, дете така и не доживях да стана дядо но знаех че ще стана. Трябваше да съм жив днес но страдах. Бог да ви благослови и много шестици в училище. Роди ми се ден преди рождения ми ден и знам че ще станеш като мен славния си дядо.

61

Анонимен

преди 1 година

Абе не ме занимавайте с комунисти беее!

60

Ким Чен Кардашян

преди 1 година

Е какво пък, ще си имат първата жена диктатор в света, ще могат да кандидатстват за рекордните на Гинес!

59

Анонимен

преди 1 година

Ама въобще не ми пука за малката Ким и цялата им побъркана пасмина на тая династия.

58

До 65

преди 1 година

Прочети поста на 64 и после ми кажи дали искаш да живееш в северна корея! аз лично ще ти платя пътните разноски до там! :)))))))))))))))))))) *** като те гледам от България ми лаеш утке! :)))))))))))))))))

57

Анонимен

преди 1 година

Какво се случва в Китай ,Корея ,Русия и в Иран и в други държави, Освен Америка,друг не се интересува!-:) Ще ги гледаме още дълги години! Те не клякат и не клекнаха на Америка! Това са си държави които могат и без " Американска демокрация"! Лошото ,а Америка е,че и през ум не им минава,а им се иска,да ги " прецапат" със самолетоносачи и Абрамси" както прецапаха Ирак, Либия,Сърбия 1999 г! От тогава се поспряха! Пънат "мускули" срещу Русия,която им мъти водата,да са " Световни лидери"Няма да стане

56

Анонимен

преди 1 година

Ако тук напишете нещо добро за Възраждане и България,платените от козяклиите *** ще го махнат.Искам само да ви припомня,че докато се мазнехте на бОЙКО той ви наричаше ***.сЕГА СТЕ СЕ НА-ДУПИЛИ НА ОКОКОРЕНИТЕ.Пак мирише гадно.

55

Роза

преди 1 година

Момичето е бузесто като баща си.Горкото дете!Едва ли има нормално детство като другите деца.От малка и тъпчат главата с политика и помпозност.Децата на много величия са невинни жертви,но не го осъзнават!

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 Сега остава да кажеш и че САЩ са спасили и комунистическия Китай където също е диктатура. Та от какво точно са спасили Южна Корея? От диктатурата като в Китай ли? Нещо не ти се връзват измислиците.

53

наблюдател

преди 1 година

Я камилата я камиларя.

52

Анонимен

преди 1 година

Щом не се дава нищо за Укрия по пропагандните медии, а.к.а. Би Чи Ви, Стара Телевизия и БеНЕте, знайте че се случват ужасни неща с укрофашистите на фронта. Ужасни.

51

komitata

преди 1 година

малкия ще тури в крак англосаксонците и ще сънуват само кошмари и те го знаят и той го знае затова и им показва писалките

50

Анонимен

преди 1 година

САЩ спаси Южна Корея. Ако не бяха САЩ сега цяла Корея щеше да е под диктаторското управление на комунистите и нямаше да има нито Самсунг, нито КИА, LG и т. н. реномирани марки. Корейците щяха да ядат трева на закуска, обед и вечер.

49

Totenkopf

преди 1 година

Момиче за наследник? Яяяя ама там феминизма удари в земята явно всичко други!

48

Анонимен

преди 1 година

По същата причина по която Боко Тиквата държеше да се снима с внучетата си, по тая причина и Ким обича да показва потомството си... Мания за величие

47

Анонимен

преди 1 година

Не много отдавна простьо, просто ти не си бил роден. Настъплението на КНДР в централния сектор преминава успешно и в течение на 10 дена (07 -17. 12. 1951) Вонджу неколкократно преминава от едни в други ръце. Градът успява да устои до 24 януари, фронтът се стабилизира, а на войските на ООН се налага да отстъпят.

46

ПроСоТо

преди 1 година

Типично за първобитно-общинния строй !..Обаче военния,който сай изпъчил на фотото има толкова железо по куртката си,се едно е започнал да печели битки още от времето на Троянската война..