31

Анонимен

преди 1 година

Всяка естествена храна е по-добра от изкустмвеняците за всяко живо същество.

30

Анонимен

преди 1 година

В природата, ако вълк, лисица или котка улови плячка, не яде само месото, а също костите, кръвта и. т. Ако едно животно е хранено само с месо, ще му липсват хранителни вещества и минерали, защото няма да получи хранителните вещества, съдържащи се в останалата част от тялото на плячката. Смятам, че висок клас специализирана храна е по-добър избор от сурово месо, което може да е заразено с ***, салмонела или друго.

29

Анонимен

преди 1 година

Месото за хората, гранулите за кучетата, ако ядът сурово месо и ухапят човек или животно, могат и да си похапнат от него, а ако месото е от дивеч може да е заразно и опасно и за кучето и стопаните му.

28

Анонимен

преди 1 година

Ко?!? Сериозно?!? Ни мож да бъде. Месото да е по-полезно от гранули пълни с въглехидрати. :-) Каква изненада.

27

Анонимен

преди 1 година

Съгласен с 29.Имах две кучета до тук Немска овчарка и голдън ретрийвър.Първото си отиде на 13 ги 2 месеца Наскоро се разделих с голяма болка и с Бети -голдън ретривър.Още семейството сме в шок Отиде си почти на 13 г.И двете кучета са хранени като принцеси с най-хубавото месо.Задължително варено.Немската овчарка ядеше храната с кокалите а на принцеса Бети задължително месото беше разкъсано.Единственно на ретрийвъра давахме специални гранули за ставите и срещу артрит.Месо да но варено.

26

бла-бла

преди 1 година

За нищо на света не хранете домашно куче със сурово месо!!! Ще го превърнете във вълк.

25

Анонимен

преди 1 година

Много са ми смешни батките с черни джипчета, обаче купува от Кауфланда най-ефтината гранула само на промоция, аборигени полуграмотни.

24

Анонимен

преди 1 година

АЙ СТИГА БЕ!! Естествената за вида храна е най-добра за него??? Тия още малко ще открият, че естествения имунитет е по-добър от инжектирането на препарати! Научни пробиви валят! Но виж, за хората "науката" несъмнено ще "открие", че брашно от щурци е невероятно полезно и здравословно.

23

баба Пена

преди 1 година

Най добрата храна за кучето е от 60лв/кг а за човека кренвриши от 5лв/кг

22

Анонимен

преди 1 година

Голема работа е нАуката! Отриха нещо дето се знае от човек с основно образование.

21

Малиноа

преди 1 година

Моят Рино хапва с кеф гранули от висок клас 122 лева за 12 кила. Пробвах по евтино да мина и вземам месо от супера малко преди да му изтече срока на годност. Ми кучето си промени поведението, стана агресивен, апе де когото види. Спрях месото и кучето се оправи.

20

Питбул

преди 1 година

Определено суровото месо ми е най-вкусно на мен.

19

Анонимен

преди 1 година

До Не съвсем - Глупости на търкалета! Месото е нормалната храна за кучетата. те тия, дето хрупат гранулите, извЪобще не хапят, надявай се.

18

Анонимен

преди 1 година

Спонсорирано от "Случайна компания за кучешка храна"

17

Анонимен

преди 1 година

Нееее, ама верно ли? Какво прозрение.

16

Анонимен

преди 1 година

Особено е полезно риба с много и едри кости, но плодове и зеленчуци също са добра храна за кучетата.

15

13

преди 1 година

И правете разлика между гранули висок клас и такива от нисък. Гранулите трябва да са от среден клас нагоре.

14

пияница мистик

преди 1 година

Не обичам кучета. Прекалено са ми сервилни и раболепни. Обичам котките, които има 300 милиона неврона срещу двойно по-малко кучешки - 160 милиона. И са изключително умни животни, някак си са емпатични и винаги ти усещат настроението и какво могат да си позволят. И никога ти не извираш котка, тя вдинаги те избира. Моята отивам да си купя водка и се шмугна в нас. 2 дена се кри и накрая дойде докато спях и ме събуди с мъркане и свита на кравай. Да не говорим, че се научи да си отваря хладилника :)

13

Анонимен

преди 1 година

"Учените" откриха топлата вода. За кой ли път.

12

Анонимен

преди 1 година

Толкова много глупости и толкова лъжи в една малка статия. Не слушайте какво пише тук, ще си уморите животното.