135

Анонимен

преди 1 година

До РИМЛЯНИНСъс сигурност въртиш такси, приятелю.

134

РИМЛЯНИН

преди 1 година

Краварската пропаганда продължава,НО всички знаем как ще приключи военната операция.Путин решава какво ще става.В Русия не вземат за войници същества с объркана полова идентичност.В САЩ не е така.Там има официално признати 31 пола.Кофти е за краварите да не знаят майка им от кой точно пол е.Може да се окаже че и бащата е от същия пол и е татко на майката.

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 147 точка тире Те се връщат Ти отиваш тъкмо да ти карат бялата лада И жената ...панял ор..к

132

Анонимен

преди 1 година

Нека се страхуват сами си го надробиха

131

Анонимен

преди 1 година

Тези хора са изкупили вината си, защитили са родината и са си платили дълга. Точка.

130

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 1 година

НЕОБЯТНО

129

Анонимен

преди 1 година

Е значи украинците няма от какво да се страхуват и всичко е точно пък,че руснаците се страхуват си е работа на Русия.

128

Анонимен

преди 1 година

Те са се наубивали на фронта , няма страшно сега ще кротуват поне месец !

127

Ехаа

преди 1 година

До пияница мистик пий си мастиката и мистиката, но си разнасяй комплексите само в обора на кравофилите....

126

Кос

преди 1 година

До К. Коларов Стигнаха дъното путинските политици. Няма какво да ги коментираме.- ама само това правите, бе селски. Кухи фобаци.

125

r3v0lv3r

преди 1 година

До Логика и Математика не всички от са тежки престъпници, отначалото имаше и много, които се заблудиха, че просто след 6 месеца ще са си в къщи. Даже има видео на Пригожин, който им разказва, как Вагнер са атакували едва ли не на нож, превзели са украински позиции с минимални загуби.

124

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези статии. 50 страни оказвали помощ на Украйна и я въоръжавали с модерно западно оръжие за милиарди, а не могат половин година да победят някакви си крадци и затворници които оцелели без проблем и даже се завърнали без проблем по къщите си

123

Zеленски

преди 1 година

Нашите разбойници ги оправиха Руските бандюги, а Руските престъпници са вече чипосани. В България да си гледате вашите, като се започне от ВКС до последният областен такъв бараабер с областните ПроКУРори.

122

Анонимен

преди 1 година

Зеленски да ги арестува. За 6 месеца сигурно са убили стотици от добрите... А пропагандата в медиите не спира. Преди 9 месеца крадяха перални, защото им слагали електрониката на ракетите. Преди 6 месеца бяха свършили ракетите, самолетите и танковете... А в същото време Зеленски всеки ден иска още и още оръжия за десетки милиарди и победата е мираж.

121

Анонимен

преди 1 година

Е тия дето Зеленски ги пусна и въоръжи къде са?

120

Логика и Математика

преди 1 година

До Револвер. На приблизително 150 милионна РФ, колко процента са тия? Да не се окаже, че в Норвегия имат повече тежки престъпници на глава от населението? Поредната НЕ новина е това.

119

r3v0lv3r

преди 1 година

До Логика и Математика пуснаха малко над 1000 от 40-50 хиляди набрани. Я, сметни каква е математика, дори и 20% да са решили да останат.

118

Логика и Математика

преди 1 година

От една страна се твърди, че почти всички бойци на "Вагнер" са загинали в безсмислени офанзиви. От друга се твърди, че били жестоки убийци, а договорът им изтекъл и ги пускат на свобода. От още по-друга, те са невинни жертви вкарани на сила във армията на Путин, станали свидетели на разстрели, извършени от техните хора и поради тяхната хуманност просто избягали в чужбина и дават интервю през ББС?! А всичко беше казано в прав текст в онова видео от затвора. От каква шизофрения страдате?

117

r3v0lv3r

преди 1 година

До Страхове а? според официалните данни са пуснали 300 човека, а руснацит са пуснали всичките от всичките места, от които се "прегропираха". Няма какво да ги сравняваме с Вагнер, които набраха 40-50 хиляди.

116

К. Коларов

преди 1 година

Стигнаха дъното путинските политици. Няма какво да ги коментираме.