21

Анонимен

преди 1 година

Значи във ваксинираните държави умират повече хора от България, пукат се по шевовете от заразени всеки ден, но нямало никакъв проблем, понеже съотношението било по-ниско. Нема никаква логика, ама всичко е наред за ваксърите.

20

До 19

преди 1 година

Не знам. 2 пъти повече, по-малко ли ти се струват? Звучи ми като дървено желязо.

19

анонимен

преди 1 година

Ковид 19 беше един тест за това колко правителствата са в пълно покорство на силните на деня.

18

Анонимен

преди 1 година

За последните 7 дни в Австрия имат 103 пъти повече нови случая от България, но само 2 пъти повече починали. Да не би там починалите да са толкова малко, защото са ваксинирани?

17

Анонимен

преди 1 година

Кармата не забравя! Антиваксърите ще си получат по заслуги .

16

Не ви ли стана ясно

преди 1 година

Че това всичко беше за да ви мушнат инсталацията?! Ее,мушнаха я,но си радвайте ме Създателя ни е създал с имунна система и изхвърля нанобоклуците от нас вкарани от игли или напудрени от небето! И стига сте поддържали тази лъжа тук! Ако имате дерт-хл.диоксид, антиоксидантите глутатион и ацетилцистеин за детокс,чухте ли шматки? Чистете се!

15

Анонимен

преди 1 година

Един въпрос с повишена трудност за ваксърите. Щом науката е толкова напреднала вече, има ли ефективна ваксина срещу денга?

14

Що за човек е този

преди 1 година

Който отговаря за писането и внушаването на тези глупости?! Не забравяй че там горе има един БОГ,който вижда всичко! Платени типове без грам достойнство и себеуважение или заблудени кромид поддръжници.

13

Анонимен

преди 1 година

Гледам, че ваксо тpoлoвeтe още не са започнали работния си ден. Чакам гениалните обяснения, че научните стандарти за създаване и безопасност на ваксините могат да бъдат нарушени, понеже не можело да се чака.

12

Анонимен

преди 1 година

47 резултата от тестове,,реагиращи на грип и един човек, починал след ваксинация. Жалка картинка са de.vi - те от стъкмистиката.

11

Анонимен

преди 1 година

Интересното е, че във "ваксинирана" Германия има 160 пъти повече починали при 12 пъти повече население. По-нататъшното смятане оставям на ваксърите.

10

Кунчо Бустера

преди 1 година

В съседна Турция в един ден загинаха 15 хиляди (засега), а днес.бг ни занимава с един починал с кихавица и още 91 ваксизависими наркомани, които са си надумкали поредната генна операция.

9

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Бе и вчера бяха толкова, не можахте ли да ги за кръглите? Ставате смешни, вече да пишете за кихавицата(вашия ментор, каза в ефир че грипа е много по-опасен и смъртоносен от Ковид- кихавицата)!

8

Анонимен

преди 1 година

Къде се намират по 3000 умствено увредени да се "тестват" всеки ден??

7

Анонимен

преди 1 година

91 с вечен бустер. Да са мислели, преди да станат наркомани. Сори.

6

Ъъъъъ...

преди 1 година

Ама мятате едни цифри напосоки, та знае ли се!!!

5

Ваксофоб

преди 1 година

От две седмици се цъкат на мускули между 10 и 50 заразени дневно, но никой не ще да оздравява статистически, защото лапачката за гангстерите в бели престилки веднага секва ако паднат от 1000 активни случая за страната.

4

Янко Антивакс

преди 1 година

Ей, тези ваксоидиоти нямат свършване! Продължават да се боцкaт и да се тестват! Ще *** РНК експериментатори, яко ще ***! Генералът с черния мундир за вас говореше преди две години

3

Домати с колци?

преди 1 година

Тия над 2600 "активни" 6 месеца не оздравяват. Докога ще крадете по клинична пътека?

2

Нов щам ковид

преди 1 година

САЩ стягай се идем за теб, Байдън пръм съм си го харесал.