231

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че го направиха американците от страх Германия да не си затопли отношенията с Русия, а Европа да стои в шах. Сега ще се купуват скъпите американски горива и ЕС ще се оправдава със световната криза и инфлация. Време е Европа да поеме по собствен път и да се откъсне от американска, руска и китайска зависимост. Нека както винаги е било , Европа да е водач и новатор в световното пространство.

230

Анонимен

преди 1 година

лъжи като руснак е новото 'лъже като ....'

229

Бео Бахтер

преди 1 година

защо спряха руските канали, ...какво стана със свободата на словото ..

228

Захарчето

преди 1 година

не признава , че жужакът я *** по сталинско-грузински - Изодзаде

227

ОФчо

преди 1 година

По-голяма ГЛУПОСТ от МнВР на Русия не бях чувал!!!! То бива "импотентност", но чак пък толкова!!!

226

Анонимен

преди 1 година

Наш когИ , кога са си признавали ?

225

Anonymous

преди 1 година

Признайте вие, бе!

224

,,Русский Стандарт&q

преди 1 година

Да си признаят и за ,,Титаник"! И за графените във ваксините! И за кухата земя! И за *** глави... А, да: забравих -- и за земетресенията, за глобалното затопляне, за глобалното замръзване, за пълното оглуояване, за ЛГБТ пропагандата, за биолабораториите, за Големия взрив! Тези лоши американци заедно с Колективния Запад все се месят във вътрешните работи на Русия по целия свят!

223

Sadi

преди 1 година

Mazoto na taka nare4enite hanerikanci I BDSM a na cigankata prosto nqma s kvo da me zasegne6 6tito Si po dolna I ot kalta koqto hvurlqt Eto 6to ti ne sgre6i6 6toto vse pak 4ovek koito razbiram nebsamo ot ispanski muhi

222

Zpo4ni

преди 1 година

S Tova 4e Si Satanist I sme dotuk

221

Анонимен

преди 1 година

Умнокрасивитета пак се изхожда под всяка статия промъкнала се през ситото на пропагандата им...За всеки трезвомислещ българин е ясно кой стои зад саботажа на тръбите и кой е имал възможността да го направи. Саботажът показва истинското безцеремонно лице на "големия брат"...Сега предстои изпращане на полски военни със бронетехника на територията на Украйна...с благословията на същия ... тепърва ще се берат ядове и....бомби

220

Анонимен

преди 1 година

Има и друго обяснение защо Русия си взриви газопроводите. Русия поиска да и се плаща в рубли в явно нарушение на подписаните договори. Последва отказ и през юни 2022 Русия затвори СП1 и преустанови подаването на газ прекратявайки договора за доставки. Германия подаваше ежедневно исканите количества от Русия но не получаваше нищо. Така се натрупаха дължими неустойки за милиарди. Тогава Русия си взриви гадопроводите и настъпиха форсмажорни обстоятелства и край на трупането на неустойки.

219

Анонимен

преди 1 година

Не са САЩ. Единственият руски аргумент е че ден преди варварското нападение на Русия в Украйна Байдън заяви че ако Русия нападне Украйна това ще значи че тя зачерква СП2. Дни преди взривяването на газопроводите цената на газа стигна 3000 долара а в Москва веднага предрекоха че цената в близките дни ще подмине 5000 долара за 1000 кубика. Последва терористичния акт с цел достигане цена от 5000 долара, но точно тогава чичо Сам започна ударно да кара танкери от САШ в Европа и цената тръгна надолу.

218

анонимен

преди 1 година

Не.....мъпетите UK

217

гошо

преди 1 година

Тая престъпна *** никога няма да си признае изкуфелият престъпник Байдън когато го питаха за тоя газопровод ( преди година и пол вина) беше казал, че никога няма да работи и когато го питаха втори път замисли се и каза; никога ще направим така,че да не работи никога аз гарантирам. В момента Русия има документи около 2500 страници със секретните лаборатории в Украйна но Американците казват , че нямат нищо общо с тях. Така,че и фактите да ги имате не са достатъчни защото са винаги ненаказани

216

Малч0

преди 1 година

До славянин - ДОБРЕ ЧЕ БЕ ТИ ДА НИ ОБЯСНИШ КОЙ НА КОГО КАКВО И КОГА Е КАЗАЛ!!!

215

Спиро

преди 1 година

Руснаците си взривиха и моста и тръбите и всичко! И казаха: украинците бяха... заедно с извънземните! Русия може да се самоунищожи даже и без помощ от запада!

214

Анонимен

преди 1 година

Като Русия си признае за MH-17 тогава да питат за газопровода.

213

Зозо

преди 1 година

Маша - алкаша е много долна.

212

Генерал Майтапчийски

преди 1 година

С любезната помощ на Норвегия.