55

Кольо Тесларов

преди 1 година

купувайте и карайте електрокари, докато не са ви спрели АЕЦ а

54

Анонимен

преди 1 година

На 1000000 и кусур стари над 20 годишни кошници, какво са 1000 автомобила. нищо. В цяла Европа има стимули за закупуване на електромобили само в БГ мислят схемата как точно да откраднат стимулите. Освен това тези коли са само за града. За дълъг път зимата не стават. Да живее дизела.

53

Unknown

преди 1 година

Скоро и електронна храна ще започнат да ядат .... хахаххаха

52

Мечтай си,

преди 1 година

анонимен ТВ всичколоГиньо! Ще чакаме евентуално стимули за електричките?!?!? Да, бе,да! Българинът отдавна не разчита на държавата,а упорито и последователно се справя сам с проблемите и намира решения(И Слава Богу!).Щото ако чакаме някой " да ни даде", "да ни помогне" или "да ни оправи" нещата няма как да се случват! След като държавата я няма,намираш начин, запретваш ръкави,викаш не волята и я пращаш за бира и си свършваш сам работата!

51

Анонимен

преди 1 година

..1000 електромобила ами само в София в момента има сигурно един милион превозни средства...смятайте..

50

Анонимен

преди 1 година

Остана да намират къде да се зареждат, оказва се голям проблем .

49

Колко па повече

преди 1 година

"Това ставало без никакви стимули от държавата" ?! Освен че са освободени от данъци и могат да паркират където си искат ! Да зареждат безплатно на повечето места, забрани за нормални автомобили в центъра ! Но, това не били никакви стимули ? Направо ни налагат със сила електрокарите !

48

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който е крал пари може да си купи апартамент и електричка, всички други сме под наем и на дизел.

47

Анонимен

преди 1 година

Зимата няма как да минете повече от 150 км като на станция ще ви вземат поне 60 кинта за това, аз за толкова пари стигам 2-3 пъти по-далеч с доста неикономична кола.

46

Стават

преди 1 година

Само за градско.

45

Глупав и грозен

преди 1 година

Хей, умнокрасивите! Има някой който да ми каже, какво ще стане, ако целия автопарк е електромобили? Както ни напъват! Възможно ли е? Толкова батерии и то мощни? Толкова електричество? От къде? Да не стане в ЕС като в украйна да си светим в блоковете с нафтови генератори с нелегално внесена нафта от русия? За да си караме електричките?

44

Анонимен

преди 1 година

Кьорфишеци.Идва водородната технология,там е бъдещето.Браунгаз.Тия тостери са за градско каране електрическите.И зъзнеш вътре за да има ток да се прибереш е сега в студа.

43

Анонимен

преди 1 година

Електричките са като бялата техника пет години и чао тичаш за следващия защото ремонта ще ти излезе солено.

42

Анонимен

преди 1 година

Будали с пари

41

Анонимен

преди 1 година

Кола си взимам като е на 10 години и после я карам поне още толкова. Ако видя електричка на 10г. може да си взема. Таман 2рата сменена батерия ще е на края на живота си и ще дам пари за 3та, която ще си купя с единия бъбрек и ще се радвам, че съм на аванта.

40

До Щирлиц

преди 1 година

Именно!!!! И марките си имаха собствен дух и стил. И петгодишно хлапе различаваше Опел от Форд или Фиат от Волво, а сега братче са толкова унифицирани и еднакви, че само емблемите на капака са им различни. Да не говорим, че в ония години даден модел се проектираше с години и се произвеждаше с години. W124 на Мercedes например се произвежда 12години, а сега братче същата марка сменя модела през 2-3г.Целта е ясна-изтича гаранцията и купуваш следващия модел след 3г.

39

Щирлиц

преди 1 година

До Анонимен 42..Какви времена бяха,и колите бяха истински,че и красиви,а не като днешните,приличащи на катастрофирало НЛО.

38

Анонимен

преди 1 година

По моето скромно мнение върхът на автомобилостроенето е между 1984та до 1995та. Тогава колите се правеха от инженери, а не от икономисти-бяха коли проектирани да са здрави.От 1996та започват глезотийките,както казва един приятел *ако една кола е с пластмасови фарове не ми я хвали".Има да ги търсиме Мерцедес W124,Audi 80,VW Golf 2,BMW E34 пък ако щете и москвич и жигула в краен случай-прости но надеждни автомобили, а не като сегашните супер скъпи пластмасови трошляци дет едвам изкарват гаранцията

37

Анонимен

преди 1 година

Иде време и близо е, когато те ще трябва да решават вода ли да си стоплят за да се изкъпят или да си заредят електромобила.

36

Анонимен

преди 1 година

1000 умнокасавци. Има още накъде. Не са само толкова