14

баба мара

преди 1 година

изобщо не се оправдаваите с този и онзи оставка и да ви няма до два мандата в нсизбори до дупка отиваме на следващите избори през есента

13

Анонимен

преди 1 година

БСП,трите букви,гордоста на червените,вече не значат нищо,защото те са изпразнени от съдаржание.Само арменския поп не е занимаван с проблемите на старата госпожа.

12

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕ СА НОВИТЕ СТАРИ АТАКИСТИ ЛЪЖАТ ТА СЕ НОСЯТ ПЛАШОТ ХОРАТА ИЗПОЛЗВАТ СТРАХЪТ И ГНЕВЪТ НА ХОРАТА КОПЕЙКИТЕ

11

българин

преди 1 година

БСП ще е 1 вата партия,от партиите на Статуквото сринали се на тези избори!!! Герб и Чугунените им глави ще влезнат,макар и в намален състав в това НС! Възраждане ще дръпнат на тези избори и то ще е заслужено! Ако някой си мисли,че "Задружното гласуване" за оръжие за Украйна,няма да има последствие Греши!-:) Нищо и никой не е забравен!!!-:)))Политическата обстановка през изминалите 2 г се промени! И връщане няма!!!Не напразно Пак ще сме на избори!!!И нищо Не е Случайно!!!-:)))

10

та така

преди 1 година

нинова отново намери предварително оправдание за поредната загуба на предстоящите избори :)

9

ПроСоТо

преди 1 година

мммм...,слабо!..Да са беха оплакали на "Арменския поп",по-щеше да фане декиш жалването им..Иначе сериозно:-Какво всъщност става в тая "партия" ?

8

Майора

преди 1 година

Ало Нинова ако някой трябва да се жалва , то това е партия ГЕРБ , защото в последните две години всеки дори и президента говори срещу тях , а презодента вдигна юмрук и доката Харвардските мошеници на власт , които за нула време докараха страната до фалит! Така че не се оплаквайте постоянно , всеки да сърба това което си е надробил!

7

Анонимен

преди 1 година

е той Рундьо Зеленочорапчестий ако не се намеси в изборния процес - кой, кой-кой-кой - питам аз

6

Тъпанар

преди 1 година

БСП. Не се жалвайте бе. Всичко си е в реда на нещата. Електоратът ви измира. Сега сте с последното поколение на масата, а други няма. Те навремето другите комунисти от СДС, ДПС, ГЕРБ, Атака, Възраждане... като ви казваха, вие не та не - все гонехте вашата малка червена звезда. Търсехте умилението на хората. Е получихте го - на всички им се повръща от умиление, като чуе за вас. Е сега от много сметки, да не дойде оня от Испания, дето ни оправи за 800 дни. Да не се хванете за палците всички.

5

Нора

преди 1 година

БСП е доказан евроатлантическа партия ,която гласува за ГЕРБ в общините има доказателства ,предлага Вежди от ГЕРБ за прецедател и за оръжията говорят тип факултету даже и там няма така да говорят

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Всички са едни и същи. Действията го доказват. Като се започна още от ПЛАНДЕМИЯТА, та до помагането на "ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ", защото сме били длъжни. Сами си свалиха маските.

3

До 3

преди 1 година

Аз пък не познавам нито един и всички се подиграват на мало умните възрожденци. Сега верно, че познатите ми имат висше и над средни доходи, при свинарите сигурно е иначе.

2

Анонимен

преди 1 година

закриовайте я тая партия на крадци и терористи

1

пришълеца

преди 1 година

Местно производство на руската намеса в американските президентски избори:)))