54

Rodopchaninut

преди 15 години

Feim Chushev ili kakuvto e moje da se okaje 4e e i bivsh ushev!

53

ПИНОЧЕТ

преди 15 години

ГРОЗЕН ПЕДОФИЛ - СЛЕД КАТО ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПОЗОРА, ЩЕ ГО ОБЕСИМ НА СТАДИОНА

52

мишлето

преди 15 години

Много,ама МНОГО съм любопитна да видя,как БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА СЪДИ ОЛАФ!Щото работата ще стане ИЗКЛЮЧИТЕЛНО дебела!Опре ли до съд-няма куртоазия!Ще има разследване!И нищо не може да се скрие!Щото сме в ЕС и сме на пангара!И тогава глей ко стаа!:-)))

51

ceko45

преди 15 години

parvanski kaza predi nqkolko dena 4e moje i bulgarskata darjava da sadi olaf.tova go kaza za da otgovori na zenitniq ogan na evropeicite.qvno ima golqm spor kakvo e prestapnost kakvo podkrepa i kakvo e da si 6ef na mafiata v bulgaria

50

макропопулист

преди 15 години

Това,че боядисаното недоразумение съди, не означава нищо!Виж,ако го ОСЪДИ е вече друга работа!

49

НОРМАЛЕН

преди 15 години

ТОЯ КОРУМПИРАН ДЪРТАК СИ БОЯДИСВА КРАТУНАТА. ТОЯ Е ЗА ГЕЙ ПАРАДА.

48

малкият ужасен тасма

преди 15 години

виновен е станишев доган симеон и първанов че този бисер чаушбеше министър с мандат от тяхното правителство.за да си спасят техните глави отраязаха неговата.защо се води ведомственно напуснал по лични причини.той не е изгонен.затова и още получава в пълен размер и заплатата си която никак не малка и в последстие дебела пенсия.колкото и да се възмущаваме това са фактите .а станишев знае какво го чака затова му съчуства.той му съчуства ама ние българите плащаме за гафовете му и за дебелащината на феим.защо изобщо си хабиме енергията по форумитеами че ние му плащаме да бъде такъв .

47

Данчо 63г.

преди 15 години

Къде сме Лъвове БАЛКАНСКИ-проскубани,заспали,още ли ще ни тъпчат всякакви пещерни *** ***.В 1989 казвах,с кръв са взели власта-с кръв ще я дадат.-Недей-кръв да няма,ми казваха.-Кръв ще с.ерем.Дойде и това време.С джавкане по форумите нищо няма да се промени.Тоягата има два края:тънък и дебел.Зависи за кой си се хванал,или кой ще те подгони.Който може,да ме рабере.Всичко друго е "кауза пердута".===прочете ли го?хайде де.

46

Галена

преди 15 години

Е то това остана.Да е и педофил.Грозен,стар,отвратителен,крадлив,ченге,нез наещ български и ....педофил.Браво!Егати управниците!Един педофил,друг хомо,какво сме се заоплаквали?От всичко по малко.

45

+++++

преди 15 години

Тия комунистически ЧЕНГЕТА,продължават да излагат България пред света.До сега тоя агент,трябваше да е осъден и да лежи в затвора...Кажете ми - това държава ли е?

44

кво ти пука

преди 15 години

С тая мутра трябва в дън земя да се скрие,още повече ходи като партизанин с няколко имена,седнал и да иска съд.Справедливост за накърнената Феим Петрова чест.А ако това,което в част от коментарите са казва е истина?!Защото подобни неща нито българи нито турци, нито даже *** толерират.Подобна физиономия и цитираните наклонности.Пък вие се дъвчете тука кой от кой етнос бил,докато тоя живее на гърбовете на всички ни и се кефи без срам!

43

Българин

преди 15 години

Неам такива като нас. Тия турците дето не са и турци ни сто пъти, и ние още си стоим. Стоите си братя тоя път ще ни првят групов секс, само дето не устанаха читави и стегнати дупки. Сигурен съм че толко не са ни *** и по време на робството.

42

????????

преди 15 години

ЧАУШЕВ,ГЛЕДА,КАТО НАТРОВЕН ДЪРТ КОЧ ОТ ДИВ ЛАПАД!!!!ЗАТВОРА ГО ЗОВЕ СЛЕД ПАДАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПОЗОРА! ТОЙ Е МУТРАТА - ДРУГАР НА АГЕНТ ГОЦЕ СИРИЩНИКА....

41

Феса

преди 15 години

Машалла, чоджум,*** умни сте и затуй на другите избори пак не гласувайте, ние ша ви оправим и с Феим и бес него и с възелин и бес него

40

Grazdanin

преди 15 години

Hubavo go vizte toia na snimkata. Sega razbirate nali, zashto vsichki triabva da glasuvame na izborite taka, che da pratim Dogan i negovite obruchi ot firmi niakade na mainata si!

39

ФЕЛИС ХЮСМЕНОВА - DU

преди 15 години

НЯМА ЛИ НЯНЯКАКВО КРАЙПЪТНО ДЪРВО ДА СЕ БЛЪСНЕ В КАРУЦАТА НА ФЕИМ , ПЕТЪР , БИСЕР, ЧАУШЕВ ,АХМЕД ДОГАН

38

преди 15 години

Интересно, дали въобще е възможно да има невинни във властта. Баща ми кандидатстваше за място в областен гр. при предишното му министерстване на тоя тутманик. И познайте кое бе министерството? ... На спорта бе, моите хора. Той стана спортист отведнъж и обясняваше колко впечатлен бил от олимпиядата в Гърция - на много лош БЪЛГАРСКИ, да му се не знае зам. министъра. Та моя баща, който е бил на няколко олимпияди и като представител на различни държави не го огря тази работа в министерството / тогава / на младежта и спорта защото трябваше да сложат наш си човек от тия техните, нищо, че и той си нямаше представа за какво става въпрос. Ми това е дереджето, радвайте се на последните медали от тази олимпияда, че спортистите си го казаха. На тази сме 2 рейса хора, на др-та сигурно и един рейс няма да сме... За жалост вече не виждам и време да се върне колелото на историята - каквото можаха разпродадоха и окрадоха.

37

??????

преди 15 години

ТОЯ АГЕНТ С ДВЕ ИМЕНА,КАТО ГОЦЕ СЕДЕФЧОВ,НЕ Е ЛИ ВЕЧЕ В ЗАТВОРА БЕ ХОРА! НИЕ СМЕ ОВЦЕ,ЗАЩОТО ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ,КОИТО НЕ ИМ ИСКАХМЕ ОБЯСНЕНИЕ НА ВРЕМЕТО.ТОЯ Е ЗА ПАНДЕЛАТА БЕ ХОРА!!!!!

36

Мамантос

преди 15 години

Мафиоз щял да съди бандит.

35

преди 15 години

тоя е редовен гост на запоите и оргиите, които спретва Гоцевият спонсор Людмил Стойков на ДЮНИ - защо никой не проявява интерес към гаврата на този боядисан сбръчкан некролог с малките момиченца, които му доставят - и ненаситният *** ги поръчва по 3-4 - мамицал.а му резана