21

Аз

преди 1 година

до НЕудобни въпроси / Защото не са наведени, брат! Направо са коленичили с г*за към тях. А ние, гласоподавателите - суверена, ги наблюдаваме и блееееем!

20

Пижо

преди 1 година

Истината е, че трагедията в Турция е в резултат на бруталната капиталистическа алчност на строителните фирми и пълната обезценка на човешкия живот! Пълно е с видеа как рухват сгради като картонени макети, а залепените до тях сгради нямат дори счупени прозорци. Спешното отделение е рухнало, а би трябвало болниците да са с подсилена конструкция! Припомням, че преди 5 години в Перу имаше земетресение от 8.0 по Рихтер с 2-*** (двама) загинали и нито една рухнала сграда!!!

19

Талибан ерджолан

преди 1 година

Това не са жертви, това са бонусите на алаха ! Сигурен съм, че всички ще гласуват за мене на изборите!

18

Глас от тъдява

преди 1 година

"хората намерили убежище в джамии и училища", същото казаха и две испанки с които говориха от тукашната ТВ. Това е показателно за причините за тази трагедия - джамии на стотици години си стоят, а новото строителство напада като кула от карти за белот

17

НЕудобни въпроси

преди 1 година

Демократичните американски щати защо не изпратиха никаква помощ на Турция и Сирия ? И "варварска" Русия защо първа се претече с огромни самолети с техника и консумативи ? И защо нашите наведени на Козяк медии нищо не споменават за това ?

16

селянин

преди 1 година

друго не мога да направя поне ке пийна една ракийка сабалето за бог да прости може и двечки

15

Ханонимен

преди 1 година

Хе хе хе, привет от БГ, Сидней Аустрелия, ако наистина си успешен ще си зает с работа и бизнес дела и с красивата си жена, няма да киснеш в днес.бг. 100 % процента си някЪв пр-ош-л-як от Люлин 7 хе хе хе

14

преди 1 година

П0мите ли 2010-2012. Първо Турция, стотици загинаха. Скоро след това мина през БГ. В София друсна 4.5 в полунощ. Цяла нощ седяхме в колите. По късно удари Италия, имаше стари сгради рухнали, 15 загинали. Предава се по разлома на плочата. Чакайте го в БГ, а после Италия. Скоро Рихтерчо ще оправи проблема с презастрояването. Аз сега вече съм далеч от земетресения, защото живея в Сидни Ав$тралияя, зимам 5 цифри долари месечно. А вие къде сте още? На заплатка? Не сте мръднали?

13

До 19

преди 1 година

Има, в съдния ден ще видиш, че си е заслужавало!

12

Анонимен

преди 1 година

И ко кат се молят, файда има ли

11

До Мизерникът

преди 1 година

12: В Турция има много хора които се молят на Господ по 5 пъти на ден. Ти кога за последно ходи на църква? По - близо до Содом и Гомор са западните държави ... Като една Германия примерно, където проституцията и хомосексуализмът са нещо много разпространено, законно и 'съвсем нормално' ...

10

Анонимен

преди 1 година

Ердуганя да ходи да копа

9

ДоХА-ХА-ХА-ХАААААААА

преди 1 година

Нация ..ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА aнадолските диваци са c6ирщина от ци raHckи плeменa и никога няма да 6ъдат нация бе мЪлyмняк

8

Име

преди 1 година

Правилно са отбелязали влизането на Турците в Сирия да бият кюрдите там. Но тогава не чух никъде да обявяват Ердо за терорист, за сатрап, че искал да превзема Сирия и други, каквито се изсипаха по един друг адрес. Сега, знаем, че "умно-красивитетът" не е от най-умните, но чак толкова да им личи?

7

Анонимен

преди 1 година

Природата много ги търпя да спират Швеция от НАТО, да се хвалят и да нямат страх от Бога, да капризничат за изгорен коран. Московският поп ги анатемоса за пращането на байрактари в Украйна.

6

Анонимен

преди 1 година

Господ удари Содом и Гомор, защото не намери един праведник в Турция.

5

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

А според ваз аз шиэyфрeник ли съм или oлиrуфpен....ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

4

До ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 1 година

Можеш ли да се определиш от кой пол си 6е 6eэpoден уpод?

3

ФАКТ

преди 1 година

Земетресението беше в деня на обесването на ВАСИЛ ЛЕВСКИ (стар стил) !!!!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Диод, 1!!!! Къде са ти любимите рашки?! Или с заети да избиват цивилни и сега не могат да помогнат???? Горките хора!!! Без значение сирийци, турци и т.н.