59

fact

преди 1 година

цените на надвижимите имоти в България тръгнаха ли нодолу?Това ше покаже дали се чака бедствие и тук.

58

Той

преди 1 година

"Има ли сеизмична опасност за България след трусовете в Турция?"...и единственото изречение в тази връзка, в цялата статия, е че територията на страната ни лежи в сеизмичен район....ГОЛЕМИ СТЕ...

57

Анонимен

преди 1 година

Ако четете още от миналата година има публикувани предупреждения за силно земетресение в Турция. Казват за по- силно там да се случи - 9.5 с цунами.Измир. Също и за Пакистан има предупреждение за 2023.

56

Анонимен

преди 1 година

НЕМА БЕ, ВЕРВАЙ МИ ДО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО !!!

55

мак

преди 1 година

Т.е., спасението на давещия се е само негова работа, нали. За каква сейзмична култура говори? Не можеш да предотвратиш природни явления като земетресение, но за сметка на това можеш да увеличиш последствия, като застрояваш всяко свободно местенце, премахваш носещи стени, не се грижиш за водоеми и подобни човешки дейности. Култура е само да знаеш, какво да правиш, когато явлението започна.

54

reset

преди 1 година

а мърмота спира да завива шоколада в станиол и скача на масата.

53

ИВАН

преди 1 година

До АнонименА КОТКИТЕ МЯУКАТ

52

Смирненски

преди 1 година

Той ме нарече дребнав семантик, заради коронясването на (animal) Камила?

51

bg politics

преди 1 година

В Турция, тоест Менгеле е ударил с принц Уилям чак в Турция?Гении омг

50

БАН

преди 1 година

Очевидно на анализаторите на еврото и военните стратези следващата най-силна страна им е сеизмологията.

49

Анонимен

преди 1 година

Рядко ставали у нас, а 2001 имаше, после между 2008-2011 някъде имаше поне 1, после 2012 пернишкото и пак през пролетта на 2014. Това си е доста често. 90-те наистина нямаше изобщо сякаш.

48

Кажете истината

преди 1 година

Я по добре кажете за МВР тероризма срещу Български граждани по поръчка на политици!

47

Анонимен

преди 1 година

Вра2027 г ще построим Белене и Вранча ще удари

46

Не се срамувайте

преди 1 година

Я по добре кажете за МВР тероризма срещу Български граждани по поръчка на политици!?!

45

Анонимен

преди 1 година

Вранча удря разрушително на 50 години. Последно 1977г + 50 = 2027 година ще удари

44

Анонимен

преди 1 година

В България сеизмичнато опасност е единственно от Вранча. За разлика от съседните държави в България има най малко трусове. Време е за Вранча. До 9 години ще има люшкане от там

43

Анонимен

преди 1 година

Прави ми впечатление, че земетресенията (с големи разрушения и жертви) като цяло се случват все в азиатски мюсулмански страни....Турция, Индонезия...не знам това има ли някаква логична връзка и каква, но е факт! Ако живеех в Турция, щях да емигрирам към зап. Европа, задължително.

42

бай Онзи

преди 1 година

Съвременните журналисти един текст не могат да напишат без правописни грешки, но иначе, искат всичко да знаят... Ама да се чудиш и на учените, че уж учени, а им се подвеждат по акъла, и се напъват да се бъркат в на Господ делата...

41

Анонимен

преди 1 година

Два труса над седем и над 250 вторични,като кадрите от дроновете пак е добре ,че по-голямата част са издържали.Това с морския пясък беше преди повече от 20 години.След мащабна акция редица предприемачи милионери завършиха с доживотен затвор.Сега никой не си и помисля да повтори тази грешка,дане говорим че законът там е ясен и тежко му на оня ,който го престъпи.Това са две големи и доста дълго продължили земетресения плюс вторичните трусове,които не спират.Не очаквайте чудеса все пак!

40

Анонимен

преди 1 година

Винаги има опасност. По-голямата част от България е сеизмична зона. Почти 97%. И зметресението никога не може да се предскаже кога ще се случи. Иначе щяха да евакуират хората, ако можеха да кажат кога ще удари.