12

анонимен

преди 1 година

Изобщо не му мина през чутурницата каква верижна катастрофа щеше да предизвика с коли от двете посоки, защото пътят нито беше почистен, нито опесъчен, а движението беше интензивно в посока София.Пътните служби отново бяха изненадани, като ,че лиживеем в Африка и при нас е вечно лято.Може би като вали силно и натрупа много сняг трябва да спре транспорта, да спрем да живеем може би?

11

анонимен

преди 1 година

На 05.02 пътувахме от София до Варна. Валеше силно,никой не се беше погрижил за почистване на пътя -нито от област Ловеч,нито от област Габрово. Знае се,че ваканцията свършва и много хора ще се прибират към София. Много коли,тирове движението беше натоварено,а пътните служби спяха зимен сън. Изпревари ни микробус с влекач за един автомобил,а след него лека кола и не след дълго набиха спирачки,защото пред тях някакъв многоумник беше решил да върти внезапно в обратна посока.Завъртя и вдига ръка.

10

Анонимен

преди 1 година

Като цяло камионите си карат на МАХ с 90км/ч така че когато и да решиш да го изпревариш ще си в нарушение за превишена скорост

9

да знаете

преди 1 година

Така се получава когато не можеш да прецениш колко да се надуеш да пръднеш и се......осереееш!

8

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 6 Скапаното Ауди не е като китайския москвич.

7

Анонимен

преди 1 година

Не е преценила кога да изпревари.Пълно е с такива дето си карат извънградско като градското.Дават им книжки без да карат на дълъг път.И какво е виновен насрещният водач,че да заплати с живота си тази нагла постъпка на невежата?!А колко пъти се случва,говори си кифлата по телефона,зад нея тирове и коли колона и изведнъж се сеща,че ще си подмине отбивката,и както си кара с 90,натиска спирачката и завива 5 метра до отбивката без мигач.Насмита всички назад изправят се на нокти върху спирачките.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше магистрала, този човек щеше още да е жив. Лежи на съвестта на тези, които спряха строителството - Кирчо и кокорчо

5

Щирлиц

преди 1 година

Четох до "предмет на изпреварването".За днес стига толкова словоблудства.

4

Анонимен

преди 1 година

Убийцата само леко пострадала, докато си е нанасяла грим в движение с едната ръка, а с другата е държала мобилния телефон да си прави селфи.

3

Харалампи

преди 1 година

Шъ купьа и на жинътъ ..да има тескерье..нищу че с шалвари..

2

Стамат

преди 1 година

Поредната кратуна с летни гуми и книжка от Зрънчо.Пътна полиция, спокойно, няма нужда да работите.

1

Съболезнования

преди 1 година

Ама защо ЕС И УРСУЛА НЕ ПОМАГАТ НА ТУРЦИЯ..А НА ФАШИСТИТЕ ОТ ОК РАЙ НА