12

Аз Кочо

преди 1 година

Когато Титаник потъва оркестърът свирел лек валс като че ли нищо не се случвало. Тези статии от строители и техните кредитни и брокерски агенциизвучат по същия начин

11

Анонимен

преди 1 година

Аз ще купувам в Източна украйна -- вече руска територия.

10

Анонимен

преди 1 година

Махнете този тъппанар, който не знае граматическото правило за пълния член.

9

Брокер

преди 1 година

Купувайте в западна Украйна имоти. В центъра на големите градове и на кюше! Ако усетите обаче войната да стане НАТО - Русия, продавайте бързо и своите. За колкото, толкова

8

Анонимен

преди 1 година

В Адана как вървят имотите? В Одеса? Мечката като заиграе при комшиите... нали знаете.

7

Коли? Машини?

преди 1 година

Какво нови коли? Средният руснак няма пари за месо, за нормална храна. Карат го на чай и конфетки. Да не говорим, че поради санкции нямат основни продукти и стоки. Една рускиня ми беше на гости и си купи четки за зъби, защото там нямало. Поне не такива, каквито има тук. Някакви техни еквиваленти, които не стават за нищо, като повечето им стоки.

6

Програмист

преди 1 година

Аз съм прграмист с много висока заплата, над средната за програмистите и не съм купувал 2-3 апартамента. Напротив продадох единия който имах преди месеци на безумна цена на "инвеститор" без пари със кредит и чакам да се спука балона да си го купя обратно на 1/2 от цената след година две. Програмистите не са *** и недей ги давай за пример. Ние инвестираме на фондовия пазар. Тези некачествени имоти с надути цени в БГ са за балъците.

5

Днес бг

преди 1 година

Имотният сайт:-)) Всеки ден едни и същи статии. Жълтурия до шия...само Имоти и Украйна. Толкоз. Но, това е сайта за простолюдието и т. нар. ай ти, които са главното простолюдие. Изкарали по един жалък курс бачкат като роби и се хвалят, че са като работодателите им:-)))

4

Анонимен

преди 1 година

Кредитните "инвеститори" ще ги гледаме по БТВ как реват за апартаментите си скоро

3

Анонимен

преди 1 година

Кредита спира скоро :) Ще има мяу

2

Анонимен

преди 1 година

Опишете и тенденцията имотите да ги притежават все по-малко на брой хора и все по-богати. Това е нов робовладелски строй. Не е за хвалба. А тия простовати хора с костюми дето си пеят едни и същи мантри от екрана за какво изобщо ги показвате? Кораба потъва, те се радват че паубата е лъскава. Поне накрая като всички гризнем дръвцето не карайте обикновените хора пак да плащат сметката!

1

Митака

преди 1 година

Хахахахахах, сгънах се на две докато четях статията, хахахахаха. Не мога да спра. Ще си я прочета още веднъж!