148

Анонимен

преди 1 година

Да наистина основната цел на ЕС е свободно придвижване на хора,затова в Македония не са допуснали членовете на Възраждане и ВМРО.Значи в Македония уважават ценностите на ЕС . ЕС спря също така Руските телевизии.Македония просто следва примера на ЕС.

147

4040

преди 1 година

Държа се НЕ Европейски и дискриминационно. *** откачалки в тая македония.

146

Анонимен

преди 1 година

Ква държава сте вие бре *** ??? Събизирани българи в бивша българска област. Тракия македония мизия това е било вековна българия винаги .Никога в областа македония преди 1991 е имало самостоятелна държава.Нито е имало самостоятелна история, собствен език ,политика владетел ,президент или цар. Пък от Европейска държава сте най малко 50 години отдалечени. Ще станете обаче Европейци, като ва присъединим към старата ви родина. Друг начин нямате.ЕС никога повече няма да приеме нов член.

145

toti

преди 1 година

Това повече ми заприлича на Арабска държава иили на ислямиска де се чудят,кой е врага им !!

144

Българин

преди 1 година

Да се обяви акта, с който сме признали Северна Македония за суверенна държава, за нищожен и да се преиздадат всички географски карти и учебници с корекция в територията. Никога, ама абсолютно никога не е съществувала в историята такава държава.

143

Бай Иван

преди 1 година

България подари ли танкове когато макета ги бяха натиснали албанците и бяха в безизходица да,помогнахме им.Сега подарихме ли им генератори когато нямат ток на границата<умишлено разбира се>подарихме им,не се ли усещат че Ния ги лигавим а те се напъват .Ами ако решим да ги игнорираме какво се случва? Крайно време е да прекъснем всякакви международни отношения докато не се осъзнаят. Това няма да трае дълго те самите го знаят.Нямат избор ,да не забравяме че това са шепа хора поставени на държавни

142

Анонимен

преди 1 година

154 Просто Киро е политически труп. А Брюксел получиха още един Троянски кон на Русия, с когото да преговарят, освен Сърбия.

141

Анонимен

преди 1 година

,Да отминемглупака с мълчание. Бих добавил и лъжеца.

140

Подлизурковци

преди 1 година

Имаме ли политици които да защитат публично и открито българския интерес? За простото Киро не питам, той е бита карта. Другите къде се скриха?! Къде е президентът, къде е външният министър?! Ало, мишки, излезте от дупките в които сте се скрили и заемете отговорна позиция!

139

ясно като 2+2

преди 1 година

Турците се оказаха в по-голяма степен като братя в сравнение с т.н. братя сърбомаци това как го намзираш Пендьо.Турците не само не крадат история и фалшифицират и рушат българпски паментниц.и но реставрират български цълкви за своя сметка например желязната църква в Истанбул и църквите в адрин осветн отав не оспорват права върху българска сомбственост в турци , както сърбомаците посърбяват български монастири ипр т.е москва е по-опасна от исляма.

138

Маке воен

преди 1 година

Сите оние кои заговараат СВО против Македониа се добредоидени на заеднички маневри во наиголемиот воен полигон на Балканот. Супер за ослободуване од негативната енергиа.

137

Анонимен

преди 1 година

Оказа се че ние сме най големите найвници, защото продължаваме да вярваме в черния Петър с тези хора никога не, е имало добросъседство и видимо, е че никога няма да го има.Но щом на някой хора в България им се иска невъзможното да стане възможно вярвайте си мечтите са безплатни.

136

Дядо Георги

преди 1 година

Г-н Пендаровски, как я смятате? За обида на граничар- бърз съд, за побой- следствие по -дълго/за сега/ от месец? Европейските лидери не пасат трева, за да Ви вярват. Така , че останете си със здраве, там където сте! Жалкото е , че много ваши граждани не желаят тази позиция, включително и македонците с българско самоопределение

135

Анонимен

преди 1 година

Лекето пак се *** на метеното. Като си се родил т.п няма как да умреш умен

134

Янко бръснаря

преди 1 година

Бат Пендьо е за психиатър. Само с омраза идентичност не се гради , трябва и история , а там липсва

133

Анонимен

преди 1 година

Тея като вземат да си въобразяват. Тва заблудените и т.ъпите хора са най-опасните.

132

Анонимен

преди 1 година

тия маке.та ке гледат европейските държави през крив макарон !!!

131

Ван Дер Хейден

преди 1 година

Ние, Холандия призоваваме София да спре газа, нефта и тока,както и тик тока на FYROM, след това ще отворим Шенген за всички българи. Казвам, подпечатвам и подписвам

130

Пламен

преди 1 година

Албанците ще се погрижат за македонската ***... а ние ще им помогнем

129

Анонимен

преди 1 година

До та така Така си мислиш. Зависи от настоенията на ЕС. Както се вижда може и Украйна да вкарат ако им оттърва.