14

Кръст П.М.

преди 1 година

За кой българин говориш????? Ами този така наречен "българин" псуваше всичко живо и диво българско допреди два месеца.Той все още няма български паспорт и все още е гражданин на Македония (ако някой го приеме там) и доколкото знам , той е криминално проявен за притежание на наркотични вещества.

13

Анонимен

преди 1 година

И тоя го употребиха за целите на пропагандата на ВМРО и Възраждане. Едва ли ще има живот повече в Родината си. Най-добре да остане в БГ или да емигрира на Запад.

12

До до 9

преди 1 година

то на вас все някой ви е виновен - жените не ви пускат, работодателите не ви плащат, путин за нещо друго. затова и живеете при майките си до 37-годишна възраст.

11

Анонимен

преди 1 година

Е как кой има сметка да се изтребят едни-други православните народи? Евреите имат сметка, много ясно. Кирчо, Кокорчо, Боко иФатмака. Те ще ви вземат и продадат частната ви собственост, като ви изтребят.

10

Анонимен

преди 1 година

Новинарскиве писаниа ви се како и надворешната политика. Невистинити , конфузни , сами не знаете што сакате и никои однадвор не ве разбира....Г-гиа Христова , амбасадорот веке ви се врати . Пред да пишеш стаиика од три реда , не е лошо прво да ги провериш фактите. Вака испагиа дека во мегиувреме има промени и амбасадорот ви се вратил ....за неполна недела , де ....

9

Анонимен

преди 1 година

Отиват към първа бг-маке война потклаждана от НАТО както сбиха Русия с Украйна. Крайната цел е да се ликвидира бг и се направи нова по-голяма маке или турска държава.

8

Тихомир

преди 1 година

Кирчо Парапетлията като им отвори пътя към Европата и много смели станаха. А тоя жиужицу ли, карате ли, не знам къф си да дойде в България за един спаринг със сенсей Валери Димитров. Мисля, че добре ще му дойдат няколко почупени ребра и на него...при все че г-н Димитров "ще го пази".

7

Натовеца

преди 1 година

Макесония се превръща в Украйна за българите !Ако някой ми беше казал че такива фашистки времена ще настанат руснаци срещу руснаци да се бият и българи срещу българи !Кой има сметка от всичко това !?Има нещо тука !

6

Анонимен

преди 1 година

Поредната жертва на геноцида над бг от ЕС и НАТО и пак си траят за Македония.

5

Чик чок

преди 1 година

Вече може да се връща на място в клуба. Ако няма акъл, да тръгва още от изхода на болницата.

4

Анонимен

преди 1 година

Сега почват тепърва мъките за него. Безработен и без жилище няма да оцелее. За какво му трябваше като бг държавата е абдикирала и прогонва или топи народа си.

3

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Този върне ли се там, вадят пистолета и го оставят на място. Това обаче няма да повлияе на преговорите на Македония. Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи. Не случайно всички държави се гаврят с нас, а ние им се подчиняваме безропотно като на командири.

2

Анонимен

преди 1 година

Втори рунд ше има ли

1

Анонимен

преди 1 година

аре ся да го понабият пак ама тоя път да не иска да стъпва в македония