180

Анонимен

преди 1 година

Аз тук в Гърция като ходех в кварталния магазин и ме питаха искаш ли кесия казвах не ще ги ритам до у дома е това вече е прекалено на плащаме и кутийката

179

Граматик

преди 1 година

Има и такъв абсурд: Излизам от вкъщи. Симпълтъните растат в геометрична прогресия.

178

няма

преди 1 година

такава дума в българският език с корен-ВКЪЩ-научете се да пишете правилно

177

Хензел

преди 1 година

Аз помня съдинките - първо, второ, трето, топло, пари, с купонче подпечатано предния ден. Екологично чисто и практично. Не 20ст а 20 лева такса за безотговорно унищожаване на околната среда да се въведе немедлено!

176

anonimen

преди 1 година

Когато пазаруват в магазините, масово си купуват нова торба я на лидл, я на билла. При положение, че отиваш в хранителен голям магазин умишлено, АМИ НОСИ СИ ТОРБИ , пликове или както и да ги наричаш. С кутиите за храна ще е абсолютно същото, ако целта е да се накара българинът да си носи съдИНКИ, според мен няма да стане. Който може да плаща, ще плаща, може да се понаучат пенсионерите, че по-нямат. Съзнанието го няма , но и да го има то се обезсмиля на фона на цялата трагедия днешно време

175

Топлата витрина

преди 1 година

Това което е развалено или пред разваляне на студената витрина, отива на топлата витрина. Да ви е сладко!

174

Анонимен

преди 1 година

какви топли витрини , развелена храна претоплена на огън

173

Анонимен

преди 1 година

То вече има такъв коментар но ... Общо взето големите корпорации и прочее в пъти повече замърсяват. Демек трябва да се смени модела изцяло а не аз като консуматор непрекъснато да бъда облаган такса торбичка , такса опаковка и да ми се вменява вина че замърсявам природата .... Щото те в хипермаркетите хем не приемат ако носиш свой /не че съм пробвал/ хем те таксуват а ти щеш не щеш отишъл си за храна ще вземеш а какво се променя ? Че ще ни натоварят с още една измислена таксичка...

172

Пенсионер

преди 1 година

Пластмасовите опаковки за едно кратна употреба са навлезли така дълбоко в бита на хората , че с нищо не могат да се заменят.Хартиените опаковки ще доведат до изсичане на горите.Решението е събиране и рециклиране. Но за това трябва съзнание , което липсва.

171

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е всики пластмасови опаковки да изчезнат, ноняма ка да стане за съжаление.Ввче сме твърде мързеливи да разнасяме бурканчета, канчета и стъклени бутилки.Все пак както е казал мъдрецът - взели сме палнетата под наем от нашите деца, а както е тръгнало техните деца няма да има какво да вземат...20 стотинки са ниска цена за мързела.

170

Пенсионер

преди 1 година

До сега не съм купувал от топла витрина , но с тези пластмасови кутийки ми стана интересно и ще опитам.Ще дам 20ст. за Украйна.

169

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 169 Това е замаскирана такса война.Трябва да помагаме на Украйна.

168

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 167 Каквото падне в магазина , ако имаш късмет.Взимаш и бягаш без да питаш за производител и качество.

167

ВАРНА

преди 1 година

С 200/250% ВДИГНАТО ВСИЧКО САМО ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИЙТЕ НЕСА,ПОСЛЕ СМЕ СЕ ТОПЯЛИ КАТО НАРОД.КАК ДАСЕ ИЗДЪРЖА НА ТЕЗИ МИЗЕРНИ ПАРИ И ДО КОГА.?НИКОЙ НЕГО ЕНЕ ЗА НАРОДА И ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА.ХОРАТА СЕ УВЪЛЧИХА, БОЛНИ И АЛЧНИ....

166

Анонимен

преди 1 година

Докато народа не се събуди и излезе на улиците и площадите - така ще бъде. Незнам как още не са въвели такса - слънце.

165

просто спирам

преди 1 година

Просто спирам да купивам от топла витрина и това е. Тези пластмаси сигурно по стотинка ги купуват на едро, а ги продават по 20ст.

164

Анонимен

преди 1 година

Какво е ял българина преди да има готова храна на всеки ъгъл?!

163

Банкеръ

преди 1 година

Когато гледаш и не купуваш е много възпитателно за търговците.Те от своя страна правят промоции с големи цифри и с малки цената за кг.Обаче,като гледаш фнимателно раазбираш,че се опитват да ти застанат отзаде.Опитват ако мине,мине.Най ми е хубаво вечер,като пълнят казана,възпитателно е.

162

Анонимен

преди 1 година

РИОКОЗ на какво мнение ще е относно носенето на съдове от вкъщи?Дали ще бъде спазена хигиената ?Все пак става на дума за продажба на хранителни продукти.

161

Анонимен

преди 1 година

аи сега като овца към овци като цапаме кошарката, на кой ги плащаме тия двайе стинки? на местния олигарх да ги рециклира или на бога на природата... кой е собственика на тоя бор дей на който плащаме такса чистота.