46

Анонимен

преди 1 година

В сравнение с цивилизованите страни, ние сме никъде.....

45

Анонимен

преди 1 година

От къде на къде някакви си ще те задължават да караш електричка. Да спрат самолетите, те най-много замърсяват, да съберат и всички частни такива. За батериите защо не казват колко са вредни, а и какво ще ги правим като увехнат. Стига с тези лъжи и клиент зад измислици.

44

Чик чок

преди 1 година

И да дадеш още 35-40 хиляди лири за нова електрическа помия, нали тъй? АдмЮнче, пак забраняваш, ама пак не става, а?

43

Анонимен

преди 1 година

Такова нещо у нас просто няма как да се случи!

42

Бонго Бонго

преди 1 година

А&Е , ако дойде ви пита в коя болница искате да ви закараме??? След оказаната помощ да ви изпратят в спец.болница ви карат отново с линейката.

41

Анонимен

преди 1 година

ДА МИ ПРАТЯТ БРАКА И 5000-ТЕ ХИЛЯДИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ С КРАЛ ЛИ СА ИЛИ С КРАЛИЦА!!!

40

До 32

преди 1 година

Като сте толкова вещ по въпроса около медицинското обслужване на Острова, случайно да знаете какво е "А&Е" към ВСЯКА болница и дали ще чакате въобще? Само не ме питайте какво е "А&E". Опитате чрез Гуугл. Може и да ви се отвори парашута. :D

39

Covid-19

преди 1 година

Да, има подобни плащания. Чичо ми е пенсионер с пенсия и премина на новата схема "на 12 паунда - 1" Пенсията му скочи от 756 паунда на месец на 995 и получи грант от 10 000 паунда. А какви петцифрени суми плащаха HMRC - 5 grants по схемата SEISS по време на локдауна, по-добре да не споменавам, че някой "интернет мениджър БГ" току-виж хвърлил топа. :) Проблемът е, че звучи като Sci-Fi, но за разочарование на диваните чатари, е истина.

38

Бонго Бонго

преди 1 година

Срещу тях да бягате неможете да ги настигнете. Не са били роби!!!!! И нямат робско мислене.Вие 33 години плащате по скъпа храна от тях и едва сега излиза информацията,че в Бг е по скъпо на какво отгоре???! Заплатите ли??? Индустрията ли ??? Собствено производство???? Кое Бг внася като хранителни ресурси????? Кое????. Там във Великобритания се внасят олиото и пак е по ефтино от България....защо????? Как тъй???

37

Име

преди 1 година

До Анонимен 32, Това не е точно така!

36

Име

преди 1 година

До Анонимен 23, Така е за бензиновите, но хвърлят по-малко финни частици от дизеловите. Проблемът при дизелите е азотният диоксит.

35

Бонго Бонго

преди 1 година

Ако си в болницата, избираш си менюто 1;2;3 и на всеки 2 часа минават да си вземеш чай или кафе или мляко или какао каквото поискаш плод или бисквитки

34

Bongo Bongo

преди 1 година

За всяка лъжа, ще пиша истината!ЛОНДОН Е ЦЕНТЪР НА ФАБРИКИТЕ ЗА ПАРИ НАРЕЧЕНИ БАНКИ. ИЗОБИЛИЕТО Е ОГРОМНО. СТИГА ДА ИСКАШ ДА РАБОТИШ И СЕ РАЗВИВАШ.ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ СА ПО ЕФТИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ.МОЖЕШ ДА СИ ПОЗВОЛИШ ПОЧИВКА КЪДЕТО ИСКАШ. МОЖЕШ ДА СПЕСТИШ ПАРИ. МОЖЕШ ОТ ОБИНОВЕН СТРОИТЕЛ ДА СТАНЕШ СПОСОБЕН МЕНИДЖЪР СТИГА ДА ИСКАШ И ДА ТЪРСИШ .ДЪРЖАВАТА ТИ ПОМАГА, А НЕ ВОЮВА СРЕЩУ ТЕБ. ИМАШ ПРАВА И МОЖЕШ ДА СИ ГИ ТЪРСИШ.ЗДРАВНО ОСИГУРЕН, ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО МЕД ОБСЛУЖВАНЕ.В БОЛНИЦАТА ИЗБИРАШ СИ ХР

33

Анонимен

преди 1 година

"Всички коли трябва да са "умни" че да те слухтят постоянно, лоши стари автомобили." - От VW ми казаха, че гаранцията ми не важи, освен ако не се свържа към системата им. А сега де? Попутах как да махна милрофонте от колата, оная ме гледаше, все едно я попитах, как да си отрежа ушите ...

32

Анонимен

преди 1 година

"медицинската помощ е безплатна" с 8 седмици период на изчакване за преглвд.

31

Анонимен

преди 1 година

До 16 - Ужас. Толкова ли е зле :(

30

Анонимен

преди 1 година

До 23 - ЕС и Англия, дикато бяха часъ от ЕС, ьапочна да налага масово дизела, като хубава и чиста алтернатива на бензина (поне според тях) и сега се чудят, как да се изнижат.

29

Анонимен

преди 1 година

"така че да отговарят на строгите нови правила за нивата на вредни емисии," d g d ...

28

До Котка

преди 1 година

Я ни сведи нещо за NIN, двата вида Драйвинг Лайсънси, безплатното пътуване и картите за транспорт, Уинтър фюъл пеймънт, коуст ъф ливинг пеймънт, етс., че да тръгне моабета. Има и много други работи, но в момента съм на бира и нямам време. Take your time and relax. Ще те изпитам по-късно.

27

Лондонър

преди 1 година

Не само вие, но и много други, дори англичани, не ги знаят тези неща. Ако къщата е твоя или си бил на наем, когато се пенсионираш, Housing Authority започват да плащат, а нещо за Садък Каунсъл (Southwark) да сте чували? Zнанието е сила! Незнанието - мрак. Никога не съм живял с българи и затова зная всьо и вся. £10,000 паунда за всеки пенсионер, вкл. и от България, който е плащал данъци и Нешънъл Иншуранс Контрибюшън. Наздраве!