45

Карагеоргиев

преди 1 година

Започнало е вече пълното унищожаване на страната ни, с помощта на платени краварски шпиони /Банкяра,Кирчо и Христаки/ по върховете на властта. Започна се с газа, продължи с електроенергията, водата и храната. Съсипахме и дългогодишните си братски отношения с Русия. На финала - продадохме и братята си в Македония. И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено, ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР воглаве с украинската Жана Д'Арк - Наталия Вовк ! За да си основат "новата" държава, защото от Украйна няма да има и поме

44

не се съмнявай

преди 1 година

До Обикновен чорбар За нула време ще го посекат!

43

Анонимен

преди 1 година

Кой предаде тленните останки на Гоце Делчев ? Питайте на Корнелия , защото те са приемник на тая партия ! Какво са ни криви С. Македонците ? БКП направи македонизация в пиринко и даде костите на Гоце ! Сеги ривем ! А стига с този театър !

42

Анонимен

преди 1 година

Пак ще има набити българи,сигурация.

41

Иван радоев

преди 1 година

Горките герои, паднали за свободата на Македония, няма да видят идеалите си сбъднати и Европа има голяма заслуга, за това

40

Иван

преди 1 година

Вапцаров не може да е македонец, защото римува на български, Значи - мисли на български, не знам вече - ние на Христо - казваме - Ицо, Ристе.

39

Не сме ви враг.

преди 1 година

България-Македония няма аналогия Русия-Украйна. България не е враг на Македония. Дори напротив. Когато албанците щяха да превземат Скопие и Македонското (макар и про-СрПско) правителство пищеше ПОМОЩ! Тогава САМО България прати помощ. Сърбите нищо не изпратиха. Когато България влезе в ЕС даде рамо на македонските граждани и те да работят в съюза. НО! Всичко което Българската държава след комунизма прави за МАКЕДОНСКИТЕ граждани бива осмивано и иронизирано от СРЪБСКАТА пропаганда! Е стига толкова

38

Анонимен

преди 1 година

На гроб се ходи смирен. Не рязарен.

37

Анонимен

преди 1 година

Искам да попитам, а трябва ли в България да се допускат лица които отричат българската история, които всички хора които сами са се определяли за българи преди 150 години и са се борили и умирали за свободата на българите в област Македония, сега да са обявени че не са били българи, а някакви други?! Хора който мразят българите и ги тероризират като истински сърбокомунистически еничари? Само питам.

36

Анонимен

преди 1 година

Дами и господа, истинското име на Гоце Делчев е Георги Николов Делчев. Вижте в Уикипедия.

35

Анонимен

преди 1 година

Македонският народ и държава са по-зле и от украинският народ и измислената им държава.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35...ние не сме...окупаторска Русия....

33

Гошо Тарабата

преди 1 година

ква бомба ви турих а? Костите на Левски -скрихме, костите на Гоце изнесохме, костите на Царя -затрихме Да живей комунизъма , интернационализъмъ , вечна слава на другаря Сталин

32

Барселона

преди 1 година

Никой не Ви отрича.....само Ви напомняме,...от къде сте тръгнали...

31

Анонимен

преди 1 година

Колко хора в РСМ носят изконните македонски имена- Птолемей, Касандър и Лизимах?

30

Обикновен чорбар

преди 1 година

До този по-долу. Никога не сравнявай Украйна с мЪкедония. Второто е дело на тези които присвоиха езика, културата ни и измислиха мЪкедонците. Истината е че не ние сме враг на Русия, а тя наш!От княз Светослав през Иван Грозни, през Екатерина Велика, през комунистите та до днес. Трябва ни един нов Стамболов днес и всичко ще си дойде на мястото. :))))))

29

Бено

преди 1 година

Излишно и неоправдано се създава напрежение между България и Македония, между които и без това проблемите не стихват. Виновни са управляващите.

28

Анонимен

преди 1 година

Македония за България е като Украйна за Русия! Време е за специална воена операция на България в Македония!

27

СрЪбин

преди 1 година

Как може да се казуваш македонец и да рАботиш срешу интересот на Македония?

26

Обикновен чорбар

преди 1 година

Училището пред нас в София в което съм учил се казва Гоце Делчев. Факт е че той бил учител по български. А тия титовски *** не ми дават да отида да оставя едно цвете и ме наричат фашист???Прав е бил Т. Александров. мЪкедония без българи-огън да я гори! Работата ще свършат албанците и турците. Карма, Орисия, или просто естествен ход на събитията... Няма значение.