86

Хаха

преди 1 година

Появи се рижавия " миротворец" , да брани руските си друзя

85

Фройд Дучев

преди 1 година

Тая червено-рижава шушана никога повече няма да бъде президент, руска подложка..

84

Пак по опорката?

преди 1 година

До Факт: Каква преграда е Украйна и срещу какво. Това, което виждаме до момента е, че Украйна стана преграда срещу доставката на евтини горива от Русия за европейската икономика. А така европейската икономика се развиваше с години. Сега Великобритания взриви Северен поток, европейците плащат за по-скъп втечнен газ, САЩ купуват руски нефт през Китай и т.н. Това ли е според теб "преградата" която беше нужна на Европа

83

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 91: "целта оправдава цената"? Никак даже. Успехът (а в бизнесът - просто печалбата) оправдава цената. Ако от парите, които изсипват САЩ и ЕС в Украйна не се спечелят мир и сигурност, тогава какво следва. Оправдава ли се цената?

82

САЩ излъга Германия

преди 1 година

Шолц поставяше условие: Ще дадем танкове ако и САЩ дадат. И какво стана: Германия ще достави след два-три месеца, а САЩ - не се знае кога. И когато руската армия изгърми някой и друг "Леопард" САЩ ше кажат на сателитите си, които са си дали Леопардите "Хайде сега купувайте нашите танкове". Така Германия ще си загуби не само танковете, но и пазара за тях.

81

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 91: Войната в Украйна "дългосрочна инвестиция в бъдещето на мира и сигурността". Наистина ли? Според теб от тази "инвестиция" ще се спечелят мир и сигирност. Много съмнително. Засега става точно обратното - нито повече мир, нито повече сигурност.

80

Анонимен

преди 1 година

Парите за Украйна са дългосрочна инвестиция в бъдещето на мира и сигурността... Естествено, че са много, но целта оправдава цената.

79

Малко за политика

преди 1 година

Тръмп си е Тръмп - разсъждава като бизнесмен. Щом ЕС подкрепя войната в Украйна, нека те (т.е. ние) да плащат повече, а САЩ - по-малко. И за интересите на САЩ е прав. А след като вижда, че за тази война се харчат много пари, а ползата от нея е съмнителна, ако е президент, ще действа тя да приключи.

78

Анонимен

преди 1 година

"Преговорите може да започнат веднага след изтеглянето или прогонването на агресора в Мордор..." - Дано да не си прав, защото ако е така никога няма да има преговори.

77

Анонимен

преди 1 година

Преговорите може да започнат веднага след изтеглянето или прогонването на агресора в Мордор...

76

Анонимен

преди 1 година

"Някои американци направиха грешката на живота си да гласуват веднъж за тоя перко На следващите се поправиха и гласуваха за Байдън" - Пожелавам ти някой ден да имаш шеф, който е толкова адекватен, колкото Байдън. Това заслужаваш хахаха

75

Анонимен

преди 1 година

До Иван - Иване, не се занимавай с политика. Видно е, че си далече от тези неща... :) ... Жив и здрав!

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 - интересен номер .... Толкова милиона американци гласуваха и за Тръмп последния път. Втория най-голям вот в историята, след този на Байдън. Повечегласуваха за него тогава, отколкото преди. Сигурен ли си, че е правилн оизказването ти?

73

Анонимен

преди 1 година

До 79 - На практика... Каква практика, какви гупсоти приказваш, бе?

72

Иван

преди 1 година

Докато се усетят от Запада и - Русия си глътна територии, макар да не е особено нещо. На практика, като диктатор Путин има слаба икономика, което трябва да има постоянни военни успехи. Ако е умен - ще се спре. Тоест - ще преговаря.

71

Анонимен

преди 1 година

Някои американци направиха грешката на живота си да гласуват веднъж за тоя перко На следващите се поправиха и гласуваха за Байдън

70

ФАКТ

преди 1 година

ПРИ ДОНАЛД ТРЪМП ПУТИН НЕ СМЕЕШЕ ДА ГЪКНЕ.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 73 - само дето при него не си правеше, а при дядя Джо...

68

Психодиспансер

преди 1 година

До Полковник Жълтото отпред, кафявото отзад полковник! Предлагам ви безплатна консултация и ще ви испиша най- добри розови хапчета и специално за вас дете ще нарисува танк Т- 90 Пролапс на рецептата! ;)))))))

67

Психодиспансер

преди 1 година

Тръмп е измамник който разбра, че политиката е по- доходоносна от хедж фондовете, пирамидите и всякакъв вид финансови измами. Страхувам се, че освен всичко (отчитайки огромната му любов към парите) е и гепен за рижавите топчета от гру! Миротвореца той! ;))))