48

pl

преди 15 години

egati mizernite sgradi,minalata godina bqh v germaniq pri sestra mi i uspqh da vidq kakvo e obshtejitie.Tuka tiq obshtejitiq vse edno sa za pshichno bolni i sa gi pravili shizofrenici

47

Студент

преди 15 години

Ей, неграмотно! Първо се научи да пишеш на родния си език, пък тогава се напъвай да правиш коментари. Аман от неграмотници!Ходи си пиши в mIRC, че кирилицата не ти се отдава много много. То заради такива празноглави критици ( ) като теб сме в това положение. А и бас ловя, че нито ти, нито 80% от така наречените "софиянци", не сте стъпвали в студентско общежитие. Единственият ви спомен от Студентски град е това как повръщате в 3 през нощта пред някоя дискотека, в която сте отишли с ясното намерение и откровената невъзможност да си легнете с някоя от онези "новоизлюпени селски к.урве.нца".Хайде със здраве.

46

преди 15 години

като не има харесва да живеят ж Ст. Град за 6то не отидат под наем -условията със сигурност 6те са по-добри .То не може 20 лж. на месец и да искаш да живееш в палат.Маи и в селата от който са няма такъв наем .Обаче селяните вечно се оплакват че някой им е длъжен

45

kaloian

преди 15 години

е за това, по-добре на квартира.

44

studentka

преди 15 години

Не знам защо си губите времето да разделяте хората на "селяни" и "софиянци" Не искам да кажа, че няма и такива екземпляри в Ст град, и за съжаление може би са по-голямата част. Но си има и свестни и кадърни хора, които си учат, бачкат здраво и единствената им мисъл не е да се натряскат или да си направят оргия. И да, Ст град наистина е най-мизерната дупка в София, но какво да правим, не всички са имали /не/щастието да се родят в столицата. Ако това ти е критерият, по който преценяваш хората, това говори много лошо за теб самия.

43

преди 15 години

Az oshte predi 5 godini v sushtiq tozi blok na snimkata plashtah po 40 leva na mesec...

42

АзСъмБългарче

преди 15 години

Изберете БАкърджиев за кмет, да го срути тоя Щутгарт, че е запричличал на мексиканско гето с курортни елементи!p.s. Хубаво идвате да учите тук, обаче защо не сr тръгвате след това да направите нещо полезно за родния си край? Оставям ви оаканата вече софия и ставам селянин поне да живея спокоино.

41

elena

преди 15 години

i kade pla6tat po 17 lv naem?Tova mai otdavna go nqma.To 17lv,posle dai za voda,tok i t.n i hop ta na 40lv.

40

до девойчето

преди 15 години

Евала :)

39

d.

преди 15 години

Съгласих се с теб, не отричам че е масово явление, но по-скоро в последните 2-3 години.като че ли тези които завършиха преди 5-6 години, бяха последната що-годе по нормална вълна от вишисти, пък и не само вишисти ами изобщо Хора.Виж как в спора се ражда истината :)))

38

Johnny ATAKISTA

преди 15 години

for sure : )

37

кандидат инженерка

преди 15 години

Дали?

36

Johnny ATAKISTA

преди 15 години

Ако учеше в университета в твоят град и си живееше у вас нещата щяха да изглеждат по друг начин, нали така?

35

Johnny ATAKISTA

преди 15 години

Ама скъпа, ти си момиче! ;)) Това драстично изменя нещата. Поечето момичета си учат, съвестни са и прочее. Но не вярвам да отречеш казаното от мен за коляма част от колегите и връсниците ти :P ?

34

кандидат инженерка

преди 15 години

Изведнъж тука куцо и сакато взе много да знае какво става в студентски град, как се живее в мизерните стаи.Колко и къде се пие и повръща.Бас ловя че и една седмица няма да издържат 2/3 от ограничените личности оплюли живеещите в тези условия.Всеки си търси реализацията и бъдещето, но защо до тогава трябва да се живее в ***...Защо трябва при първия по- силен дъжд да си дърпаш леглото за да не ти се намокрят чаршафите от течащия прозорец?Защо трябва да си търсиш врата, която да сложиш под дюшека върху издънената пружина, за да успееш да спиш?Защо трябва да се захващаш сам да си правиш ремонти като това е задължение на държавата?Защо ли всички си мислят, че много разбират какво е да живееш в студентски град....Аман от ограничени, и прости хора, нямащи си друго занимание освен да пишат глупости...

33

az

преди 15 години

и защо не започнаха с ремотна в края на учебната година...сега ше трябва да се бутаме по 15 човека в стая..

32

d.

преди 15 години

Виж сега, не искам да се заяждам или нещо подобно, не е тук мястото и времето. За сведение само и аз се издържам и работя, но и живея сама от 18 годишна. Сама съм се бутала да се оправям с тъпата бюрокрация по общежитията и изобщо навсякъде. Мама и тати не са ми плащали наема (дори и да беше 20 лева тогава), не защото не са искали, а не са имали възможност. Не съм отишла в Студентски град да се наливам със Савой и да ходя в Ориент 33, учила съм си , и то здраво, защото ако не си запознат в Софийския университет се иска доста висок успех, поне в моя факултет, за да те приемат на общшжитие. И не съм минавала между капките по изпити, защото учейки филология (не българска) няма как да се получи.И все пак завърших, и все пак си намерих и работа по специалността и от 2 години съм в the real life както ти каза. Потрудила съм се достатъчно, за да мога да не гледам стреснато и неадекватно излизайки от университета. Поне този факултет на СУ си е свършил работата.Мисълта ми беше, че е пълно с ей такива които се бият в гърдите че са софиянци и са много горди с това, а всъщност не са научени на нищо и точно те гледат като в небрано лозе, когато се наложи да се оправят сами.

31

преди 15 години

http://sroksos.org/2008/04/12.html

30

преди 15 години

Абе *** вие знаете ли какви са цените в момента на латексчето, дограмичката, вик-то, плочки, врати и така нататък... Да не говорим за работата. 400 000 на блок за нищо не стигат.

29

alex

преди 15 години

защо не отидеш и ти да се нагушкаш с пари .. за едно латексче, едно *** и една дограмичка .. като си започнал сметката я направи докрай, колко стаи има, каква е квадратурата, колко прозореца трябва да се сменя, за колко време трябва да се свърши с ремонта че сезона започва .. и после пак пиши