68

Чичовци

преди 1 година

Украйна трябва да отдалечи Рф от цивилизационния свят на светлинни години за да се негативизира и обезличи във всяко едно отношение и да се приведе отново в техният първобитно общинен строй.Няма Русия-Няма Проблеми!ДОКАЗАНО от Йосиф Е.Сталин.

67

До Асен

преди 1 година

Да Асене,всички като теб искаме да ходим всеки ден на Гей-прайдове!

66

Асен

преди 1 година

Така,че,уважаеми Путинофили, не се чудите,че никой не иска повече да се върне под руския ботуш!:))

65

Асен

преди 1 година

До "никога повече СДС-чума"Няма смисъл да коментирам тъпотиите,които си натворил,само искам да те попитам:Какво ти дава право да обиждаш?? Кой си ти? И какво искаш да кажеш?Че вие,русофилите и путинофилите, които редите крокодилски сълзи за социализма, сте много умни,а другите,които сме против Русия и Путин,и които сме ЗА ЕС и смепрозападно ориентирани, сме ***,така ли???Жалък си, но ти не си виновен: промиването на мозъци вървеше с пълна сила през социализма под докторската на СССР, мой чо

64

Тошо

преди 1 година

Добре е ти също да се отдалечиш ... от управлението!

63

Хари

преди 1 година

Да гориш в ада Лавров, или както там се казваш изчадие!

62

Мария

преди 1 година

Силно желая Путин и цялата кохорта да лази и да моли Украйна за прошка!

61

Асан

преди 1 година

Бомби да ви западат по главите.......

60

Я, па Я

преди 1 година

Има лесно г-н Лавров. Изтегляте се от Украйна до държавните граници според договора от 1992 г. който е признат от ООН, включително и Русия. Когато това стане, няма да се налага да мислите за украинската артилерия. Освен това вече никой в света не ви се връзва на заплахите и ти да видиш!!! Никой вече не се страхува от вас, освен едни нещастници дето никой не им търси мнението. Обаче биологичният часовник тиктака и те си отиват по пътя към "оня" свят, отнасяйки страховете си със себе си ...

59

Я, па Я

преди 1 година

До НикогаПовечеСДС-Чума: Не, че нещо, но ... БГ е под управлението на БКП и съдружници от почти 80 г. 80 г. Кремъл командва БГ. БГ политиците и руската 5 колона в БГ не ходят в тоалетната без разрешение от Москва. Ако не съм прав, то тогава БГ щеше да снабдява Украйна с всичко което може, включително тежко оръжие и самолети. Но БГ политиците под натиск от НАТО и ЕС и скатавайки се от Кремъл с пълни от страх *** не смеят да си признаят за изпратеното на Киев. Осъзнай се малко ...

58

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

След 35 годишното опростачване на нацията, провеждано от СДС-Шайката, под напътствието на шпионите от Козяк,не е никак чудно,че са много ПроЗтаците,незнаещи историята,ами пишат глупости за ролята на англо- краварете във Втората световна война и за техните заслуги.Четете бре,хора,а не говорете глупотевините,които сте чули не дочули!Но на ПроЗтаците им е простено.Те не са виновни.

57

Мишката

преди 1 година

Зъб се вади с корена а не като вас.

56

Против Европа

преди 1 година

НЕ СЕ РИТА !

55

Анонимен

преди 1 година

Англия и САЩ спасиха Съветския Съюз през Втората Световна Война. Въпреки немските подводници, флотилиите с оръжия, танкове, самолети, храни и медикаменти, петролни танкери от Англия и САЩ достигаха Съветските пристанища и снабдяваха руското население и Съветската армия.

54

През 2та Световна

преди 1 година

война Англия и САЩ снабдяваха Русия с оръжия, храни, медикаменти и горива. Сега пак те снабдяват Украйна. Тогава светът се спаси от Хитлер, сега се спасява от Путин.

53

Трай Коньо

преди 1 година

ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА

52

ВетеринаренДоктор

преди 1 година

Ако не бяхме англо- краварска колония,а политиците ни не бяха слуги на шпионите от Козяк ,отдавна безродника и българо-мразец Сулюийман Паситто щеше да бъде скопен,както биха направили го направили цивилизованите ни господарите.

51

ЖужЙе

преди 1 година

Що се,кон очилат,нали всичко върви по план?Що слагате ПВО по покривите,а в Белгород всичко е опаковано с чували с пясък?Още на втория месец от измислената ви война украинците изпратиха два вертолета в руска територия,и ви избомбиха нефтената бази.После и с дронове няколко пъти ви страха върху главите,но всичко върви по план.Накрая от окупатори да не се окажете окупирани,москали!?

50

Анонимен

преди 1 година

Руснаците с това туткане ще почнат да треперят не само за присъединените области ами и за старата си земя.

49

Лице

преди 1 година

Мердолен !