42

Истина

преди 1 година

Отг.на 40. Всички диктатори и тероричните имрежими(комунистически, нацистки, ислямски и др злодеи - нечестиви врагове на Бога, са корумпирани и никога не се насищат, като ограбят своя народ (най-вече Божиите праведни слуги - евреи и християни) нападат и др.народи,дори убиват масово, за да ограбят повече. Напр. Хитлер е ограбил всичко на евреите, дори златните им зъби! Нацистите са грабили предимно от жертвите си, но и подкупени от исламските окупатори на еврейска земя за да спрат връщането им

41

Правда

преди 1 година

Заслугата за победата над нацизма далеч не е само на Съветския съюз, част от които са и бивши съветсщи републики като Украйна, но и на съюзниците като САЩ, Англия. А и най малко Путинския диктаторски терористичен агесорски режим вършещ същите престъпления ( незаконна инвазия, анексия, терор, корупция, лъжлива пропаганда, расизъм, геноцид) като нацисткия в съучастие на ислямските терористични като Ирански и Сирийски режими не само срещу евреи, но и срещу християни.

40

Анонимен

преди 1 година

Винаги със се питал кой е финансирал Хитлер,а не СССР.Но по този въпрос всички мълчат.

39

за Ленин

преди 1 година

От 1947 година в СССР съществува институт за изследване на мозъка.Там е и мозъка на Ленин.Някъде след 2000 година е закупен суперкомпютър IBM и е създаден компютърен модел на лениновият мозък!Така,че не се учудвам ако лично ТОЙ излезе с бодра стъпка от мавзолея да приветства манифестацията!

38

Анонимен

преди 1 година

Русия победи,но руснаците изгубиха.

37

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за БСП на изборите и ние ще празнуваме!

36

Анонимен

преди 1 година

Мислещи Роботи ще им трябват в Русия скоро. От 1991, в 2000, в 2014, след 24 февруари 2022 и след 21 септември 2022 над 10 милиона руски специалисти напуснаха Руската Федерация. Нация не се поддържа от роби, а от свободомислещи личности.

35

Анонимен

преди 1 година

Англия и САЩ спасиха Съветския Съюз през Втората Световна Война. Въпреки немските подводници, флотилиите с оръжия, танкове, самолети, храни и медикаменти, петролни танкери от Англия и САЩ достигаха Съветските пристанища и снабдяваха руското население и Съветската армия.

34

Кагебешник

преди 1 година

Товарищ Путин нареди : От днес, 2-ри февруари , Сталинград ще се казва Путинград! А Украйна ще се казва Путания !

33

Ъхъ !

преди 1 година

Дори товарищ Ленин е казал , че ще присъства на тържествата .

32

Анонимен

преди 1 година

Сталинград е преименуван на Волгоград през 1961 г. от троцкиста Никита Хрушчьов. Много скоро този град-герой ще си върне славното име.

31

MIKE

преди 1 година

Сталинград-градът кръстен на човекът наредил убийството на повече от 20 млн. души в мирно време. Хората за разстрел са били толкова много, че куршумите не са достигали.Подреждали са обречените в такава близост за да могат с един куршум да разстрелят поне двама. Паметта на този човек чества Путин в момента.

30

Плюплю

преди 1 година

Към всички дето възхваляват "запада" ЕС, США и т.н. Къде ви е демокрацията, правата на човека, индустрията, икономиката, сиренето и кашкавала от млеко, а салама с месо. Проблемите на цивилизацията, не са от тоя дето клати гората, а от алчността на хората за повече лъскави материални неща. Грижата за телесни удоволствия. Системата не предлага обаче, грижа за душата. Затова се нароиха напоследък, армии от кабинети на психолози. А във всеки форум и чат си личи липсата им....айе да ходя да си изям порцията щурци в сос от *** и гарнитура от градински червеи. И полея всичко това, с глътка

29

стар пес

преди 1 година

путин да поправи грешката на сталин да спре в берлин, а да продължи до париж

28

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 24 Пишеш свободни съчинения.При Сталинград няма никаква европейска армия.Освен германци има италиански и румънски части,които пазят фланговете.Именно там Червената армия атакува,пробива ги и обккръжава армията на Паулус.

27

Алекс

преди 1 година

До Боби Има го на много места,но не е във властта.Лошото е,че в Русия неофашизмът се е настанил в Кремъл.

26

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам още една победа на Русия над фашизма. Европа трябва отново да бъде свободна.

25

Боби

преди 1 година

До Алекс "Милиони руснаци си дадоха живота за унищожението на фашизма.Днешна Русия го възроди.Срам и позор." СРАМ И ПОЗОР ЗА ТЕБ! Да в Русия има НЕОНАЦИСТИ че къде ли няма. Но техните нацисти са насочени към вътрешни проблеми "твърде много кавказци има в еропейска Русия" и прочие. Ъкраинските НЕОНАЦИСТИ са насочени навън - Москалите на нож, изобщо всеки нвсъгласен с терористическата същност на НЕОНАЦИСКАТА Власт се РЕПЕСИРА/ТЕРОРИЗИРА най малкото а много често и просто хорицата си губят живота..

24

Алекс

преди 1 година

Милиони руснаци си дадоха живота за унищожението на фашизма.Днешна Русия го възроди.Срам и позор.

23

Анонимен

преди 1 година

Немците една къща тук не могат да я превземат 3 месеца и накрая губят катастрофално, а француите са прегазени за 20 дена.... Какво да говорим повече?