50

Анонимен

преди 1 година

от кога чакаме да изпаднете а дано на тези избори да се случи.

49

Анонимен

преди 1 година

Поредната порция лъжи и заплахи, адресирани към типичния електорат на БСП, който се хваща за думите на измамници, единствено целящи да се задържат във властта!

48

Я

преди 1 година

Ние гласоподаватели сме отдавна в пропастта,избраниците сега го разбрахте ,защото идвате при нас.чакаме ви там.думите и ми звучат като гроб.

47

Банкеръ

преди 1 година

Любопитен съм колко от избирателите на БСП са отишли при Д.Благоев Няма как хора,като Нинова,Гергов,Бенчев да говорят за социализъм.Пътво трябва да върнат откраднатото и времето за това идва.Полезен ход на БСП е да се коалира с ГЕРБ,ДПС,ПП и БВ те всички са потомци на комунисти без изключения.За Гражданите няма значение с лявата или дясната ръка ще го ограбват.

46

Анонимен

преди 1 година

Конституцията е дала как да не падаме в пропастта. Ново раздаване на картите и нова игра на покер на партиите. Плашенето с пропаст е фашизъм. Всеки, който плаши с "пропаст" да се съди за неспазване на конституцията и законите.

45

от Бузлуджа

преди 1 година

е нали ти и киро сложихте червени линии бе импексова , нали бехте създали мноо стабилна коалиция , ко стана ?

44

БДЖ

преди 1 година

Даже не съ съмнявай, бе, "Мадам"!!! Падаме у "пропаста" от раз!!! Еднствената ни надежда след туй е, да намерим сили да съ изправим и да изтърсим от себе си 33 годишната прах, и нечестотия, с която сме съ катерили!

43

Анонимен

преди 1 година

Няма пропаст. Ще събираме парламента за 3 месеца, да приеме бюджета. Плачат, че само 3 месеца вземат депутатски заплати и гладуват само на партийни субсидии през останалото време.

42

Анонимен

преди 1 година

Тази нахалница ако не се показва повече по медии ще направи най добре, толкова е опротивяла с лъжите си, че няма накъде повече

41

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Айдеее! На Сватба! На трети брак са и двамцата, не са млади, ама айде хайрлия да е! Кумове ДПС. В Партийния Дом. На 3 ти Април от 12 часа.

40

Българин

преди 1 година

ооохохохо....излезнахме от пропастта през 1989г. другарке! А в пропастта си останахте вие които живеете на дъното и дърпате към дъното! М.и НЕ! Мерси!

39

Анонимен

преди 1 година

Ще се оправим когато някакви болни спрат да халюцинират комунисти и се откажат да ни налагат фашизъм.Нещо покрай ковид се е случило...решили са,че с малко пропаганда могат да се правят на фюрери и да ни втълпят как фашизма си е демокрация.Ами не е.Различни неща са.Коренът на демокрацията е "демос" и означава "народ".Фашизмът е шепа хора на гърба на народа да печели и да взима решения без тяхно желание и одобрение.

38

Анонимен

преди 1 година

Нинова,да разбираме ли,че след изборите ще пристанеш на Боко,за да няма разделителни линии?Кажи си го още сега,за да знаем кого да бутнем в пропастта.

37

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами тя попастта е очевадна и се намира на североизток, и иска да погълне всеки който се подхранва с кремълски хибридки, демагогия и пропаганда ... престани да дразниш хората, веземи си синчето и заминавай за маскава, там дето беше преди да ни натресеш фигуранта, да ама не, ще стоиш тука да подкокоросваш червените бабички с бузлуджанските си свастики, белким се добереш и ти до властта за да можеш да краднеш пак някоя комисионна от износа за Украйна през трети страни ... !!!

36

Румен

преди 1 година

Това , че казва сега истината за пропастта я знаем от времето на Т. Живков. Та той през времето на комунистическия терор около 1960г така каза. - Другаре и другарки ние сме изправени пред една пропаст и трябва да направи решителна крачка напред с БКП.

35

Анонимен

преди 1 година

След два месеца ще разберем кой ще падне в пропастта и кой ще я прескочи.А разделителни линии ще има дотогава,докато корумпета не влязат на топло и не започнем начисто.Иначе историята ще се повтори.

34

Да ПАДАТ КОМУНИСТИТЕ

преди 1 година

Ние нормалните българи----НЕ!!!Слава на ГЕРОИЧНА УКРАЙНА!

33

Анонимен

преди 1 година

До 30 Ivan:Няма комунисти в България,а жертвите са,защото нашите едно време са се престарали да се мазнят на чужди държави.В цяла Европа също е имало такива.Вие гледайте сега да не се престараете,защото евроатлантиците звучат точно като комунистите от едно време без разлика.

32

Анонимен

преди 1 година

Разделителни линии идат от западната демокрация която настройва едни бг срещу други и отива на гражданска война което е края на всяка западна демойраця.

31

Пенсионер

преди 1 година

Сега ли ти дойде акъла , Нинова ? Защо не подкрепи ГЕРБ и проф. Габровки ?Никой не каза лоша дума за него.Сега щяхме да имаме редовно правителство.Щеше да бъдеш герой за българите. А и щеше да натриеш мутрата на онзи ,дето ви съсипа.Разделителните линии ги поддържаше ти и онзи юмрука.Засрами се най после.