25

Анонимен

преди 1 година

Към22, Е къде ще отидат бе, приятел.Човешката цивилизация не е толкова напреднала! Е, във научно-фантастичните филми,които може би гледаш, да.То и аз много фантазирам, ама чак да пиша глупави и необмислени неща по сериозни теми...

24

Тон

преди 1 година

Корпораций - ЕС-Еврокомисия-правителства - граждани,пътят на закони,програми....! Това е чист диктат ,чист фашизъм с който до сега не сме се сблъсквали ,роби на корпорациите ,от-до!

23

Хензел

преди 1 година

Да си събираме ryмната и да правим *** от фъшккии за тецовете. Толкова неща изхвърляме дето горят - гуми, пластмаса, дърво и хартия.

22

В.

преди 1 година

Уранът, е горивото на космическите кораби за евакуация от Земята. Ограничени залежи за ограничен брой кораби. Затова ще се съхранява. Няма да допуснат ядрена война. Няма да го хабят за електроенергия.

21

Христо Христов

преди 1 година

Какво сте ревнали срещу урсулата бе про'с'таци европеидни?! За две години 4 пъти гласувахте да и слугувате. ФАКТ!

20

Анонимен

преди 1 година

Сигурни ли сте,че санкциите не са против ЕС?Като гледам на нас вредят,а не на Путин,а тав Урсула е зомбирана.Капка мозък в главата няма.

19

Анонимен

преди 1 година

Тези са ненормални. Да се спасяваме докато можем.

18

птица

преди 1 година

този изод моля ви, не го показвайте - проста грозна, безсрамна, нахална....как я носи тази Земя, къде е Бог когато тази безчинства??

17

Долу ЕС

преди 1 година

всико много хубаво, но светът е точно 20 пъти!!! по голям от ЕС и когатонещата са на ср ани в ЕС както сега, всеки се спасява по единично... таз леля хал хабер си няма какво става в ЕС сега. Едно време си мислехме, че перестройката ще оправи нещата, е всичко се потурчи, пачичка проста си!

16

Ще се гръмна

преди 1 година

Едните имат огромни промишлени заводи, а в ЕС ще я караме на вятърни мелнички, соларни панелчета, тротинетки и ферми за сккакалци.

15

Анонимен

преди 1 година

Зелената енергия ви дава глад и скъпотия, а фосилните горива икономическа мощ, която води до изобилие на стоки и услуги и падне на цената, а зелената енергия води до обратния ефект.

14

Анонимен

преди 1 година

"Планира се повече гъвкавост при предоставянето на подкрепа на компании, работещи в сферата на зелената и възобновяемата енергия. Ще има да данъчни облекчения за определени инвестиции." Те завалиите от такива неща бягат. Съмнявам се, че на BASF му пука за зелените средства на ЕС, когато няма евтина енергия и най-вече газ и петрол.

13

Анонимен

преди 1 година

ЕС е минипинчер на каишка, а Урсула е възрастна жена тип пума.

12

Факт

преди 1 година

Не епроблем селското стооянство корабопляването и тн да минат на газотурбинни двигатели дизела не трябва никому

11

Перпетуум мобиле

преди 1 година

Включете пак колайдера в ЦЕРН, може пък този път да излезе нещо, космато и зелено.

10

анонимен

преди 1 година

5 февруари влиза в сила на тавана на цената на дизела,Путин се разпореди на тази дата да се спре износа на дизел за държави които да подписали този таван ,това значи че ще скочи цена на дизела А какво е дизел ,корабоплаване,селско стопанство,транспорт и много други отрасли

9

Христо Христов

преди 1 година

Какво сте ревнали срещу урсулата бе про'с'таци европеидни?! За две години 4 пъти гласувахте да и слугувате.

8

Смех

преди 1 година

Германция отдавна не е компетитивна икономика

7

Христо Христов

преди 1 година

"... фонд за суверенитет на ЕС." - открито признание на брюкселските таракани, че са чужди слуги.

6

БАНко

преди 1 година

КАШАТА , КОЯТО ЗАБЪРКА УРСЪСЕЛ ФОРДОЛНОЛАЙНО НЕ МО ДА БЪДЕ ОПРАВЕНА ОТ УРСЪСЕЛА ФОРДОЛНОЛАЙНО !!! ПОЗОР СИ ГИНЕКОЛОЖКЕ !!!!